Czesc babeczki :) Wrócilismy :) Cali, zdrowi, opaleni i wypoczęci :) Co prawda z bólem głowy- ale co tam ;) Było super, a hania była mega dzielna z babcią. Wychodzi na to,ze mam juz prawie dorosłą córeczkę ;) Wkrótce kolejna próba przezd nią - za 3 tyg idziemy na wesele- ale juz się nie martwię , jak bez nas wytrzyma :)
She no co Ty to zrobił ze mnie program Photoimpact ...musze sie Wam przyznac ze mamy w domu na scianie jedno zdjecie moje -NAGO prawie ale jest tak zrobione ,ż e tylko ja i M wiemy że to ja:)nic niby nie widac ale wybraźnia działa...
Aga welcome Home!!!! ale fajnie,no ja wiedziałam ,że Hania sie z babcią swietnie dogada! super ,ja to mam przechlapane,tylko cioci rodzacej moge go zostawic bo u innych jest przeraźliwy płacz z minką która wyciska moje łzy
Dobranoc Dziewczyny... Jeszcze się nie kładę, ale idę precz od komputera i tak mężuś zaraz przyjdzie i robimy sobie bombę kaloryczną na noc (wiem, że niezdrowo, ale co zrobić)...
a my mamy wieczorna jazde... po roku od porodu w koncu i o mnie @ sobie przypomniala (czyzby rozluznienie i zmiana klimatu??) no i Krzysko nie chce mleka... tzn chce ssac piers ale sie wkurza na mleko... jeczy i placze juz przez sen nawet... a jak go maz bierze to jeszcze gorszy lament... wszystko sie chyba zbieglo i kolejny zab lezie i moja @... No i to jeszcze z samego poniedzialku :|
Lady no ja az tak bardzo nie czekalam :P chociaz w sumie od wrzesnia 2006 to i tak mega laba byla. mam nadzieje ze moje cykle wroca do normalnosci i nie bede musiala dlugo czekac ;)
maruder pokonany... usnal chyba po trosze ze zmeczenia i oby pospal jak najdluzej
Aga cieszę się, że wypad bez Hani się udał i córcia dobrze zniosła rozłąkę z rodzicami a w szczególności z mamą :D Teraz możecie sobie pozwolić na częstsze imprezowanie !!
ale sie zagotowalam na sama noc... dostalam maila od allegro takiej tresci
Witamy, Z posiadanych przez nas informacji wynika, że na koncie doszło do modyfikacji danych osobowych. Taka zmiana danych sugeruje, że z konta korzysta inna osoba, naruszając tym samym artykuł 2.13. Regulaminu serwisu: "Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać swojego Konta innym osobom, z wyjątkiem przypadków udostępnienia Konta Firmowego osobom należycie umocowanym przez Użytkownika do działania w jego imieniu. Użytkownik powinien zachować w tajemnicy hasło do Konta. Konta są niezbywalne". Prosimy o złożenie wyjaśnień w tej sprawie.
co ciekawe ja zmienilam po prostu numer konta ktore dalej tak jak tamto poprzednie jest wspolne moje i meza!!! palanty
Ania, z tego co czytałam, Allegro lubi się czepiać o głupie rzeczy... Co ciekawe - ani jak zmieniałam adres (kilka razy) ani jak zmieniałam nazwisko nikt się nie zainteresował.