a ja sie opalam i na słońcu i w solarium bo cere mam z natury strasznie jasna i wygladam jak kartka papieru
Dziewczyny dzisiaj jest TEN dzien,ten dzien kiedy znów dałam upust emocjom z powodu Pietruchy.On jest strasznie nieznosny i breczy niesamowicie.Teraz szwagier go próbuje uśpic bo ja juz poprostu zaczynałam krzyczecteraz mi wstyd ale naprawde moja cierpliwość dobiegała końca .niech już M wraca bo widzę ze mi nerwy puszczaja
Ciacho moja Julcia dzisiaj tak samo płakała i chyba może jej pójdzie drugi ząbek poza tym zrobiła się z niej pijawka i ciągle za mną lata jak nie wiem co wrr
November wyglądałas ekstra, ja bym nie wpadła na to, że zdjęcie robione zimą. Ciacho na tym zdjęciu jesteście podobni do siebie - to podobno dobrze wróży związkowi. Sheh zdjęcie z maluchem chyba już kiedyś widziałam?
JEMMA Ja nie pokażę bo mam nieładne... prawie 15 lat temu ślub był organizowany w pośpiechu w ciągu miesiąca więc sesji zdjęciowej też nie mieliśmy a Ja miałam sukienkę taką, że szkoda gadać.... tatę mojego nie było stać na tę co sobie gdzieś tam upatrzyłam!!! jest mi do dzisiaj przykro z tego powodu więc i zdjęciem się nie chwalę... no i brak makijażu czy jakiegoś fajnego bukiecika ślubnego ehhh szkoda gadać :(( za to na sali było rewelacyjnie i goście do dzisiaj mile wspominają jako jedne z lepszych weselisk :)
lady to był kolr z garniera-średni blond! ale tak przyjał mi na rozjaśniane trzymałam go az 5 minut.Ta grzywka jest poprostu za długa i tak sie ułożyła.Ta fryzurke miałam jakies 2 lata temu i sie zastanawiam czy sobie nie przyciemnić troche włosków....
kurde caly wieczor spedzilam na poszukiwaniu Krzysiowego buta... kupilam mu w Gdansku sandaly no i jestem pewna ze je spakowalam a jest tylko 1... mlody uwielbia chowac buty i nie weim czy to jego kolejny numer czy juz mam do cioci dzwonic zeby paczke mi slala
u fryzjerki rozjasniam ciagle tej samej i ona mi kładzie rozjasniacz i robi pasemka ,wiem ze używa wody 12% bo z 9% wychodziły mi żółtawe i musiałam płukanki robic.Jemm chyba tak Ci sie podobam co?
A mi się przypomniało, że mam ślubną, tyle, że nie zeskanowaną - brałam ślub jak miałam jakieś 14 lat, na koloniach na Węgrzech, mój mąż był ode mnie jakieś 4 lata mlodszy, dużo niższy i okraglutki jak beczułka:D
Obecnie mam pasemka,chyba na dzieciach jest fota z małym i mam na swieżo bo dzisiaj robione.Z natury mam taki kolor hmm...myszowaty taki wiec nieładny,