Lady Matuś tez lubi tą piosenkę a jak mu się ta Dorotka podoba, jakie jej zalotne uśmiechy posyła. Kupiłam wczoraj mu ten fotelik na rower, a kask kupię ale z nim, bo chce przymierzyć na głowke. Co do butów to szczerze mam na nogach 8 godzin buty na wysokim obcasie i za cenę uwaga 19zł ( są nowe dla informacji). Mam taki sklep z naprawde super butami za takie banalne pieniądze.
Ja mam szpilki z Kazara i jestem z nich bardzo zadowolona, jak podczas tańczenia kankana złamałam obcas, to byłam pewna, ze po butach, zaniosłam je do sklepu i wymienili mi na nowe:))
Oj co to była za noc - wstawałam do Szymona niezliczoną ilość razy, aż któryś raz z kolei po prostu wzięłam go do siebie ... Jestem zmęczona, chce mi się spać a te małe glizdy obudziły mnie już o 6 ... Jest mi źle ... Po karmieniu zostawiłam ich w łóżeczkach z bezsilności i Filip z pozycji stojącej tak rąbnął, że aż przytarł skórę na czole w trzech miejscach uderzając o szczebelki a ile ryku przy tym było To dopiero początek dnia, gdzie koniec a ja już mam dość !! Tak w ogóle to witam ...
Izunia u mnie tez nieciekawie było z Julcią - od jakiegoś czasu odstawia mi w nocy a raczej nad ranem cyrki... budzi się o 4 i nie chce spać... Dzisiaj M wstawał i ją usypiał bo juz nie miałam siły... Ona teraz śpi a mnie obudził abym słuchała radia złote przeboje bo wkręciła tam mamę i to leciało na antenie!
lady kupiłam w sklepie w sosnowcu decalthon i cena 270zl i to jest model siesta tylko mam kolor srebrny a wkladka taka pomaranczowa, Mati bedzie do M przypiety bo ja się boję z nim jezdzic, jeszcze kask i okularki
Izunia, współczuję, wiem, jak to jest, jak się dziecko budzi co godzinę i człowiek potem rano ledwie na oczy widzi...
Moje dziecko za to nocka super - położyłam go o 21, obudził się po 23, pogmerał trochę, ale szybko usnął i spał dopóki tatulek go nie obudził szelestami i innymi dźwiękami prawie do 7
Syneczek wsadził mi dzisiaj palec do nosa i podrapał. Kilka minut łaziłam z chusteczką w nosie, bo krew się lała Tatuś znów zaniedbuje swoje obowiązki i dziecko ze szponami chodzi.
Lady, ja bym chętnie obcinała Cyrylowi pazury, ale w tym rzecz, że szanowny małżonek gdzieś zgubił i cążki i nożyczki. Teraz obcina mu paznokcie nożyczkami ze swojego scyzoryka. A ja powiedziałam, że nie będę obcinać dopóki nie kupi drugich cążków. Jak na razie nie kupił.
Izunia na spacerek weź ich może nie będą marudzili Właśnie chyba spakuję Julcię i wybrniemy z domku na jakieś zakupy przy okazji na mieście! Dupa mi grubnie jak nie ma pogody i jakaś taka napchana jestem od wypicia kawy!
No, zimno u nad Lady niestety:(, ja w biurze marznę, ale pocieszam sie tym, ze jak jest chłodno, to organizm spala kalorie, żeby się dogrzać, a jadłam przed chwilą paluszki, więc dobrze byłoby to spalić;p
lady, czytałam ostatnio, że organizm spala kalorie, jak jest w chłodzie, bo musi utrzymywac temperaturę, i na to podwyższanie temperatury zużywa energię, dlatego na okragło piję ostatnio zimną wodę:)
She hmmm Ja kiedyś jadłam w upały po 3 big milki i o dziwo też nie przytyłam ale schudłam - może coś w tym jest... Na krioterapii jednak nie schudłam a tam było - 120 :))
Izunia ja mam ten sam problem dzisiajspać spać spać mały znów mi cyrki odstawiał o 4 rano,wzięłam go do łózka i takim sposobem nikt sie nie wyspał a nawet w łózku sie krecił.Moze to na te ząbki?nie wiem sama ,że też dziecko Ci nie powie... Teraz śpi sobie już dobre półtorej godziny ale co sie dziwić jak w nocy daje czadu Chce pójśc do miasta po piluchy ,mleko i takie tam ale chyba poczekam aż M sobie skończy przy aucie grzebać i tez go wyciągnę z nami
Witajcie na kawie... Noc u nas też ble - mała wstała po 23 i zasnęła około 1-wszej. Rano tatuś zaprowadził rodzeństwo do przedszkola i jak wrócił zajął się córcią a mama zasnęła, dopiero po 11 obudził mnie telefon... Mała śpi a ja zbieram się powoli do pracy
No Szymcio już drzemie a Filipek jeszcze się "koci" w łóżeczku ;D Zjadły kaszkę i mam nadzieję, że pośpią z 1,5h. Lady ja mam trochę roboty w domku i jakoś nie chce mi się dupska za przeproszeniem z domu ruszać :P Czekam na koleżankę ma przyjść na kawę :D
She on zawsze sam juz nie wytrzymał dłuzej jak do 20 i spał elegancko do 6.30 ale od kiedy jest M to oczywiscie dzziecku sie poprzestawiało woli z tatusiem siedziec.A to co on robi w nocy to jest przez sen,chyba mu sie sni moja tesciowa
nie znoszę prysznica zimnego brrr już wolę krioterapię!
Kupiłam ostatnio farbę z loreala i muszę wam powiedzieć, że odzywka jaka tam jest dodawana w tubie do włosów jest rewelacyjna... siedzę i szukam czy mozna ją kupić oddzielnie ale buuu chyba nie. Ze wszystkich jakie do tej pory używałam ta jest najlepsza!!!