nie no u nas prowadzila w 99% przypadkow dobrze tyle ze ostatnia aktualizacja 2007 a tu w Gdansku remonty i przebudowa drog... jedyna glupota nad glupotami to te gledzenie o zawracaniiu do olsztyna juz pod szczytnem :P
albo ukochany tekst ... PRZEKROCZYLES DOZWOLONA PREDKOSC, ZWOLNIJ
ogolnie to nawigacja dobra rzecz, jak kompletnie pobladzilismy to nas wyprowadzila na prosta :P gorzej bylo z CB bo cos nie chcialo sie wlaczyc a okazalo se ze ja wsiadajac dupskiem kabelek odlaczylam :D w sumie na trasie olsztyn - gdansk spokojnie mozna stracic prawko. fotoradarow jest tylko kilka ale za to nieoznakowane misiaki sie kreca
witam mialam troche czytania ale już jestem Co do golenia ja uzywam depilatora i jest ok, spokój na dłuzej. Jedno kłucie już za nami, Mati był dzielny nawet mocno nie płakał, więcej się denerwował że musi siedzieć a trzy osoby coś mu robią. Jescze tylko szczepienie no i jestem ciekawa ile waży. Dziś wolne więc zabieram się za sprzątanie.
no to dziec wstal i mozna sie zbierac na spacer... umowilam sie na ploty z przyjaciolka a przy tym zrobie zakupy bo mi pod sklepami postoi z dzieciakami :P moze nie wyzione ducha nigdzie po drodze :P
Mój małżonek stwierdził dzisiaj, że skoro ja nie jestem w stanie posprzątać w domu, to żebym zatrudniła kogoś, kto będzie przychodził dwa razy w tygodniu Ale mu powiedziałam, że nie będziemy płacić komus, żeby on mógł do woli bałaganić.
Ania trzeba było zapytać ,między Olsztynem a Gdańskiem, trasa na Ostródę i Iławę to ulubione trasy misiaków w cywilnym wozie Lady cholibka nie pokazuje mi bo nie mam tego adobe flasha a nie chce tu zonowi mieszać , jak wróci to sobie zobaczę And hihih ja też wypróbowałam tą odżywkę do włosów i super nic nie mam , i nie smarowałam niczym po żeby sobie efektu nie zepsuć
Lady, używam iwostin solecrin na twarz z filtrem 50+, a na "resztę" tez iwostin, ale z filtrem 40.... http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Linia_Iwostin_Solecrin_1777352.jpg