Zastanawiam się, czy nie kupić czegoś takiego - jest możliwość używania takiej przyczepki jako wózka, ale na jedno dziecko to chyba za szerokie. A to dziecko w niebieskim ma tłuste udka, he he ;)
Myszorka, wiem, bo już z mężem studiowaliśmy nawet instrukcję obsługi ;) Tylko wciąż się wahamy :) And - gdzie znalazłaś tą przyczepką? Sprawia wrażenie węższej niż ta, co pokazała Myszorka?
na allegro - jest węższa i chyba niższa no i jest dla 1 dziecka link jest w tamtej wiadomości tu tylko wkleje adresa http://allegro.pl/item361003848_przyczepka_rowerowa_i_spacerowka_2w1_nowa_3miasto.html
Dwa razy droższa od tej podwójnej... Szkoda, bo ta mi się strasznie podoba. Może trzeba więc zainwestować środki ze skarbowego. Oby się szybko zjawiły na koncie.
Tu jest ten plus że i jako spacerówka może służyć... My zastanawialiśmy się nad taką przyczepką jak Kuba był mały - niestety były bardzo drogie no i niewielki wybór w większości ściągane z Niemiec. Dlatego kupiłam fotelik na rower
KOBITKI jak mija dzionek co robicie???? ja siedz w domku ,bo pada deszcz i gotuje fasolke zielona,juz na kolacje dla M ,I upieke na grilu kielbaske...VEVE przed lusterkiem w chodziku ,cieszy sie...
ja na razie nie planuję wyjazdu, choć mam zaproszenie do Emirató od Ahmeda hihi, i gdyby nie to, ze byłoby to niefrasobliwe, to bym sięspakowała i pojechałą hihi:)
a moj dziec sie kreci kreci i zasnac nie moze... mialam goscia i sobie plotkowalysmy z koelzanka a Gabrycha poleciala do kuchni i sie obsluzyla - odgrzala sobie kuraka w mikrofalowce i byla dumna i blada ze potrafi sama sobie jesc zrobic oby Krzysko ciut przysnal to moze jakas zupe machne chociaz po wczorajszym obzarstwie to jakos nie mam weny ani smaku na nic
a mnie boli glowa... pogoda dupowa ze tak powiem wiec nie mam jak na spacer isc bo mzawka co chwila no a ze Gabrycha znwou zaflukana to jej nie rusze :( na dodatek strasznie slabo slyszy (znowu ) i jak oglada bajke to mi glowa peka... chcialam z nia pograc ale stwierdzila ze ma dosc i chce sobie Barbie obejrzec wiec zostaje mi przecierpiec... dobrze ze tv nie przeszkadza Krzysiowi
a ja dzisiaj załatwiałam mężowe sprawy - najpierw pojechałam załatwić ubezpieczenie jutrzejszej imprezy, a potem na koniec świata kupić termos... Oj, za ten termos, to mąż będzie musiał mnie zaprosić gdzieś na obiad, tym bardziej, że ostatecznie nie pojechałam taksówką, tylko przyjechałam z nim autobusem. I jeszcze musiałam się użerać z dzieckiem, które dzisiaj ma nastrój terrorystyczny.
W sumie, to ja na jego miejscu też bym pewnie miała taki nastrój... Ewa, tutaj tak pokapuje, ale gdyby nie to, że musiałam te rzeczy załatwić, to bym pewnie się z domu za daleko nie ruszyła, co najwyżej do sklepu po pieczywo.
a ja sie czuje jak zwloki w sumie jak codziennie... od jakis 3 tygodni mniej wiecej o tej samej porze zaczyna bolec mnie glowa. zawsze jest to ta sama strona glwoy mniej wiecej to samo miejsce - prawa skron i promieniuje w strone oka i do czubka glowy... jak wezme nurofen forte to przechodzi ale staram sie nie brac go codziennie. cisnienie mam niskie ale takie jak zawsze, ograniczylam juz kawe i nic... przychodzi jakas 16.30 i zaczyna sie jazda.. mam okolo 1-2godz wyjetych z zyciorysu :(
Ubrałam moje dziecko po kąpieli w piżamkę, taka ładna, dwuczęściowa. Góra niestety została już zdjęta. Podczas, gdy robiłam małemu mleko, on przeszedł się do łazienki i zaczął się bawić kaczką z wanienki. Efekt - rękawy mokre po łokcie... A teraz już zasnął, terrorysta.
NR mam podobne z Ryłki i powiem Ci jeśli będą dla Ciebie wygodne to się opłaca... na cenę nie patrz tylko pamiętaj, że buty noszą całe Twoje ciało więc na nich sięnie oszczędza!
NR- mi się podobają i cenę maja bardzo przystępną. Ja jenak nie kupiłabym ich wirtualnie... Buty na obcasie muszę mierzyc obowiązkowo. Czasem mają tak zle ustawiony obcas( np większośc butów w ccc) ze po 2-3 h jestem zmeczona, nawet gdy niewilele chodzę.
Pantofle Ryłki polecam- sa boskie choc zazwyczaj pioruńsko drogie.
Pantofle Ryłki kupiłam sobie na ślub i czasem je zakładam, bo są ładne :) Ale obcas mi się w nich nie podoba. Dzięki dziewczyny za opinie, zobaczymy jeszcze co powie szanowny małżonek sponsor.
mało osób bierze pod uwagę to, że na buty się kasiory nie żałuje... one jakby nie było noszą Nasze całe ciało i od nich zależy to jak się czujemy... Ryłko jak na razie mnie nie zawiodło a z kazarem bywało różni tak samo jak z batą chociaż te letnie suuuper . W ccc nie kupię klary branson - czy jak się to pisze nie wiem. Była kiedyś też taka firma jak prima moda i u nich też już nie kupię! Zatem pozostaje Bata, Ryłko i Kazar....
moje dziecię od jakiegoś czasu przed pójściem spać ogląda program dla dzieci MINI MINI i zauważyłam, że bardzo jej się podoba piosenka DOROTKA ....
Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia, tańcowała dokolusia, dokolusia, tańcowała ranną rosą, ranną rosą, i tupała nóżką bosą, nóżką bosą.
Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia, tańcowała dokolusia, dokolusia, tańcowała i w południe, i w południe, kiedy słonko grzało cudnie, grzało cudnie.
Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia, tańcowała dokolusia, dokolusia, tańcowała i z wieczora, i z wieczora, gdy szło słonko do jeziora, do jeziora.
Teraz śpi już w kolebusi, w kolebusi, na różowej, na podusi, na podusi. Chodzi Senek koło płotka, koło płotka: "Cicho bo tam śpi Dorotka, śpi Dorotka...".
dziewczyny mój mały co noc nam urzadza cyrki od kiedy jest M.za tydzien wyjezdza to i może dziecko sie naprawi... no i zamiast chodzic spac jak zwykle o 20 to on sobie urzadza wrzaski i siedzi tatusiowi na kolanach do 21.30i wtedy jakos jest spokojny wrrr