Lady ojejku a może faktycznie jej coś zaszkodziło. A moje pytanie dotyczy mercedesa a klasa ten mały (jezeli wiesz o co mi chodzi), czy cos wiesz jak się spisuje , jak z naprawami itd? bo M ma brata co ma warsztat ale chce znac inna opinię.
no a moze jakies truskawki czy inny owoc/warzywo? mogla jesc wczesniej ale z innego zrodla i to nowa partia mogla jej zaszkodzic... ja tak mam z pomidorami - kupione w sklepie mnie uczulaja a od jednego handlarza na rynku jest ok i to tylko z tej plantacji mi nic nie jest bo w 3 innych miejscach bralam i od razu wysypke mam
Aniu śliczny nowy suwaczek, chyba też muszę z takim czymś 0powalczyć, bo efekt super, tylko ja nigdy nic takiego nie robiłam i nie wiem jak się do tego zabrać!
Witajcie Wczoraj net mi zastrajkował wieczorem i już nawet zła po meczu nie miałam sił i chęci z nim walczyc Zasnęłam szybko ale noc ostatnio dla mnie jest za krótka :( Kuba i Gabi dziś w domu - Kuba wrócił tak wymęczony i szczęśliwy ze nie szło z nim się dogadać, a u Gabi w grupie wczoraj 4 dzieci poszła do domu z temp - zaczęła się angina :/ no i nie jestem zwolennikiem tego ale zostawiłam ich w domu
Właśnie dzwoniła moja Ania że pani wychowawczyni mówi ze wszystkie dzieci są ubezpieczone (!) czyli moje dziecko też i muszę iść do sekretariatu by dowiedzieć się co dalej
Wiecie co mi się marzy taki dzień leniuchowania i zabiegi upiększające, żeby super wyglądać, jakiś stylista, pełno ciuchów i żeby kasą się nie martwić.
NR niezle... puszcze w obieg dalej to encyklopedyczne wyjasnienie kto zacz... a swoja droga to biedny ten sedzia... jak go w Anglii dopadna polscy kibole
poczytalam na gazeta.pl co pisze prasa po wczorajszym meczu i hmmm tradycyjnie kopia naszych i widza tylko zel strony... a mi jest po prostu szkoda chlopakow i ... naszego kuzyna ktory wybieral sie na maecz cwiercwinalowy z PL w roli glwonej
ja też uważam, zę super grali, tylko początek był kiepski, a później sie rozkręcili:)) Aniu, odezwał się, ale już wczoraj takiej euforii z rozmowy nie miałam:D, może dlatego, ze po meczu z nim rozmawiałam, i byłam trochę zdołowana...
w swietle tego meczu to tak naj naj najbardziej mi szkoda Leo... facet wlozyl nie tylko mase pracy ale tez sporo serca w nasza druzyne i po zadnej porazce nie widzialam go w takim stanie jak wczoraj... mowiac szczerze to jestem ciekawa poniedzialkowego meczu - wiadomo ze tylko cud dalby cwiercwinal ale jestem ciekawa czy chlopaki sie podniosa i zechca pokazac co potrafia
Czesc Laski! ten sędzia wczoraj mnie strasznie wnerwił az poszłam spac... Dzisaj byłam w miescie bo jutro ide na 20 lecie ślubu i nie wiem co kupic! Myslałam o takim duzym gipsowym aniołku do postawienia bo chce wydac na to ok 100 zł,niesttey na 20 lecciu bede z Pietruszka i wracam z nim do domu bo nie mam z kim zostawic-cała moja rodzina będzie na tej imprezie a brat M mi w ostatniej chwili odmówił.Trudno.A moze i lepiej bo bez M bede... zaszalałam dzisiaj w sklepie...kupiłam sobie bielizne za prawie 300 zł,chyba zwariowałam ale M mi kazał sobie kupic cos ale nie mówił za ile Jestem pewna jednak,że mu sie spodoba:)
a na naszej klasie Howard Webb wkurzeni kibice tez daja upust emocjom... jestem ciekawa czy UEFA wyciagnie jakies konsekwencje, jak ktoras cos uslyszy to dajcie znac
w życiu bym nie kupiła za takie pieniądze ale M przelał mi dodatkowe i mówił że w Norwegii nie kupi bo nie wie jaki teraz rozmiar nosze(Maż ha!) wiec dzis poszłam kupic,jak mu oznajmie cene to sie postuka w głowe:) a z drugiej strony cały czas myśle nad prezentem,może macie jakiś pomysły,chętnie skorzystam
Ania reklama super hhahaha napewno bez echa nie przejdzie
KOBITKI,TUTAJ makarony ,tez komentowali ,ze ten zut karny ,to nieporozumienie i byl nie sluszny,ale còz ...DZIS gra ITALIA I musi wygrac,bo tez do domy pojedzie...
no jeszcze szansa na wygrana z Chorwacja jakas by byla (trzeba wygrac conajmniej 1 bramka wiecej niz oni powygrywali z innymi wczesniej) ale cud musialby sie zdarzyc zeby Niemcy przegrali z Austria... szanse sa 5% ale grunt zeby chlopaki wyszli i ten poniedzialkowy mecz chociaz zremisowali, tak dla kibicow na otarcie lez
dziewyczny czy ktoras z was uzywala kropli ze swietlika? mozna je stosowac 2-3razy dziennie wiec mialabym cos w odsieczy..zel ze swietlika przyniosl ulge powiekom i workom pod oczami bo tak mnie bolaly ze szok a teraz szukam czego co na oczy podziala bo same typowo alergiczne to tylko na troche ulge daja i nie mozna zbyt czesto ich stosowac
ale mnie wk... zaraz allegro i zrobie im taka burze ze sie nie pozbieraja... po tamtym mailu zmienilismy wszystkie dane znowu na meza i co??? dostajemy maila od nich: do chwili obecnej stosowne zmiany nie zostały wprowadzone na koncie. Proszę, aby przy najbliższym logowaniu do Serwisu w ustawieniach konta powrócił powtórnie jego prawowity właściciel. Przypominam, że brak reakcji na powyższe zalecenie będzie skutkował blokadą konta od 15.06.2008r.
Hello :D Kfiatuszku pokombinowałam ze zdjęciami i wyszło O Ania - śliczny suwaczek hihihiii :D Lady współczuję - wiem jak to jest kiedy dzidzia wymiotuje ... Chyba każda z nas wie ... Mam nadzieję, że Julci szybko przejdzie !! Zdróweczka dla niej Magg ja się nie przejmuję już nie mam nerwów do pogody - co ma być to będzie - urlop nam się należy !!
Byłam w aptece, za leki przepisane przez dermatologa zapłaciłam 150 zł, a jeszcze jeden krem mam do wykupienia, masakra, skąd oni te ceny biora? Aniu, mam nadzieję, zę ta sprawa z allegro się szybko wyjaśni...