ja dzisiaj chcialam sobie kupic torebke. taka w miare wyjsciowa ale nie az super duper mocno elegancka... szlak myslalam ze mnie trafi bo albo wyraki albo wielkie worki (lubie worki ale to nie kosciolowe za grosz do lekkiego ubrania) tudziez ohydztwa lakierowane... chcialam biala ale nie bylo nic co by sie nadawalo i w akcie desperacji wzielam czarna z ktorej nie powiem zebym byla na maxa zadowolona ale nie mialam nic na niedziele
no u mnie jednak wiekszosc niskich smiga po miescie... co ciekawe ciezko kupic spodnuie nawet jak sie ma standardowa 40 - wszystko z metra ciete i sa przy krotkie - babka mnie uswiadomila ze najwiecej ubran szyja na 168cm :|
to jest kolekcja reseved rio... jak pojedziecie strzałką w tył chyba na czwartą pozycję ( strzałka w lewo skierowana )to będzie zielono jakaś tam bluzka i ona mi się bardzo podobała dzisiaj ale nie widziałam opcji co na górę i co na dół ubrać!
Lady, mi się z kolekcji Rio z reserved podobała ta biała sukienka w żółte kwiaty, tyle, ze jak ją zobaczyłam "na żywo" to okazało się, ze daleko jej do wersji z reklam;-(
hahaha no Ja nie lubię małych facetów bo wyglądają paskudnie tym bardziej jak Ja na szpilach też do małych się nie zaliczam... Nie znoszę jednak jak kobieta jest wyższa ode mnie :)) poniekąd jej zazdroszczę :)) mi się podobają wysokie ale nie powyżej 180 :))
hahahha JEMMA mi też sie mężczyźni podobają ale jak idzie ładna kobieta to też oko zawieszę... miło jest popatrzeć jak np jest uczesana, umalowana w co ubrana etc...
a ja nie znosze zarosnietych facetow... zdecydowanie musi byc wyzszy zebym mogla zalozyc obcasy no i musi byc wyzwolony i gotowy na rozne pomysly i experymenty
ja uwielbiam facetów z pasją. Wysokich i szczupłych :) I obdarzonych :) Co do zarostu... Nie lubie gołych kuraków, ale nie toleruję owlosienia np pod pachami.
ja nie wyobrażam sobie mojego M wygolonego pod pachami, kumple z drużyny chyba padliby ze śmiechu; nie lubię też szczupłych facetów - mój to taki miesiek
Lady, z chęcią się z Tobą wybiorę, tyle, ze nie w tym miesiącu, bo jestem na debecie:-( (remont pokoju-większość rzeczy już kupiona, podobno ma dojść do skutku po Bożym Ciele, wtedy tata czas znajdzie)
Jeśli o facetów chodzi, to lubię inteligentnych, z poczuciem humoru, męskich, odpowiedzialnych, opiekuńczych i odrobinę staroświeckich, takich klasycznych gentelmenów, najlepiej elegancko ubranych, ale to chyba gatunek na wymarciu;-(
She Ja pewnie naruszę moje zapasy jutro więc do czerwca jak uzupełnie to możemy się wybrać a jak nie na zakupy to chociażby na zwiedzanie i przeglądanie wieszaków. Uprzedzam jednak, że jestem krótkodystansowcem w zakupach :))
no ja tez sobie nie wyobrazam... latem to jest najbardziej porazajacy obrazek np w jakims autobusie feee no i jestem zwolenniczka meskiej depilacji intymnej :)