Nie iwem jak się linki wkleja:(( W każdym razie to najtańszy apteczny filtr, ja jestem z niego zadowolona, przedtem używałam z la roche posay, ale o połowę droższy jest i wymieniłam na ten. Mam suchą skórę, i fajnie mi się wchłania, z tym, ze blada jestem, ale mi to nie przeszkadza:)
ale jestem zła... zamówiłam sukienkę z allegro i jest uszkodzona a w opisie pisze, że w bardzo dobrym stanie wrrrr napisałam już do babeczki i czekam na odpowiedź!!!
Magg to fakt też tak czasami mam ,my nawet do kina wyjść nie mamy jak bo przecież nie zostawimy Jakubowi Hubcia. Może w przyszłym roku szybciej, jak młodszy zaśnie to starszy na niego luknie a póki co wszystko w domu oglądamy
słuchajcie czy przelew internetowy do innego kraju długo idzie? bo wczoraj wyslałam wieczorem z BPH do jakiegos banku w Norwegii i z ciekawosci pytam czy któras z Was robiła takie przelewy i jak dlugo trzeba było czekac.a nie dowiem sie czy juz jest na miejscu bo to do jakiegos Norwega szło nie znam gościa
ale postow naprodukowalyscie... ja wrocilam po 2.5godz lazenia.... kurcze mam najwieksza @ w swoim zyciu. mam ndzieje ze to sie jakos unormuje i tylko dzisiaj tak bo przy mojej anemii to moze byc nieciekawie
MAgg fajna ta kiecka... ja ogolnie lubie kiecki plazowe ale kupuje bawelniane i jednolite tyle ze ja nie laze w kostiumie kapielowym :P
LAdy zrob dokladne foty tej sukienki i rozpocznij cos takiego jak SPOR na allegro (w akladce moje allegro), tak zebys miala dokumentacje calej sprawy na wszelki wypadek
wkurza nie poczta polska.. kartki z gdanska wysyllismy w zeszly poniedzialek i nie doszly a na ksiazke z wydawnictwa od 2 tyg czekam. babka byla zglosic reklmacje i uslyszala ze okres strajku nie jest wliczony do dni roboczych. paczki i listy nie sa segregowane a gruba kasa na przesylki przeciez idzie :|
Amazonko człowiek nie samymi informacjami z prasy czy książek żyje więc i może ty się oderwiesz od tego w końcu? Może powrócisz do jazd konnych dobrze jak wiesz sama robią :)