ja też z doskoku w dodatku wczoraj net padł , my już po spacerku, i ja po zakupach - częściowych na razie kupiłam tylko spódnicę w C&A zresztą brązową fajną - myślę a bluzka cóż pożyjemy zobaczymy mam jedną ale przekonana do niej nie jestem więc może coś upatrzę...... Lady powodzenia ja spędziłam wczoraj 4 h w galerii i to co fajne było to 300 więc zrezygnowałam....
wybieram się dzisiaj na mikrodermabrazję zobaczymy czy coś da na moje przebarwienia po ciążowe.... Lady ostatnio coś pisałaś o mopach wybrałaś jakiś dobry?
ledwo zbieram dzisaij zakret. wpadlam tylko cos zjesc do domu i dalej w droge. dzieci zostaly obiadowo u mamy a ja 'suchy prowiant' dzisaij... jak wyszlam po 9tej tak dopiero po 16tej wrocilam i znowu w droge... ale w sumie ja tak lubie jak cos sie dzieje oczywiscie oby nie za czesto :D
Magg no to widze ze podobne progi cenowe lypia na ciebie z polek ;) mi tez to co sie najbardziej podobalo to w kosmicznych cenach... ja licze ze jednak w niedziele bedzie piekna pogoda bo niestety nie udalo mi sie kupic bialego zakietu ale za to przynajmniej turbke kosciolowa nabylam :) a jesli idzie o mopa to ja kupilam w markecie podrobe viledy za cale 30zl z kijem - taki prostokatny tez i powiem ci ze swietnie zmywa no i wklady kosztuja wymiennie 8zl a nie 4razy tyle :P
A my mieliśmy dzisiaj z M wolne. Pojechaliśmy na zakupy do Wrocławia; kupiłam sobie .... balsam . Potem obiad na powietrzu w pizzerii i spacer z Maksiem. Cudowny dzień . Do tego M poszedł znów na spacer z Maksiem a ja nie wiem co zrobić z wolnym czasem
Jemma pozycz mi go troche... moi dzwonili ze za kwadrans przyjada i zabieraja nas gdzies tam (nawet juz nie pytam gdzie)... nawet po Krzysia nie ide bo kuzyn a Krzysia chrzestny sie zaoferowal ze on 4 pietro zaliczy :)
Ja też już w domu, nie byłam dzisiaj na siłowni, bo brzuch mnie boli i na nic nie mam ochoty, jedynie na słodycze ehhh, dobrze, ze nic nie mam w domu...
ja bym też coś zjadła ale sama nie wiem co. po pracy miałam iść coś kupić ale w końcu poszłam prosto do domu, a teraz już sie nie mam sił ruszyć. Może potem jakieś płatki na mleku zjem. U nas dziś piękna pogoda, aż sie żyć chce! a jutro do pracy tylko od 11,45-16 więc szybko zleci i po pracy idę na lody!
Ania Ja chociaż samego mopa mam viledę to wkłady kupuję z różnych firm bo większość pasuje. Mam trzy rodzaje i w zupełności wystarcza. Każdy w innym celu... jednak ten oryginalny jest najlepszy do mycia podłóg!
MAGG nie zmieniałam fryzurki tylko podcinałam i dodałam troszkę ciemnych - brązowych pasemek.
poryczałam się po wypadzie na zakupy... jestem załamana! Nic nie kupiłam. Nic nie mogłam sobie znaleźć :(( wszystko by mi się przydało bo spodni niet, bluzki niet, buty niet, wierzchnie okrycie też niet :((
Dobranoc Babeczki - idę się potulić do małego pieszczocha bo dziś wytęsknione obie jesteśmy siebie :) Małż właśnie zrobił łóżko więc uciekam (pewnie padnę jak pies pluto :D)
Lady ja ide w czarnej bluzce ale bialy dol. jakos tak cala w czerni stwierdzilam ze glupio bede wygladala no i u nas zwyczajowo na komunie chrzty i sluby czarnego sie nie nosi
aga tak dzień ale w soboty to ludzi wszędzie nie miara! w Naszych sklepikach dopiero nic nie ma. Jutro odwiedzę ostatni sklep ale powiem, że jestem zrezygnowana :((
Ania u mnie biały dół by nie przeszedł teraz na komunii ze względu na @ a o spódnicy nie ma mowy. Dzisiaj przymiarkę zrobiłam i łomatko - tylko spodnie!
ja tez nie wiem w czym pójde....a komunia w niedziele.Moj Bzik spał do 20 wic jeszcze si teraz bawi,mam nadziej e ze to wyjatkowa sytuacja Ja po spacerkach mam taki opalone rec e i buzie ze jutro skocze na solarium sobie jeszcze,a jutro mam grilla:)ze znajomymi wiec mysle ze sie troche rozerwe
Ania wiesz co ostatnio to co mi się podoba na wieszaku nie podoba mi się na mnie :(( dzisiaj mijałam C A ale jakoś nie chciałam wchodzić bo tam nigdy nic nie widziałam ciekawego w moim typie. Moja mama lubi ten sklep!
ciacho - ja tez mam spalone ręce od spacerków, twarz może nie ale dłonie .. masssakra; Maksiu z reszta podobnie
Ja chciałam dzisiaj kupic sobie rybaczki ale w sklepach pustki, no chyba że kogos interesuje intensywny żółty czy zieleń Jutro mamy urodziny chrześnicy męża; zamarzyła sobie domek-czajnik dla kucyków. Kurcze, dzieciaki to teraz mają zabawki ...
ja nie znosze spodnic i jak zaloze 2-3 razy do roku to max... mi sie strasznie kilka tuniczek w C&A podobalo ale kasy niet wiec sobie odpuscilam i kupilam tylko to co konieczne
A ja w tym roku nie mam zadnych komunii więc i problemu nie mam :) Nic sobie nie kupuję, bo dopóki nie schudne pożądnie to nie ma większego sensu. Mam 3 pary spodni i kilka bluzek i tyle.
Jemma a ja kocham zielony i mam sporo rzeczy w takim odcieniu wlacznie z krzykliwcami :) zolty tez lubie ale nie taki krzykliwy tylko lagodny no ale roz totalnie odpada. poza 1 polowka i 1 polarem w mojej szafie rozu nie ma za to zieleni jest cale mnostwo :)
Lady ja do lnianych portek nosilam i lniane zakieciki i polowki bawelniane i rozne materialowe ale najczesciej wtedy cieniutkie materialowe
Jemma spodni takiego koloru bym nie wlozyla bo mam za duza dupe zeby przyciagac uwage ale mam ze 2 bluzeczki top i polowke wlasnie w takim ostrym kolorze :D f
no ja kocham zielony kolor... jak mialam rude wlosy (czyli calkiem do niedawna) to praktycznie w zieleniach sie plawilam... no i mam taki zabkowaty dwurzedowke plaszczyk nawet... przywiozlam go lat temu z 10 ze stanow i wrocil do lask - dobrze ze na dzialce sie jeszcze uchowal :D