Wiecie co moja dupa powiększyła się o 1,5 kg i ważę 70 wrrr ale mam to w nosie jakoś to przetrzymam i przyjdzie czas to schudnę - tak sobie to tłumaczę przynajmiej :))
Zdjęcie Wam pokażę w wolnej chwili bo teraz sił nie mam na robienie i bawienie się we wgrywanie go :P
Byłam u lekarki... przepisała Julce dwa mleczka pepti a do tego wypisała skierowanie do sportowego dla Ady! Julcia może już mieć kupione butki z racji, że ładnie stoi i dla uniknięcia wady postawy nawet wskazane!
Magg - to jest super wybór! pierwsza klasa ten strój. Podeślij linka to ja sobie też taki kupię i swoje 67 kg w to ubiorę! Hihihihihihihihi Hahahahahahahahahah Hehehehehehe
Dziewczyny a Ja jadę na mazury ... dzwoniłam właśnie do rodzinki i mam już przyjechać bez gadania ale niestety dopiero pokażę się w lipcu jeju aż miałam łzy w oczach - strasznie się cieszę :)))
Mam jeszcze jeden z Triumpha zakupiony 2 lata temu - na bidę nie jest zły - tradycyjny usztywniany staniczek plus majtki tanga - i poluję do niego mini pareo - strój zielono seledynowy więc takie pareo będzie chyba git :D
jejku, 7 dni i 700 postów i taki przygnębiający temat - też się muszę przymierzyć do kupna stroju. Myślałam, że może sam dół dokupię - sporo większy niż ten sprzed roku (a właściwie sprzed 2 lat), ale jak górę przymierzyłam, to się okazało, że mi się cycki po bokach wylewają, czego nie lubię, więc czeka mnie kupno całości. Nie lubię kupować kostiumów, zawsze mnie drażnią moje tłuszcze