Nawiedzone babole A ja wreszcie położyłam młodszą latorośl, a starszy z moim przed blokiem , na placu zabaw gdzie połowa mieszkańców mecz ogląda. Ide poganiać i poczytać
HOGA Ja dzisiaj miałam dwa razy basen więc podziękuję za rowerek... rano z Julką a popołudniu dwie godziny z córą i znajomymi... troszę pogadałyśmy w basenie ale Ja i tak zawzięta pływałam ile się dało!!! znajoma aż nie mogła uwierzyć w moją kondychę - sama się sobie dziwię hi hi hi
LADY mapatelnie ,oliwe z oliwek ,troche posiekanej cebuli i podsmazyc troche ,potem wrzuc groszek mrozony ,albo swierzy podlej woda(troszeczke),smaz do miekkosci groszku,na to wrzyc posiekana w kostke szynke,gotowana ,albo konserwowa,sòl,pieprz, i na to wrzuc ,ugotowany wczesniej osobno makaron kròtki...
no to ciekawe co z tego wyniknie... Mój M śpi hi hi hi a raczej położył się spać hi hi hi a teraz pognał do WC bo zjadł kurczaka kawałek i go czyści hi hi hi a Ja się nabijam z niego...
Jak Kubica jechał na start to on na kiblu siedział i nie widział jego tego hi hi hi
Witam wieczorową porą ale miałam czytania ale już nadrobiłam Kubica gorą a piłkarze to klapa, u mnie na boisku bajtle lepiej grają. Aniu witaj jak tam Gabi i Krzysiu? Lady jak tam z M lepsze nastroje?
Ewa Ja to lubię taki czysty sos typu.... cebulkę na masełku smażę delikatnie aż się zeszli... do tego wlewa śmietankę słodką i tak długo mieszam aż zgęstnieje i do tego przyprawa składająca się z wielu ziół ( sprowadzona z niemiec )mmm pychotka!!!
No to skoro wy o kaloriach to ja wam powiem, że zachciało mi się jeść! Prysznic już wzięłam, w domku cisza, M nie ma, a ja zrobiłam sobie pomidorki z tartym serkiem i sosem czosnkowym takim właśnie m.in. ze śmietanki, majonezu i czosnku - mmmmmmmmmmmmmmmmmm PYCHOTKA!