a ja czekam na M bo ma dzisiaj wychodne i tez pewnie tak szybko sie nie położe; możesz mi posmęcić o swoim niby nierealnym uczuciu - to dla mnie jak powrót do przeszłości :D
No ja tez nie mam problemu z osobnymi wyjsciami. Nie lubie pilnowac i byc pilnowana. Ostatnio jednak nie wychodzę z kolezankami- jakoś mi szkoda czasu hanutkowego... On tak zasuwa do przodu- szok
Jemma, chodzi głównie o to, ze na forum może wejść każdy, nawet osoba, która nie jest zarejestrowana na 28dniach; a są osoby, które mogą się domyśłić, jaki mam nick...
Hello we wtorek:) widze ładna pogoda nie sprzyja forumowaniu:))) my wczoraj cały dzien na dworze dzisiaj mam zamiar to powtórzyc.NR ja wczoraj obiecywałam sobie ze napewno pójde spac o 22 a wyladowałam koło 1...syn jak zwykle zrobił mi pobudke o 6 wic chodze jeszcze do tyłu..
A w ogóle - to syn mi niezły numer zrobił. Obudził się ok. 2.40 i bek. Podnoszę go - a on caaaaały mokry. Mało tego, stanęłam przy jego łóżeczku i też było mokro... W życiu bym nie pomyślała, że można się po szyję zasikać i jeszcze dalej...
a ja znwou uziemiona w domu jestem :( Gabrycha wstala z bolem ucha a Krzysko podlapal juz od niej katar... nie idzie jej uprosic zeby go nie calowala i nie dzielila sie z nim jedzeniem... zaraz przyjedzie tesciowa zostac z dzieciakami a ja lece zalatwic xero karty choroby z por. laryngologicznej, wypisac Gabrysie z przedszkola i na koniec wpasc do szkoly musze ksiazeczki podstepmplowac... dobrze ze chociaz na te 2godz sie wyrwe bo bym chyba zwariowala
Ja generalnie też nie piję kawy, ale dzisiaj chyba się skuszę. W sumie nawet nie na kawę a na kawusię (mężowe 3w1) Aniu, powodzenia z załatwianiem spraw.
Ja też witam kawka już dawno zaliczona, młody wcześnie dziś wstał a w nocy sama sobie zgotowałam pobudki bo nie załozyłam mu piżamki tylko w samym body poszedł spać i co sie rozkopał to domagał się przykrycia. Jak jest w piżamce to nie ma czegoś takiego a powinno być na odwrót. Zaraz zmykam na spacerek bo cieplutko choć słoneczko zaszło, może to i dobrze bo jak tak świeci to się wyrobic nie da. Po jutrze wyjazd do Łodzi niby fajnie ale wcale mi się nie chce jechać, może będzie fajnie skoro mi się nie chce(bo ja zawsze tak mam jak gdzieś wychodzę a wcale nie mam na to ochoty to potem zabawa jest przednia)
Md ja też mam przeboje z zatokami a ktar to nie wiem czy mi kichawy nie urwie po kilka nascie razy pod rząd, najgorsze są nocki bo spać nie daje. Ale już powinnam do tego przywyknąć
Dziewczyny - trzymajcie się i zdrowiejcie, nie czas teraz na choróbska!
Ja też poprosze kawkę, już drugą, ale tyle pracy, że troszke poweru kawkowego nie zaszkodzi!
Pisałyście coś o mleku - faktycznie drogie kupujecie mleczko, ja nawet nie zwróciłam na to uwagi, bo Oliwka pije mleko ISOMIL 2 na receptę kosztuje 8-9 zł, a bez recepty ok. 40 zł za puszkę 400g. Także nie jest najgorzej!
Witajcie z rana. Wstałam o 9.12 :)) teraz właśnie zjadłam śniadanko i dopijam kawusię :) Moja dzidzia też walczy z katarkiem... fridką odciągam glucie! Pokój mojej córy starszej pomalowany - kolory krzyczą i to bardzo krzyczą! mnie się nie podobają ale jej tak i to najważniejsze....
Moje najmłodsze dziecię siedzi na macie z małą bułeczką i się uśmiecha do mamusi oraz mówi mniam mniam mniam :))
w pokoju jednak znacznie inaczej ten kolor jest przekazany... Julcia siedzi teraz w pustym pokoju Ady i krzyczy sobie bo echo sprawia jej wiele frajdy!
She ha ha ha Ja nie boję się takich ostrych kolorków ale wiesz wg mnie pomieszczenie ma jakiś cel i przenzaczenie dlatego też kolor powinien odgrywać ważną rolę hi hi hi Ada tam śpi i się uczy a ten kolor pobudza :))
Nie wiem szczerze mówiąc jaki mam rozmiar jeansów:(, bo kiedyś nie nosiłam, ostatnio kupiłam jakieś w szmateksie, ale jaki mają rozmiar to nie wiem, bo nie są z firmy takiej typowo jeansowej.
wiesz bo Ja też nie mam małej rozmiarówki ale ciężko mi kupić na swój tyłek dzinsy... nie chce mi się znowu przemierzać przez szereg firm aby dopasować coś na większy rozmiar taki jak Ja mam czyli ok 42 :((