pysznosci od rana.... ja juz druga pralke wstawiłam,mam @ wiec power mi sie załączył,ale cos głowa boli buuuu Jeszcze tylko6 dni i bede miała M w domu super sie ciesze.a u nas miało byc bez chmur a słonca nie widac cos
Wczoraj tez było super popołudniu, więc pojechaliśmy na przejażdżkę rowerową, teraz to te rowerowe wycieczki będa chyba na porzadku dziennym, bo Oliwka jest zachwycona jazdą w swoim foteliku rowerowym. A przy okazji mamusia kondycje poprawia!
No, no ja muszę fotelik odebrać od siostry i też wyruszamy w drogę....rower trzeba odkurzyć i siodełko mężowi odebrać ...bo moje wygodniejsze i mi zabrał...
Rowery - to super sprawa - polecam, wspaniałe , wspólne spędzanie czasu!
Dzisiaj mam wizytę u stomatologa i chyba zaczynam sie tym stresować - niecierpię dentystów! Tak naprawdę moja pani stomatolog jest super, ale i tak trzęsą się we mnie wszystkie organy jak do niej wchodzę!
A my się przymierzamy do kupna przyczepki rowerowej... Ja byłam za fotelikiem, ale małż uważa, że przyczepka jest bezpieczniejsza, mimo, że można dziecko zgubić :P
A teraz troszkę sie pochwale - zakupiłam sobie ostatni suszarkę i prostownice, jeszcze nie przyszły, ale juz się nie mogę doczekać! Stara suszarka strzeliła mi w rekach, myślałam, że umrę na zawał, wywaliło wszystkie korki , ja na szczęście szybko puściłam jak tylko strzeliło i nic mi sie nie stało!
A to moje zakupy: suszarka:
prostownica:
i jeszcze zakupiłam czajnik , bo stary zareklamowałam i zwrócili mi pieniądze po roku użytkowania - super:
jeju a Ja mam siodełko wąskie i twarde i boli na początku pupa od niego! Oglądaliśmy już foteliki z hamaxa i cenowo są dość przystępne więc może się zdecydujemy. Mamy świetne rowery ale nie spożytkowane więc czas je odkurzyć, podokręcać i ruszyć w drogę :)
Cześć Babeczki :) Ja na nogach od 6.30 zaprowadziłam dzieci do przedszkola, poszłam do Teściowej na śniadanie i właśnie wróciłam do domu :D Dziś kawa mi nie posłużyła bo mnie mdli :( Marzy mi się taka malutka i wąska prostownica - no ale to może kiedyś zakupimy dla Anki głównie bo jak jej się naprostuje włoski wygląda superaśnie. A i sama przymierzam sie do zmiany fryzury wiec i mi się przyda
Polecam własnie tą z remingtona, bo nią można i prostować i kręciś włoski. Jest wąska i ma zaokrąglone boki, więc można np. zrobić sobie kilka loczków itd.
Wcięło mi komentarz wrrr Iwuś a jaka jest cena - orientacyjnie? Ja z moimi włosami radzę sobie suszarką ale Anki to masakra - grube, gęste i za dużo ich hihihi
ja mam prostownice z allegro kosztowała mnie całe 50 zł i jest taka swietna ze bym jej nie zamieniła na inna.a mam philipsa jeszcze z wymiennymi wkładkami i jest beznadziejna.Te do loczków nakładki to owszem ale prostownica do niczego
Ja miałam taką made in nie wiadomo co - grubszą, i jako karbownica sprawdzała się super ale jako prostownica beznadziejnie, poza tym przy krótszych i wycieniwanych kłakach jakie ma teraz Anka tą wąską jest wygodniej i ładniejszy efekt. Ehh może kiedyś złapię jakąś w promocji :D
Na codzienne użycie dla Anki to szkoda mi jej włosów (mimo wszystko suszarka, prostownica kosmetyki - to wszystko ma wpływ na włos) ale przed koncertami czy innymi "ważnymi" imprezami by się przydała. Dodałam linka sobie, może zrobimy sobie spóźniony prezent na "Dzień dziecka" jak dostanę wypłatę :D
To dziwne Lady, bo moja siostra ją ma i zawsze jak gdzieś wychodzi na imprezkę to wpada do mnie i robie jej różne fajne fruzurki. np. rozpuszczone włoski tylko trochę zebrane i to co zebrane to robię kilka takich spiralnych loczków, albo kitka i tak jej kręcę. Także nam się udaje, nauczyła mnie moja fryzjerka - koleżanka z podstawówki!
Dziewczyny, to ja też się moją lokówką pochwalę, mam taką: http://www.allegro.pl/item358623992_q_lokowka_philips_geometricks_beauty_hp4696.html Tyle, ze prostownicy i karbownicy jeszcze nie wypróbowałam, bo nie było okazji.
nad tą co Ciasteczko pokazałaś zaczynam sie zastanawiać i mój małż stwierdził że mogę sobie kupić taką na urodziny - no ale zobaczymy :) Do loków to mi wystarczy zawinąć włosy na koniec szczotki (czy nawet na palec) i wysuszyć suszarką - więc są bardzo podatne - aż za bardzo! Ania dopóki miała długie to miała proste a od ścięcia nie wiadomo co ma na tej głowie