Aga u nas cena Nan2 jest od 11zł po 17zł !! najtaniej jest w Biedronce, nie pytałam w aptekach po ile jest. Dziś kaszki mleczno-ryżowe Bobowity widziałam po 5,49 a z nestle po 6,19 w shlecker, jest też tam promocja deserów dla Bobasów od 4m po 1,99
NR - alez dzionek, nie zazdroszcze... chociaz powiem ci ze z tymi upadkami to taka prawda, Krzysko w prawdzie nie spada z lozka ale co i rusz sie przewroci bo nie zdazy sie zlapac albo ja nie dam rady zasekurowac...
a co do mleka w proszku to najtanszy NAN ACTIV widzialam w rossmanie po 16.99 puszka, kolezanki tych kartonikowych nie kupuja a jak jest promocja to po kilka puszek biora. najdrozsze puszki sa po 24.99
Dronko u nas w Biedronkach taka jest cena - 11,49 do 11,79 a w promocji potrafi być i po 9 z hakiem (niecałe 10) tylko że ja mówię o zwykłym Nan2 a nie tym aktiw bo to aktiv jest właśnie po 16 a nawet chyba wiecej (nie wiem bo nie zwracałam aż tak na nie uwagi)
Ok drogie Panie - dobrej nocki życzę :) moje nogi muszą odreagować cały dzień łażenia i chcą już się wyciągnąć pod kołdrą Dobrej nocy i kolorowych snów
Powiedzcie mi, czy macie jakiś pantent na te cholerne gołębie na balkonie. Powiesiłam reklamówki- nic. Wiatraki - nic. Polałam domestosem- tez nic. Co drugi dzien mam nowe gniazdo uwite. Jak się tego pozbyć? Kurka- nie chce ,żeby mi się rozmnazały
Hmm, ja sobie czytam, moze kiedyś ta wiedza mi się przyda;pp. W ogóle jestem dzisiaj zła jak osa, humor z serii "bez kija nie podchodź", mam nadzieję, ze to szybko minie i jutro będzie lepiej...
oo- z żyłkami nie próbowałam- ale zrobilam nawet stracha na wróble :) Z michała spodni... Niestety szybko zdjęłam - jakis głupek zadzwonił do mojego szefa i zapytał czemu majtki suszę na balkonie
Ja już film obejrzałam dla poprawienia humoru, a teraz walczę z sobą żeby czekolady nie otworzyć - mam taką całkiem zwykłą mleczną, dostałam po oddaniu krwi czekolady, i dwie sobie zostawiłam, chyba po to, zeby mnie kusiły...
Aga u nas wbijalismy gwozdziki po bokach i rozciagnelismy zylki tak pare cm nad podlozem (parapek, podloga) no i jeden wlecial i sie zamotal (zostal uwolniony of course) i wiecej sie srajdole nie pojawily
November, fajny avatar:). Hmm, a czekolada ma to do siebie, że czasami zmienia stan skupienia... Aniu, cały weekend sobie folgowałam, wiem, ze jak teraz jeszcze coś pożrę, to jutro będę mieć jeszcze większego doła. Za dużo myślę o głupotach i stąd pewnie ten dzisiejszy nastrój...
Coś mi właśnie go przycięło po chamsku :P She, zmienia stan skupienia, ale zawsze lepiej, kiedy stan skupienia zmienia w buzi. jak to było o m'msach? rozpuszczają się w ustach, a nie w dłoni...
aga w sąsiednim mieście BYTOM na niektórych budynkach montują takie kółeczka ( nie wiem czy na klej czy inny specyfik ) z tych kółeczek wystają dwa albo cztery hmmm jakby długie bardzo długie gwoździe...
Muszę, muszę niestety a może nawet stety, nie wiem czemu mnie tak wzięło wbrew logice. To nie ten od auta, ten od auta to mój eks facet. Wiem, że on nie szuka stałego związku i dlatego muszę się trzymać od niego z daleka, jeśli nie chcę się wpakować w tarapaty.