Aniu, w Saturnie w Tarasach za zdjęcia 10x15 biorą po 49 gr, tak jak w Empiku, kiedy się zamawia 50 do 299 szt, a w Arkadii jest 39 gr, ale nie chciało mi się pojechać.
a ja własnie wróciłam z miasta.Udalo mi sie kupić Jumbo Pack pampers w rossmanie za 42,99 zł ! Kupiłam tez dwie pary body na naramkach bo nie miałam żadnych no ten kubek niekapek...dałam sie jednak namówic na Avent.No i po powrocie do domu spróbowalismy i maly ciagnie elegancko.Poza tym są tez straty-zgubilismy po drodze smoczek no i dobrze ze miałam w szafie zostawiony ten stary to g o wyparzyłam i dałam a jutro lece kupić nowy . jestem głodna więc zamówiłam pizze...dawno nie jadłam
Ja też kupiłam dzisiaj niekapek aventu, bo z tego niekapka to mały nie chciał pić... a z tego też poszło elegancko... Kupiłam też małemu body z napisem POLSKA i flagą. Jakaś kobieta powiedziała, że ona kupiła synowi takie dwa lata temu i "rosło" razem z nim. Cokolwiek miała na myśli - kupiłam.
Hahaha NR no kibic z Cyryla na całego - super wygląda :D Ja już jeden mecz dziś mam za sobą - podobało mi się jak Chorwacja złoiła tyłki Niemcom - choć Podolskiemu udało się jednego gola zdobyć :P Chorwacja - Niemcy 2:1