Ania to tylko się cieszyć powinnaś .. moja siedzi w łóżeczku i coś nie chce zasnąć .... bawi się pojemnikami i tylko czekam aż poleci na ziemię ten z górnej części łóżeczka!
Tak przed jazdą konną ... po prawie 2 latach przerwy mam troszkę stresa :( z jednej strony się cieszę a z drugiej boję się .... już widzę jak jutro a pojutrze to nie gadam będę chodziła!!!
no ciesze sie ciesze... moj dziec jest do spania zloty tyle ze ja go usypiam i w dzien najszybciej zasypia na cycku... wiem ze to nie pedagogiczne ale jestem wygodnicka :P
Ja zjadłam banana. Siedzę w biurze i umieram z nudów, nic się nie dzieje, nikt nie dzwoni, a jeszcze 40 minut muszę tutaj być... Niby fajnie, jak nic nie ma do roboty, ale czas sięstrasznie dłuży...
dziewcyzny moze glupie pytanie ale... po ile u was jest kilogram mlodych ziemniakow?? przezylam szok dzisiaj bo to juz czerwiec zaraz a u nas za kg trzeba 3.45 zaplacic
Magg no ciebie to ciezko uwidziec na forum ostatnio :P
moj starszy dziec niedawno przylecial na skarge na Krzysia "mamo mamo ja poszlam do lazienki a Krzys caly moj serek wyrzucil na dywan ale to jego wina a nie moja bo ja serek zostawilam na stole a on niepotrzebnie siegnal"
No ciężko AniaM było ale mam nadzieję że teraz już będę częstszym bywalcem... biały tydzień się skończył i już powoli wracam do żywych.... choć Tosia ostatnio śpi mi tylko raz w dzień 1,5-2 godziny i po prostu czasu nie mam zajrzeć a jak nie śpi to tylko chce się prowadzać za rączki i po prostu masakra... ostatnio nauczyła się nowych słów dzidzia, bach, kuj.kuj, aaa jak idzie spać i w kółko gada jak to śmiesznie brzmi
Wiesz co znajoma miała do czynienia z laryngologiem ale nie wiem czy u Damiana.... a dlaczego tam? ostatnio słyszałam bardzo złe opinie o tej klinice....
a co do CD to jedna z 28dniowych mam zdecydowala sie tam na zabieg coreczki i po 4czerwca bede wiedziala jak u nich to poszlo. ogolnie z tego co czytalam na forach to CMD wychwalaja tyle ze o laryngologii tylko kilka wpisow bylo szukam i pytam wiec dalej
Jestem :D Laski no to Was wszystkie przebiję - ja z moim M poznaliśmy się 11 lat temu a ślub odbył się po 7 latach znajomości - to jest dopiero zboczenie hihhii :P
Izunia jutro będzie mniej więc się nie załamuj i nie przejmuj ... u mnie się też uchodował i chociaż po basenie spada aż 1,5 to już rano wszystko w normie :))
Izunia nie dupsko ale ręce tzn barki i wewnętrzne partie ud :(( już na dzień dobry po kłusie miałam galop i tak na okrągło... do tyłka kobyłki na której Ja jeździłam uczepiła się inna kobyłka co odstawiała szooopki więc i tak się cieszę, że nie leciałam na trawkę hi hi hi :)) pojutrze będę stękała i jutro :) Ogólnie to zero ładu i składu.... anglezowanie jakieś powalone, ręce latały na prawo i na lewo i wodze non stop mi uciekały, w galopie pochylałam się do przodu poza tym te nogi w strzemionach - obciągałam piętę w dół a i tak wypadały!!! :(( porażka
Aga moja znajoma otwiera swoj zaklad i bedzie miala wlasnie taka kapsule. seans kosztowal bedzie 100zl przy karnecie... ona sama na sobie wyprobowala i mowi ze po jednorazowej dawce miala do 2cm mniej w obwodach
Aga u nas jeszcze tego nie ma a laska urzadza lokal od podstaw. powiem tak - za kase ktora wsadzila w sprzet u nas mozna juz kupic dzialke i jeszcze materialy do budowy... takze musi sie jej to teraz zwrocic :P
Lady wg kolezanki pierwsze 5 kuracji daje najlepsze efekty, pozniej juz slabiej spada no ale ona wrocila po turnusie szkoleniowym jak po dobrej diecie :P aaa i wziela jeszcze jakies solarium slubne... oczywiscie ja nie wiedzialam o co chodzi i jak rasowa blondi zaliczylam wtope - kabina slubna to opalajaca na stojaco ze zlota poswiata :P
Matko jakie wynalazki - ja chyba sceptycznie podchodzę do takich urządzeń ... Sporo kasy jak na jeden seans - tu zgubię 2cm a jak mam doła wpierdzielę nutelle i mam z powrotem 4