ewa dzisiaj jechałam za bucikami do Julci... no i kupiłam ale nie było łatwo przy jej podbiciu :(( do tego wszystkiego póki jest pogoda korzystam z niej i spaceruję to tu to tam :))
buuu pieką mnie wargi tzn usta wrrrr siedzę i piję wodę i chyba dzisiaj na jednej zimnej butelce wody nie skończę coś mi się wydaje!!! nawet nie da się oblizać bo boli :(( stara durna baba...
Lady, i jak, lody pomogły? A ja borykam się z trądzikiem, na twarzy na szczęscie jedynie pojedyńcze wypryski, ale plecy to tragedia, no i przepisała mi tez jakis lek na podrażnienia po depilacji, z tym, że powiedziała, ze są osobe, które reagują takimi podrażnieniami i nic im nie pomaga, i powinny unikac depilacji:(, a ja myślałąm, że mi jakiszłoty środek przepisze na strefę bikini....
Ewa synek mój spi od 19.30 ale kręci sie i jak znam zycie zaliczy pobudke jeszcze.Dawał mi w kość dzisiaj znów na maksa.Mama moja mówi ze on jest nauczony towarzystwa..moze ma racje bo sam sie za długo nie zabawi ale jeszcze mi parę sposobów na niego zostało:)
Witam wieczorną porą. Ja właśnie wygrałam aukcję na Allegro - kupiłam spódnicę, mam nadzieję, że będzie odpowiednia na obronę, a jak nie to na pewno nie jedna okazja się trafi, żeby założyć...
dziewczyny- szukam bodziaka z doszyta falbanka - taką jakby spódniczką. Widziała któraś gdzieś? To co jest na allegro jest ble, a nie chce mi się wędrowac po sklepach :/