Mamy sobie na 28 dni pomagać i wspierać w tych czasami trudnych chwilach.... po to tu jesteśmy z tego co mi wiadomo a jednak czasami okazuje się inaczej!
Będę się tarała zawsze zrozumieć każdą kobietę tutaj - narzekająca czy też nie......
No to ja ponarzekam! Bolą mnie plecki brzusio mi się spina, nie mogę spać w nocy i co gorsza tylko czasami mam ochotę na małe co nieco! W dodatku siedzę na zwolnionku i się nad sobą rozczulam ....ale jak czytam że innym też jest ciężko i mają podobne dolegliwości to jakoś mi lepiej więc ja mogę czytać o waszych problemach a może czasem coś pomóc, czemu nie! Buziaczki Lady i trzymaj się staruszko! :)
ostatnio z jednym z wątków poruszony został temat wózków dziecięcych! siedzę teraz i przegrzebuję strony internetowe i golądam sobie z małym podejściem do wyboru na lipiec!
Znalazlam przy okazji linka odnosnie sklepów z odzieżą dziecięcą w miastach
Lady ja tes sobie ogladałam ostatnio :) na allegro :) ale typ wozka to raczej mam :) no chyba ze zmienie zdanie ale watpie :)) a wojcika mam tez w zabrzu :) rzeczy sa super ale starsznie drogie :) moja siostra miała pare z tego :) sa swietnej jakosci :) no ale trzeba zaplacic za jakosc :)
kfiatuszku Ja do zabrza mam rzut kamieniem i właśnie siedziałam i zastanawiałam się gdzie Ja widziałam ten sklep poza bieskiem :)) a tu w Platanie jest przecież! Ciuszki drogę i też sobie z pewnością tam nie pozwolę na zakupy, chyba, że sponsora za kieszeń złapię :))
raz za kiedy jakas sukieneczke czy cos mzona sobie pozwolic :)) albo sweterek :) podobały mi sie zawsze w wojciku te marynarksie kompleciki dla chlopcow :) biała koszuleczka w paseczki granatowe do tego ogorodniczki granatowe i zołta kurteczka :) no cudo normalnie :)
kfiatuszku nie byłam jeszcze w tym sklepie ale jedynie jak spacerowałam po pasażu kątem oka patrzyłam na te cuda i z daleka się zachwycałam! Metek może nie będę oglądała :))
Moją córę ubieralam kiedyś w ene-due- rabe i w 5-10-15 .... teraz ona sama się ubiera i najczęściej w młodzieżowych sklepach na promocjach :))
w zabrzu raczej :) w centrum jest taki sklepik stokrotka :) raczej na tej glownej ulicy na wolnosci :) tam jest troche :) no i na allegro :) ale tam raczej to gory bo z dołem to ciezko bywa :)
kfiatuszku qrde na razie boję się oglądać ciuszków dziecięcych. Ostatnio byłam nie ukrywam w smyku w silesi hmmmm tam też niektóre ładniutkie :)) i tak mnie kusiło coś kupić! Za wczesna to jednak ciąża aby porywać się z motyką na słońce :))
heheh nie mowie teraz :) ale jak juz dzidzia bedzie :) ja tez narazie tylko zagaladam tesknieb na te wszytskie ubranka :) jak juz bede mogła to normalnie wykupie chyba pol sklepu :P
masz racje lady :)chłopaczek jak sie patrzy :)) wiesz co ja tez sie uparłam na synka ale chyba niestety nie bedzie mi to dane :P ostatnio robilam sobie taki test z obraczka na sznureczku :)wisi sobie na sznureczku obraczka nad lewa reka badz brzuchem i czekasz co zacznie robic jak sie zacznie krecic to dziewczynka a jak wahac na boki to bedzie chłopiec :) podobno to taka dziwna zabawy tylko ale mojej mamie i mojej cioci sie sprawdzilo :)) a ja mam nadzieje obalic ten mit ze to nie prawda :D
a ja znowu wiem ze w kolko to dziewczynka bo to hmm dziurka :D moja mama trzy razy miala takie dziurki i ma 3 dzieweczki a moja ciocia miała raz dziurke raz hmm rurke i ma parke :D
to doświadcenie z obrączką praktykuję od wielu wielu lat :)
Wywróżyłam już wielu osobom na jej podstawie płeć dziecka :))
Kółeczko = dziewczynka Wahadłowy ruch = chłopczyk
Słyszalam o tym co pisze Magg, że tak się też mówi ale wszystko zależy od tzn umowy z wahadełkiem! Ja ciągle praktykuję jw. i odpukać w niemalowane - sprawdza się!
Mam gdzieś książkę odnośnie wahadełka - jak znajdę czas sprawdzę i dam zna :))
kiedyś bardzo mnie to fascynowało! Wróżby, wróżenie etc... teraz mogę powiedzieć, że już z tego wyrosłam!( ale od czasu do czasu w tym temacie lubię poobcować )
Magg zawieś obrączkę nad ręką - lewą strona ręki nie ma znaczenia! Zadaj pytanie np! Mój mąż ma na imię Karol - czekaj na reakcję, następnie zadaj to samo pytanie z właściwym imieniem! Przetestuj na innych pytaniach i zaobserwuj zachowanie obrączki bądź też wahadełka! Troszkę zabawy a zarazem hmmm zaskoczenia!
Znak umowny obrączki jest wtedy gdy na pozytywne odpowiedzi odpowiada tym samym ruchem! :))