Ama ja nie mam okresu bo raz ze biore tabsy a dwa jeszcze karmie, chyba za duzo czytam o tym ze są nowe zaciążone a samej mnnie się śni że nie moge urodzic (czytaj brak rozwarcia), moze to ten okres kiedy chciałam juz byc po wszystkim rok temu
Ano, nie wiesz, co się dzieje wewnątrz i czy endometrium okazało się wystarczająco twarde, aby zniszczyć wszystkie zarodki. Test powinien Cię uspokoić. Przynajmniej na razie.
myszorka jak ja brałam Cerazette to zawsze miałam krwawienie z odstawienia, a czasem i w trakcie opakowania występowało mini krwawienie, ale zawsze było przy odstawieniu! Zaczęłam brać zanim dostałam pierwszą miesiączkę, ale to nic nie zmienia - krwawienie z odstawienia i tak wystąpiło - to norma, chyba że bierze się bez przerwy 7 dniowej!
Muszę powiedzieć, że bardzo dobrze! Nie mam żadnych niepokojących objawów typu bóle głowy, mdłości, spadek libido itd. Pozatym w trakcie krwawienia z odstawienia czuję się bez zmian, czyli super. Nawet nie wiem że krwawię. Brzuch nie boli i jest ok! Także ja moge polecić, nie sa tanie ale chyba dobre!
Izunia , Hoga dzięki kochane kobiety już się przewietrzyłam zaswędziałam na śmierć i uciekłam do domu - od razu lepiej.... Tola została z babcią i jeszcze łażą... Myszorka nie biorę żadnych leków tylko do nosa spay taki amerykański - swietny i krople do oczu idzie wytrzymac choć są chwile że normalnie bym się zadrapała na szczęście brzoza zaraz przekwitnie i będzie spokój .. Iwa ten Ysminum można brać przy karmieniu?
Myszorka to masz tak jak ja...ja mam jakas schize tez na tym punkcie .nawet mi sie kolezanka zapytała ostatnio kiedy wraca płodnosc po odstawieniu tabletek a ja nie wiedziałam co odpowiedziec ale w sumie mnie ten temat tez dotyczy bo od kiedy M sie dowiedział ze bedzie pracowac w Norwegii to postanowilismy ze jednak nie bed brała Mercilonu.no i czekam n @
hej dziewczyny, wreszcie do was dotarłam, ale mam dziś "dziki" dzień.... Lady, obrączka bardzo mi się podoba, ciekawe czy da sie ją kupić w Polsce, bo jeśli tak, to z chęcią bym sobie kupiła:)) Myszorka, dzisiaj dopiero wrzucę te przepisy na kremy, bo wczoraj nie miałam kiedy. Mam nadzieję ze nie zapomnę...
She - na pewno można kupić w Polsce, skoro poruszali ten temat w DDTVN i pokazywali je.
Magg - pocieszę cię mocno - mam brzozy!!!! ;)))) małe brzózki właściwie, ale dają półcień dla Kamila, więc super, bo pozostałe drzewka dają na razie półcień z gałęzi jedynie, a to za mało, bo szkrabowi świeci w oczy. No ale spacer odbyłam w ogrodzie cały :))) wzięłam małego w leżaku - jeszcze nie był śpiący - żeby się przyzwyczajał do przebywania na otwartej przestrzeni, do tego zabawki i zamiar posiedzenia do karmienia (godzinkę) i potem w spacery. A tu dziecko myk i spać poszło w leżaku, no i tak 2,5 godziny spał, a ja opalałam buzię i czytałam książkę - aaaaaale mega wypas - naładowałam akumulatory
harpijko, przeczytałam ze zrozumieniem - można ku[ić, ale w W-wie, kosztuje 159 zł. Kusi mnie to ehh, kolezanka by mi kupiła, tylko skąd wiedzieć jaki rozmiar wybrać...
przewędrowałam z psiapsiółkom park, potem pojechałam do innego miasta do dziecięcego i kupiłam rajstopki Julci a potem byłam w moim mieści i niedawno wróciłam do domku i biorę się za prasowanie :(((
Magg bidulo moze jednak zdecyduj sie na claritine chcoiaz? w razie drapania w gardle poledam budesonid w aerozolu no a do oczu ja na zmiane opticor lub polcrom ale i tak te na recepte co mialam byly najlepsze
NR - moze to stres wynikajacy z odstawienia od piersi? byc moze brak zrozumienia ze strony meza wywoluje w tobie poczucie winy ale nie daj sie :*
Lady,z etgo co wiem, to w warszawie mozna ją kupić w Chic & Prestige,ul. Nowy Świat 53/105 Warszawa; mam koleżankę w Warszawie, jak będzie miała czas to podejdzie i ją zobaczy, bo nie wiadomo, czy w realu też jest taka ładna... A kostzuje z tego co znalazłam 159 zł.
a ja mialam dzisiaj przezycie ze az sie spocilam jak swinka i rece mi sie trzesly... wrocilismy ze spaceru, pochowalam zakupy, nakarmilam dzieci no i chce zrzucic spacerowe foty patrze a tu nie ma aparatu pod wozkiem... pomyslalam sobie ze moza Gaba go wyjela i dawaj szukac... obszukalysmy we dwie cale mieszkanie i ja juz lzy w oczach z nerwow ze zapomnialam go zabrac z placu zabaw i klapnelam z rezygnacja na lozko... zgadnijcie na co usiadlam... nie wiem jakim cudem i kiedy zdazylam go odlozyc na lozko i jeszcze koldra przykryc... w kazdym badz razie nerw niesamowity
aa i jeszcze. Byłam kiedyś u znajomej, suuuuper dom postawiła, pięknie go urządziła ( nie da się ukryć, że widać w nim pieniądze ) Kuchnia jak marzenie :)) wzdychałam pocichutku :)) ale zmywarki NIET hmm pytam się z czystej ciekawości bo chwaliła się sprzętami gdzie ma zmywarkę a ona, że nie kupiła bo dla niej to zbędne urządzenie domowe i szybciej pozmywa w rękach hmmm byłam w szoku bo przy tak częstej ilości gości jakich ona ma hmmmm