a u mnie serek wiejski, jogurt naturalny zmiksowany z bananem i pomarańczą - pychotka i jakie z rana szczególnie syte :)) uwielbiam tez sery - różniste no i fiutka bym chętnie zjadła z Izuni tortu :))
fuuuj Ania nawet mi tego nie przypominaj... świetnie się go jadło ale jak pomyślę co mogłam mieć w ustach to mam ciarki na ciele.. na szczęście nie jem w ciemno i patrzę na to co wkładam do ust hi hi hi jakkolwiek to nie brzmi :))
Ja lubię Piątnicę - zwłaszcza serek wiejski :) A co do dalszych studiów - to chciałabym, ale nie wiem, czy na razie zamiast tego nie zrobić kursu dla przewodników po Warszawie, żeby zbijać z mężem kasiorę :)
Ja tam nie śpię, bo moje dziecię też nie śpi Rozbija się po łóżeczku... Ania - no trochę jest zachodu z tym kursem, ale za to później można zarobić w 2 dni 300-400 zł, a z językiem to i dwa razy więcej.
mojego slubnego rozlozylo a jutro i w sobote musi byc w pracy... ehh mam nadzieje ze do niedzieli mu przejdzie bo przed nami kolejna Komunia. tym razem jego chrzesniak i jego tura na stanie 2h w kosciele w mega tloku :P
najgorzej ze go przewialo i oprocz przeziebienia ma problem z uchem... no i stwierdzam ze Gabrysia przy obustronnym zap ucha jest dzielniejsza niz on przy jakims pobolewaniu :P
Ania gdybym tego nie robiła co robię to bym już dawno spała z głową na klawiaturce... jestem śpiąca wrrr i jeszcze muszę czekać! jak mi przejdzie spanie to będę zła!
no czasami spik moze odejsc i do rana nie wracac ja jeszcze dokoncze te pierdoly i mykam spac. jutro sie na posiadowke w ogordku u znajomych umowilam... Gabrycha bedzie miala frajde bo maja rok mlodsza corke :)
jeszcze żyję.... nocne picie i poranne dla Julci gotowe. Teraz muszę tylko dla Adriany przygotować tabletę - przepołowić bo jest ogromna i bidulka męczy się z jej przełknięciem!
moja przyjaciolka kupila sobie cla z zielona herbata i mowi ze koszmar, opowiadala ze wczoraj sie tak zakrztusila ze myslala ze ducha wyzionie... ja nie wiem kto wymysla takie wielkie tablety
mam pytanie... co roku na wiosnę mam problem z piętami... muszę dużo pracy w ich pielęgnacje włożyć aby nie było pęknięć! Czy są na to jakieś witaminy i czy możecie polecić dobry krem! Scholl mnie zawiódł bo chyba trafiłam na stary z grudami!