NR fajne bluzki ja byłam w białej i seledynowym komplecie spodnie i marynarka Izunia taki mały dmuchany za 10zeta co by się na tarasie zmiescil na wyjezdzie za tydzien
mój mały zasnął jakiś spiący dzisiaj-nawet sprawdziłam mu czy nie ma gorączki,w pupci 37,1 czyli elegancko i nie ma.Mnie juz 4 dzień boli głowa i zaraz nie bede miała co wziąśćczy Wasze dzieci też w tą gorączke mniej jedzą?
aga no to kciuki trzymam za Hanię aby nie wyła hi hi hi też się tego boję jak pojadę na wakacje .... 500 km wracać nie będzie ciekawie w moim wydaniu!!!
Lady - a sama jedziesz. Moja Oliwka w ciągu dnia to by nie wytrzymała. Dała radę właśnie do Katowic - troszkę za, ale więcej to nie da rady, dlatego jedziemy nad morze na noc!
A ja właśnie skończyłam porządkować ciuchy maluchów - małe popakowane i na export do siostry a to co sprzedałam do wysyłki - jeny tylko mnie ten strajk poczty drażni wrrrr ...
Jasię witam tak szybciutko weekendowo, mały ma od wczoraj biegunkę, to pewnie przez zęby bo wczoraj przebiła się górna jedynka a druga już jest prawie na wierzchu, dziś od 5 rano też już były trzy luźne stolce, podałam mu jużleki więc myśle że do południa będzie spokój. U nas taki skwar że rano tylko i wieczorem z małym wychodzę a nawet Jakub płakał wczoraj że tak go głowa boli. Dziś od samego rana taki ukrop że się wyrobić nie da.Po południu idziemy nad wodę się ochłodzić. Miłego , słonecznego i udanego weekendu dziewczyny.
Ja nie śpię od 6 :/ oglądałam sobie kociaki na animalplanet, poczytałam troszkę i w końcu się zwlekłam - mój małż dalej śpi i Anka dogorywa w wyrku :D Wczoraj jak wyszła po 7 wróciła o 20 - miała konkurs i koncert - koncert dla dzieci z przedszkola "specjalnego" a wyniki konkursu dzisiaj o 12 - Osiedlowy Dom Kultury co roku organizuje takie coś. Ania nie wróciła zadowolona - mówi że spaliła pierwszą zwrotkę bo nie słyszała gitary :D ale i tak jest zadowolona a to najważniejsze
Witajcie... i Ja się już melduję... musiałam pochować poprasowane rzeczy do szaf więc mnie nie było od rana a teraz przydałoby się śniadanko zrobić jakieś i wszamać :)) mam smak na jajeczniczkę na masełku - która chętna???
Wczoraj nie dość, że się porządnie pocięłam z M bo mam go już totalnie dość... dostał opierdziel jakich mało i wieczorem a potem w nocy więc poszedł spać do gościnnego!!! Poza tym prasowałam i prasowałam zaległości i końca nie było wrrr ale mam już spokój - jego spodni nie tknęłam i nie ruszę! niech mądraliński sam się martwi!