no to zostaje nic nie kombinowac... a moze trzeba by serwis suwaczkowy zalozyc? takie suwaczki coby nic nie przykrywalo.. tylko informatyka trzeba... bo chyba Damaza na wewnetrzne 28dniowe suwaczki namowic nie namowimy...
Moje dziecie zakofane nie jest - nic na ten temat nie wiem a mysle że powiedziałaby. Z zamianą niestety sie nie da - kombinuję jeszcze zmienić turnus i nie rozumiem w czym problem dla TPD bo nie zabardzo chcą sie zgodzić - zobaczę w poniedziałek co to będzie
Lady no ja pisze ci po kolei a ty mi tu z jakimis malolatami wyjezdzasz :P Irfan view to jest program do przegladania fotek. ja robie w takim bo mi najszybciej no i jego uzywam na codzien...
mooj M ma za tydzien wyjazd pracowy na posiadowe do stolycy... najpierw jakies odchamianie a pozniej impreza... pewnie do bialego rana jak to u nich w firmie bywa... ja tez mialam wyjscie ale moje wypadlo dopiero dzisiaj wiec M ma przewage bo to na dodatek poniekad sluzbowe... no nic bede matka dzieciom moze jakas kolezanke na winko namowie :P