My od 7 na nogach ale noc była stanowczo za krótka bo wcale sie nie wyspałam Nie mam żadnego plany dnia na dzisiaj i jakoś nie mam sił na nic... Weronika obudziła się z wielkim płaczem i tylko na chwilkę zatkała ja butelka teraz niby śpi ale dalej pochlipuje :(
Ja również jestem :D My na nogach od 6 - byliśmy już w laboratorium i krew pobrana na morfo - wyniki jeszcze dziś :P A tak nocka ok - choć pobudki były ale tylko z powodu potutkania smoka ... Myszorka ano spotkanie miłe - mam nadzieje, że uda się je dziś powtórzyć jak Drona nie ma innych planów :D A co do M i kłótni - minie - "nie ma domu bez złomu" - pamiętaj
A ja dzisiaj wstałam po 7, i rano zajmowałam sie dzieciaczkami, którymi moja mama sięopikuje. Młodszy ma już rok i ponad 2 miesiące, a cały czas z niego taka dzidzia, jest malutki, i jeszcze chodzić i mówić zbytnio nie chce, takie słodkie maleństwo z niego:)
czesc baby... jeszcze dycham chociaz juz mnie w gardle drapie... dzisiaj spacer w dzien sobie daruje bo chce wieczorem isc z dzieciakami do kosciola i 2-3godz stania pod kosciolem (procesja bedzie) mnie czeka wiec zdaze sie pylkow nawdychac
no ja licze ze nad morzem bedzie lepiej i ze uda mi sie pobyc bez lekow... ehhh alergii nikomu nie zycze.. skorna to pikus przy wziewnej chociaz tez uciazliwa...
ide nastawic juz nie wiem ktore pranie w tym tyg.. prasowanie mnie dzisiaj czeka no i wstepne pakowanie
pranie to i na mnie czeka dzisiaj i ze dwie praleczki muszę włączyć.... mało mam tego ale nie lubię jak mi coś zalega w koszu... prasowanie jeść nie woła więc poczeka sobie hi hi hi
Myszorko wyjezdzamy jutro w nocy a wracamy w nastepna niedziele. jade sie calkowicie zresetowac i odpoczac od wszystkiego wiec i telefony beda wlaczane tylko od czasu do czasu
taaa tylko ze moj maz w tym tyg do domu wraca ok 20tej bo maja szkolenia wiec wszystkie zakupy na mojej glowie... wlasnie zalatwilam ze kuzyn nam nawigacje i cb radio pozyczy wiec troche lepsza jazda bedzie :)
Hmmm cb to my mamy - teraz sobie nie wyobrażam nie mieć tego radyjka - ja mówię, że to takie gadu dla kierowców :D NR mnie też takie dołce łapią - moja garderoba nie jest zbytnio bogata ostatnio ... Innymi słowy jest, ale w rozmiar 36 - a ja się noszę w 38/40 wrr ...
wkurzylam sie... mezu wlasnie dzwonil ze jedzie za warszawe na szkolenie i wstepnie ma sie o 20tej dopiero skonczyc... suuuuper ze uda sie jakies zakupy dzisiaj zrobic... namawiam go zeby chcoiaz pogadal z szefem zeby jutro go o jakiejs 18 puscili bo do czesci sklepow to ja nawet nie mam jak dotrzec a braki zakupowe mam straaaaaaszne
Izunia - my jezdzilismy do tej pory ciagle ta sama trasa wiec CB jakos potrzebne nam nie bylo.. no ale przy takiej eskapadzie warto wiedziec co i gdzie za rogiem czyha :P
Ania wiem wiem - i czy nie zastaniesz "suszarki" :P Kurcze fajnie się macie - pogody życzę i superowego odpoczynku - no i nich alergia sobie odpuści !! To o której przewidywany wyjazd ??
wstepnie cchemy wyjechac tak ok 4 rano zeby na jakas 7 dotrzec do wujka do olsztyna na sniadanie. i kolo poludnia byc w Gdansku. zobacyzmy czy plan wypali
a teraz ide bo dziec sie wyspal i trzeba snaidanie jakies machnac :)
Ania, ja jak jechałam do gdyni to miałam do przejechania 666 km, plus 40 z Żor do katowic, ale warto było:0. Tyle, za samotna podróż jest dużo łatwiejsza nizz dziećmi.
No my to chyba wyjedziemy raczej koło 22-23 - też będzie musowa przerwa i jak M będzie chciała to go zmienię za kółkiem :D Dziś moja siostra idąc ze mną i dzieciakami do laboratorium oznajmiła, że dojedzie do nas z naszymi rodzicami - poryczałam się normalnie - tak się ucieszyłam
jestem juz po szczepieniu! ale! mały nie płakał wcale wiec to fajne ale za to musimy isc do chirurga dziecięcego bo mu przy pulisiu nie schodzi tak jak powinno! i masz babo placek! a ja sciągam przy kąpieli -fakt nie tak mocno jak ona to zrobiła...kurde no.powiedziała ze mam przyjsc do niej za dwa miesiace ale juz sie zapisac dochirurga.Czas oczekiwania na wizyte-również dwa miesiące! Pójde prywatnie powiedziałam to kazała nie wczesniej własnie jak za te 2-3 mce.a co to sie jeszcze może zmienic?poza tym waży 7600 i ogólnie ok odruchy tez ma prawidłowe.