Izunia ja dziś po tygodniu od dokonania wpłaty dostałam wreszcie swoje przesyłki, to wszystko z takim opuźnieniem przez strajk, trzecia doszła szybko bo babka zamiast pocztą puściła kurierem
u nas chyba nie ma IN POST bo nigdy o tym ni slyszalam... co do kuriera to wiedzialyscie ze dostarczajac na adres prywatny spiewaja 10zl wiecej (dhl opek) niz na adres firmy???
Lady ta nitka od spodu to jeszcze ujdzie ale to przy ramiaczku i z przodu moim zdaniem to juz przegiecie...
No u mnie jest IN POST, ale babka mi napisała, że już wysłała rzeczy - a ja już się nie mogę doczekać !! Jak nie dojdą do wyjazdu nad morze to chyba mnie krew zaleje !!
a ja mam dylemat... plackowy... w sobote i niedziele mamy gosci i o ile tort zamowiony to reszte blinow musze popiec... moje ulubione 'firmowe' placki mam na blache a po wybuchu piekarnika szyby dalej brak... chyba zagadam z mama czy moge do niej wpasc i spody sobie popiec bo innego wyjscia nie bede miala... a moze ktoras z was ma przepis na dobra tarte albo inne jakies 'letnie' ciasta?
Lady nawet jechac nie musze bo mieszka blok obok tylko sa upaly a oni mieszkaja na 4pietrze i babcia zle znosi taka pogode a tu jeszcze piec im odpalac... no nic zagadam i zobacze jak bedzie z pogoda...
czy u was gotowe ciasta sa drogie? u nas kilogram tortu 32.50 a ciasta 25zl
She zapraszam do mnie pojedziemy na pyszne ciastka i będziesz próbowała :)) może któreś Ci spasuje :)) a wśród wielkiego wyboru nie wierzę, że żadne nie podejdzie :)
te kupne u nas sa pyszne ale jak polizczylam sobie koszt kupnych a domowycch nwet doliczajac 15zl za prad (co jest malo mozliwe bbo placimy za immiesiac 85zl) to i tak ponad 100zl w kieszeni
A co do ciast to ja też nie przepadam za pieczeniem, albo raczej za bardzo nie potrafię- niestety
Na roczek Oliwki torta zamawiałam w cukierni - miał 2 i pół kg i kosztowal jakieś 70 zł (taki kolorowy motyl - wklejałam na dzidziach), a ciasto zrobiła moja mama 2 placki i 3 zamawiałam u pani która sprząta u nas klatkę, bo świetnie piecze a przy okazji sobie zarobi dodatkowo i dałam 50 zł za 3 placki, a nie dawałam składników!