Fajnie się tutaj z wami siedzi, miałam dzisiaj taki stresujący dzień, a teraz po tych naszych pogawędkach no i po tej rozmowie z ciachem humor mam taki, że aż mi spanie odeszło, śmieję się do kompa jak głupi do sera:)
a z ta pielucha to mysle ze dlatego ze u mnie pierwsze od wejscia sa drzwiczki smieciowe a lodowka dalej a u cioci pierwsze drzwiczki to lodowka a drugie kosz na smieci... moj M sie smial ze chcialam wychlodzic pieluche zeby ja uzyc ponownie :P
Witajcie ranną porą - mój syn już wyrzucony z domu a ja zaczynam łapać stresa :( Pojechał na wycieczkę z przedszkola (olimpiada malucha) aż za Opole (do Głubczyc) ma tam być jakieś miasteczko Kubusia puchatka i coś jeszcze, wracają po 22... Dostałam propozycję jechać z nim ale pomimo że w pierwszej chwili powiedziałam ok to oddzwaniałam że przepraszam ale jednak nie... No i Kubutek pojedzie sam. Małż go zaprowadził i o 6 wyjazd... Obawiam się jak on da sobie radę taki mały dzieć ale jakoś musi i oby nic się nie stało Noc zdecydowanie za krótka i chyba wracam do łóżka na godzine (o 7 muszę budzić Gabi do przedszkola)
czesc dziewczyny,mój dziec wczoraj spał wspaniale w dzień,w nocy gorzej-troche sie krecił znów. Opusciłam znó w fajne rozmowy ale to dlatego ,ze M mi zawracał głowe na skypie co do tych naszych wczasów. Baseniki fajne,Lady kiedy ten wielki kupujesz? a doczytałas tm ile wchodzi tam wody? bo nasz jest tak samo głeboki ale nie taki szeroki i wchodzi w niego dokładnie 22 tys litrów
Witam ale miałam czytania, jesteście niemożliwe. Aga Hanutek już nieźle kombinuje Izunia to byś sobie naczekała na tą wannę pełna wody She szukaj jakiegoś faceta bo z nimi jest wesoło.
Witam dziewczynki! Ale miałam postów do nadrobienia - prawie 200 - normalnie szok, chyba muszę codziennie wieczorową pora tu zaglądać, bo fajne rozmowy prowadzicie! Ale wczoraj to nie było możliwe, po pracy i cały wieczór spędziłam w toalecie. Niestety coś mi zaszkodziło i tak mnie przeczyściło, że niewiele ze mnie zostało. Przeszło ok. 23, po połknięciu 3 stoperanów. Nie mialam nawet siły na kąpiel i przygotowywanie do pracy, ale jakoś się udało.
Nocka taka sobie, Oliwka troszkę się budziła, bo katarek już zgęstniał i czasami jej przeszkadza.
Zaprosiłabym na kawkę, ale ja dzisiaj to tylko gorzka herbatka i suchy chleb dla konia!
Dzień dobry U nas noc jakaś niespokojna, mały się rozdarł tak, że aż mój małż normalnie go z łóżeczka wyjmował. A może rozdarł się właśnie dlatego... Obudził się o 6, teraz już śpi ponownie. Dobrze, że tak szybko zasnął, bo wczoraj jego drzemka do 12 cokolwiek popsuła mi plany. A dzisiaj - może wyskoczymy sobie na jakieś lepsze zakupki, bo szanowny małżonek przyniósł trochę nieopodatkowanej kaski
jezdem i ja... Krzysko chyba ma przeczucia ze dzisiaj jego dzien bo... o 4:30 dostal takiej trajkotki ze myslalam ze nie zasnie :) na szczescie pol godz pozniej padl i spalismy do 7 :) a ja dzisaij mam wyglad firmowy idealny nad morze - bawie sie w pirata :| musialam zakleic oko bo sobie masc wpuszczalam a chce zeby dobzre ze rozlala po oku. na razie dzialam z atecortinem ale musze skombinowac neomycinum. kurcze do okulisty nie ma szans sie dostac a na prywatna wizyte kasy niet... mam ewiedentnie zap. spojowek (norma jak co roku!) i tylko czekam kiedy na drugie oko przelezie
a deszczu nawet kropelki. slonce swieci i zadnej chmury nawet na niebie nie ma :(
Ostatnio w Metrze wyczytałam taki kawał: Do tej pory polska reprezentacja na mistrzostwach grała trzy mecze: Mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor.
Do kompletu: Z kim spotka się polska reprezentacja w drugiej rundzie mistrzostw ? Z kibicami na Okęciu...
I jeszcze jeden: Mały chłopiec podbiega do Lukasa Podolskiego i prosi o pięć autografów. - Dlaczego aż pięć? - dziwi się piłkarz. - Bo za twoich pięć dostanę jeden Smolarka!!
No bardzo ciekawe Lady - zobaczysz, że na koniec jeszcze wszystko się zmieni!
Moja aukcja była też przegladana w przeciągu tygodnia przez ponad 1200 osoby, ponad 30 miało w obserwowanych i na koniec w ostatniej minucie biło się 5 osób.
Efekt aukcji bardzo zadowalajacy i wózeczek dzisiaj wyjechał od nas. Teraz mogę rowery wstawić do piwnicy, a na balkonik wystawić stolik i krzesełka i się balkonować!
No dziś na meczu u nas znów będą sąsiedzi - będzie wesoło oni piwo a ja soczek
AniuM ty też masz telewizję N - wypatrzyłaś tam może polsat? Bo ja mecza oglądałam na niemieckiej jakiejś ale na polskiej by było łatwiej i nie było by "Aga co mówią?"
Jejkuś ale dziś mam dzień ble... Pospałam jeszcze chwilke na raty do 9,30, ale wszystko mnie boli kark szyja głowa :( albo sie źle ułożyłam w nocy albo mnie zawiało
Kuba na wypadzie, Anka w Szklarskiej z zespołem Gabi w przedszkolu Weronika łobuziakuje a ja chcę spać
Oj ptasie mleczko i czekolady nie dla mnie :( Mam ochotę ale potem nie jem bo po kostce czekolady stwierdzam ze jest ble :( Dopadłam nutelle to po pół łyżeczki powiedziałam ze chyba jest zepsuta bo miała dziwny smak (oczywiscie wszyscy mówią że dobra) Zjadłabym bigosu tylko nie chce mi sie robić :/ Może dziś podeślę małża do "baru mlecznego" by kupił na wynos 2 porcje i będzie obiad
Iza, ciekawa jestem, czy koleś sie dzisiaj odezwie:DD, ale humor nadal mi dopisuje, wstałam taka happy, że aż kumpela sie zdziwiła, która do mnei rano dzwoniła, ze mam "radość w głosie":P