O depilacji intymnej to ja wolę nie mówić - zaszalałam ostatnio pod wpływem Waszych wypowiedzi u Lady, i teraz mam tak podrażnioną skórę, że lepiej nie mówić:(
Aga, czyli mam się nie przejmowac tymi podrażnieniami i dalej próbować? Myślałam już nawet o depilatorze, ale nie wiem, czy w ten sposób się nie "doprawię"
Sheh a probowalas zelu gilette sensitive?? warto peeling zrobic nie po zabiegu bezpsrednio ale troche przed i pomiedzy nimi... no i wloski nie moga byc za dlugie bo sila rzeczy podrazni nawet najlepsza zyletka. ja tam polecam wosk - za pierwszym razem boli jak choelra za drugi tylko boooli za trzecim bol jest do zniesienia a pozniej jest juz normalka :D
Sheh - z zyletek to do bikini mach3 a do nog rozowe jednorazowki gilette... skonczyl mi sie wosk i teraz jade zyletkowo ale chyba czas uzupelnic zapasy...
odzywka jest super. tez stosuje szczegolnie jak biore prysznic bo wtedy za jednym zamachem :P przy posiadowie wannowej nie musze stosowac niczego tylko "na wode" gole... w sumie to od porodu tylko 2 razy wosk uzylam... w ciazy mialam nizszy prog bolu i przerzucilam sie na zyletki
SHe ja wosku kupowalam na allegro u sprzedawcy phyto_sintesi
Lady tylko to nie taka odzywka bez splukiwania tylko najzywklejsza :P wlasnie sobie pomsylalam o odzywce na porost wlosow hahaha az sie mi geba do kompa smieje :P
Dziewczyny:) super temety tu odchodza.ja tez lubie wydepilowanych facetów którzy są jak bobaski gołe:)Mój M za to namawia mnie zebym gdzieniegdzie jednak te kłaczki zostawiła ale ja mówie stanowcze NIE...jak t sie mówi depilujcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny:)
Ciacho, ja kiedyś z Ahmedem o tym rozmawiałam, w tamtych rejonach wszystkie panie są dokładnie wydepilowane podobno... Zresztą kiedyś, jak jeszcze "nowoczesność" tam nie dotarła, przed śłubem taką narzeczoną kobiety depilowały za pomocą pasty cukrowej, i od tej pory już regularnie dbała o to, żeby żaden niepożądany włosek się nie pojawił.
to mi cos mówi ze musiało bolec to depilowanie.U mnie najgorzej było w ciazy bo nie widziałam nic pod brzuchem!!! wiec patrzyłamw lusterko i tak sobie radziłam