Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie rozumiem czegoś takiego i chyba nigdy nie zrozumiem - sama osobiście wyrzucam tylko naprawdę mocno zniszczone takie z którymi nie da sie nic zrobić. Wg mnie w spodniach z łatą na kolanie dzieciak może bawić się w domu czy iść do piaskownicy, tak samo z podkoszulkami czy bluzami z których nie pozłaziły plamy zobaczyłam,ze gdy się zabrudzą lub gdy ich syn wyrosnie to wyrzucają je na śmietnik!
a mi sie jednak podobają i jakoś mnie "wyciszają" No wymiana wody to żadna przyjemność ale z drugiej str mniejszy kłopot niż pies - z którym wychodzisz po kilka razy dziennie, czeszesz itd. Raz w tygodniu podmieniasz 20% wody i to wystarcza a czyszczenie wszystkiego raz na rok- półtora :) Lubię siedzieć przed akwarium i patrzeć na to co wyprawiają rybcie z rybą kontakt żaden, a wymiana śmierdzącej wody jakoś do mnie nie przemawia
And a Ja wodę raz na miesiąc zmieniam całą o ile nie raz na dwa miesiące ale moje rybki to takie niewidzialne bo chociaż jest ich chyba ze sześć to ich nie widać :) roślinek też zero od czasu jak załapałam ślimaki wrrr