Lady moja rodzina jest zmotoryzowana,nie zlicze ile aut"zaliczyłam".Niektóre pojawiaja sie na dłuzej niektóre n achwile ale moge z czystym sercem powiedziec że zadnego Forda i żadnego fiata nie chce...Renault Kangoo podobało mi sie i Citroen Berlingo tez.Jeździłamtyloma autami ze naprawde mam porównanie...ale BMW jakos nie miałam okazji.Ja o renault nie mówie ze strony czy mi sie podoba czy nie-Laguna tez jeździłam i było ok ale jakos niemieckie lubie najbardziej...ehh nie ma to jak mercedes ,niestety jak tylko mówie ze takie auto mi sie widzi wszyscy krzywo na mnie patrza ale Golf tez jest ok:)
a u mnie rodzina na tyle zmotoryzowana, że warsztat samochodowy prowadzi a mój teść to były mistrz vice mistrz etc polski formuły 1 ( ester ). Mój M był swego czasu mechanikiem u mistrza w rellycrossach i jeździliśmy na wyścigi... uwielbiam ten dział bo sama też w nim pracowałam hi hi hi
ooo Lady to Ty widze takie wikększe i droższe zabawki...hihiih mi tam by w zupełnosci starczyła C klasa :),ale tak szczerze przyziemne marzenia to chce żeby M zminił Golfa na Passata tez w kombi
a ja sie dziś dowiedziałam że moja kuzynka została wybrana przez internautów jako 2 miss Poloni w UK w 2007r hmm ciut mnie to zaskoczyło i gdybym ją teraz zobaczyła na ulicy to bym jej nie poznała - jako dziecku daleko jej było do miss... a teraz piękna dziewczyna
ta iwonka o której mówię teraz mieszka w warszawie. Własnie się namówiłyśmy na spodkanie podczas długiego weekendu :) To taka dziewczyna, która ma serce na dłoni :)
Ja czekam aż mój małż wróci z przedszkola i zajmie się Małą to skoczę pod prysznic i idę do gin. Zdążę jeszcze wstawić pralkę, muszę koce wyprać - oba na których turla się Mała są już ututłane jak nie wiem co, tylko szkoda że pochmurno u mnie bo bym go powiesiła na dworze i szybciej by wysechł (a i super pachniał)