Kurde Aga Ty to jestes,jakie ja pozy przyjmowałam jak to robiłam ze padłybyscie tu i teraz.a M mówił mi ze mam nie przesadzac jak jeden włosek zostanie nic si e nie stanie to zawsze mówiłam ze pan Ginekolog bedzie sie śmiał ze mnie,a pomyslałam potem co mi powiedziała kolezanke która ma brata ginekologa .Powiedział ze tak naprawde tylko ok 20% pacjentek sa wydepilowane do zera
dobra to teraz prosze wygodnie usiasc... ostatnio pewna babka twierdzila ze cytuje "musze porzadki w ogrodku zrobic bo maz przyjedzie z delegacji" siedze kurde mysle mysle i mysle i za chu chu nie moge wymyslec jak ona mieszkajac na 3pietrze w bloku ma ogrodek... wiec sie pytam w czyim ogrodku no i zostalam uswiadomiona ze bedzie sobie bikini golila z podkresleniem ze bikini a nie cos wiecej :P
Aniu, niezła baba:), moja mama ostatnio mało trupem nie padła, jak dalsza sąsiadka, której prawie nie zna, zaczęła jej opowiadać, ze spiralę sobie musi wyciągnąć wreszcie, bo już dwa lata temu miała to zrobić, ale jakoś się zebrać nie mogła (baba jest koło 50-tki).
MD no mojemu M ufam (uf uf) i wiem ze jesli juz on mnie ogoli to bede mogla spiewac ten kawalek z reklamy "tak gladka jak we snie" bueheheh zreszta on tez mi pare razy zaufam z depilacja - wlacznie z ta woskiem ;D
Witam z rana :) Po wczorajszym referacie mam zgryz. Wkurzyłam się, bo facet powiedział, że na pewno sobie czymś pomagałam... Tłumaczyłam, że nie, że wszystko jest w tekście, na podstawie którego kazał przygotować. Sam widocznie nie zna tego tekstu . W domu padlam totalnie. Pobudka o 6, bo mąż zajmuje się produkcją wrzątku.
JA tez mam biezmowanie za 2 tyg ,a tu to tak jak komunia albo jeszcze bardziej eleganckie,ide w jeansach ,(nOWE LADNE) i bialej bluzce takiej ladnej modnej z krtkimy rekawkami bufiastymi i eleganckie sandaly na obcasie...
Ponad 140 wpisów - szaleje :) W planach miałam spanie do 10 wstanie wypicie kawy, śniadanko itd no i praca o 11,30 trzeba wyjść z domu... Wstałam o 6,30! rześka jak skowronek i zapomnij o leżeniu czy spaniu. Małż też wstał, zrobił mi kawę do łóżka i tak poleżałam do 7,30, potuliłam maleńką i miałam dosyć.
Co do ciuchów - pasujących mam niewiele bo albo lecą z dupy albo za ciasne w biodrach , ostatnio wyjęłam wszystkie rybaczki jakie były w szafkach moich i Ani i tylko 3 pary są na mnie dobre w tym 1 dziecka. Bluzeczek dobrych mam sporo, więc to nie problem. Jakoś przebiegam lato, szkoda tylko ze nie mam części "ciążowych" ciuchów bo oddałam, ale tym będę się martwić później jak już nic nie będzie na mnie pasować
Co do depilacji - sama czuje się lepiej jak "tam" jest łyso, i o tyle co małż mi golił nogi to włosów łonowych nie tykał - jakoś źle bym się czuła gdyby on mnie golił. Więc kończyło się moimi wygibasami w łazience. Pod pachami żadko się golę - jak są upały to tak ale nie lubię jak pojawiają sie odrosty takie milimetrowe i już na 2-3 dzień mnie pieką swędzą i "kleją sie" miejsca zgolone. Facetów wygolonych nie lubię,a mój małż należy do tych facetów co są bardziej owłosieni bo na plecach też ma kłaczki
czesc sobotnio... przeliczylam sie z tym spaniem do 9 bo nie wzielam pod uwage ze Krzysia moze sie nie dac cyckiem przyatakowac Mlody wstal po 7ej a teraz poczlapal do pokoju Gabrysinego ja budzic wiec zaraz zacznie
NR ale ocenil pozytywnie?? bo przeciez to najwazniejsze :)
Eva - u nas sie przyjelo ze jeansy nie sa strojem eleganckim...
ja na sama mysl o jutrze sie wzdrygam, nie lubie tego typu imprez, a jeszcze wczoraj uslyszalam ze mam foty robic pod kosciolem i pozniej na imprezie bo w kosciele na szczescie nie mozna
Muszę kupić wygodne buty :( Wygodne tzn nie wiem jakie bo najwygodniej mi w adidasach ale z 2 str mam dosyć adidasów. Mam 1 wygodne klapki, wygodna podeszwa i mnie stopa od spodu nie boli ale na gołą nogę czy rajstopy obcierają mi palce :( a do duszy zwykłe skarpetki, rybaczki i klapki :( W pracy gorąco, stopa w adidasie mokra wrrr jak tylko będę mogła pójdę na miasto może coś znajdę dla siebie. No i adidasy dla Anki muszę kupić - od ciepłych dni załatwiła już 2 pary - 1 takie za 20zł w Tesco a drugie kupił jej ojciec za 60zł i już też w koszu wrr
Ale macie wenne, ja lubię być wydepilowana, choć tak jak She mam czasami kłopoty z tymi krostkami, odżywkę wypróbuję ja lubię szczupłych facetów mój zreszta już pisałam wyscigowa wersja pająka a przy jego sposobie i ilości pożeranego jedzenia to ja bym miałą juz ze 140 kilo a on dalej taki cienki. On raczej nalezy do małpek czyli owłosiony jest prawie wszędzie, kiedys za młodu powiedziałbym że fuj a teraz jakos lubię ,a on czasami latem ma dośc bo mu za ciepło z futerkiem Nocka wreszcie normalna ale za to młody pobudkę zrobił po 5 rano a o 7:30 znowu padł. Na 10 wybywamy z domu na spotkanie w bibliotece ABC, spotykają się tam olsztyńskie mamy z dziećmi, nawet te ciężarne już przychodzą, super sprawa dzieci ganiają po podłodze na której porozkładane są maty, jedzenie jest i w ogóle bardzo fajnie to wygląda. Tylko młody musi wstać bo póki co spi w najlepsze, wstanie to jedzonko i wybywamy
Ewa Buciki przesliczne a reszta tez:) dzinsy i biala bluzeczka to taki niezobowiazujacy zestaw,Bedziesz super wygladała.aja nadal nie wiem co z ta komunia.U nas ma byc jutro 22 stopnie chyba mi sie dupka ugotuje w tej tunice...sama nie wiem dziewczyny ide na miasto moze cos dorwe w promocji:)
dupa dupa dupa!!!! jutro ma byc u nas 19stopni czyli koncepcja ubraniowa poszla sie... gore mam na krotki rekaw no i nie mam nic na wierzch bo w marynarkach srednio z 10cm brakuje zeby sie dopiac. 19 stopni to juz za cieplo na plaszczyk wiec jestem w kropce... na marynarke mnie nie stac bo biale sa u nas powyzej 200zl, nowych ciuchow nie kupie... musze zadzwonic do 2 cycatych i wiekszych gabarytowo kolezanek moze one cos maja
ewa bardzo drogi benetton w polsce! Wczoraj byłam i spoglądałam na koszule ale nie było nic ciekawego!
Jestem dzisiaj wściekła. Opierdzielam wszystkich po kolei! Nawet Julce się oberwało bo ciągnęła mnie za włosy wrrr ... Musiałam wszystkich po kolei opierdzielać bo jak się okazało to do sklepu sama nie mogę jechać bo nie ma kto Julci pilnować. Wszyscy mają setki zajęć. Olek ucieka przed zakupami ze mną bo nie lubi marketu, Adriana zapowiedziała, że na 14 jedzie na basen i wróci przed 18... Mam ochotę ryczeć ze złości i krzyczeć. Oni jak potrzebują mojej pomocy to jestem na zawołanie i czy mi się chce czy nie chce nie domawiam. Mam nauczkę jakich mało...
LADY rozluznij sie,ja tez na merkato nie poszlam bo M w pracy a na zakupy jedziemy popoludniu i juz widze,jak M marudzi ,bo tez niecierpi marketòw a JULCI DZIADkòw nie mozesz podrzucic...
Lady a ja siedze jak dudek i czekam az mi dzieci podrzuca - chrzesniaczke i sisotrzenca - mam zabrac ich na kulki - mieli tu byc po 10tej ale juz maja godiznny poslizg i kazali po prostu CZEKAC. liczylam ze obskocze kulki i jeszcze do ciucholandu i na rynek zdaze skoczyc w poszukiwaniu czegos na gore ale niestety nie ma szans tego dzisiaj zrobic a jutro zielone swiatki i rynku nie bedzie...
A ja wróciłam właśnie od koleżanki, ona dzisiaj idzie na wesele, zakręcałam jej włosy. Miałam iść na siłownię, ale znowu brzuch mnie boli, wykończy mnie ta @, cały czas jestem nafaszerowana lekami ehhh...
mam spotkanie klasowe 31 maja i oczywiście nie mam co na siebie włożyć... byłam dzisiaj polatać po sklepach, ale nic mi nie wpadło w oko.... kurde, muszę chyba zrewidować szafę :)
u mnie troch lepiej ja poszlam z Dusia na spacerek a wczesniej wlonczylam pranko i wywiesilam na podworko przebralam lozeczko a maz poprasowal i umyl okna w pokoju zaraz mykamy na spacerek i lody
witacje ale miałam co czytać od wczoraj. Aniu a po co się chcesz zapinac jak bedzie 19 stopni to wg nie trzeba. Lady nie złość się. Mati dziś mi dał popalić, straszny jest ostatnio, wyje non stop, ale łez brak. Mamodusi jak Dusia? Ewa fajne ciuszki i butki ekstra.
jesooooo http://pl.youtube.com/watch?v=q9sQcC9V4EE Jakbym miała taką córkę.... Ech- chyba przestanę kupować Hani rózowe ubrania, bo jaki mi się tak dziecko spaczy???
Witajcie :) Ja po pracy poszłam na spacer z dziećmi i małżem - pogoda super i gdyby nie to że zachciało mi sie innych lodów niż zawsze i te okazały się wstrętne i paskudne to by było idealnie. Dzień minął szybko i mam 2 dni wolnego :D Chyba we wtorek idę do pracy :D A teraz znikam robić naleśniki - wrobiły mnie dzieciaki ale jak odmówić na to kochane "mamuś prosie" :D
HEJ jak mina dzien?JA kupilam dresik dla VEVE i sukieneczke,na wyprawce fotki.Sobie nic nie kupuje bo mam z zeszlego roku ciuchy z przecen,oszczedzam i we wrzesniu znowu na przeceny na nastepny rok kupie...
w prawdzie rano sie irytowalam ze musze czekac ale suma sumarum dzien uwazam za udany sciagnelismy do domu grubo po 20tej dopiero. bylam tylko na kwadrans w międzyczasie zeby dzieci przebrac i dalej w droge. w sumie nawet obiadu nie gotowalam bo jedlismy u kuzynow wiec laba nie z tej ziemi :) do sklepow po zakiet nie dotarlam ale przynajmniej udalo mi sie Gabrysi kupic buty 'kosciolowe' na najblizszy sezon. dzisiaj po poludniu strasznie sie ochlodzilo i padal deszcz wiec trzymajcie jutro kciuki zeby te 19-20stopni bylo to wtedy wersja krotkorekawowa przejdzie...