Nam pić nie kazano. - Wstąpiłam na działo I spójrzałam na pole; dwieście butelek grzmiało. Artyleryi forum ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako morza brzegi;
cześc we wtorek Widze dziewczyny dzisiaj wstaną z kacem:) u mnie nocka w miare tylko o 24 mały podniósł taki wrzask ,że aż mnie na obie nogi postawił chyba mu si ecos sniło bo ani pić nie chciał ani kupki nie miał zjadłabym cos z rana moze ktoś zamiast na kawke zaprosi mnie na śnaidanko? Nie wybrzydzam! tylko jajecznicy bym raczej nie chciała:)
Cześć ciach! Wcale nie mam kaca, czuję się wyśmienicie i własnie zajadam śniadanko, a za chwilkę kawka i trzeba się wziąść do pracy! Może być kanapeczka:
Mniam mniam Ja od wczoraj chodzę głodna, pochłaniam wszystko co wpadnie mi w łapki i nic mi nie smakuje i ciągle jestem głodna A teraz delektuję sie już pyszną kawusią rozpuszczalną z mlekiem
Cześć dziewczynki :D Widzę, że ominęła mnie IMPREZA ... IWA ja również życzę wszystkiego najlepszego - troszku po czasie, ale co tam :D U nas wszystko ok, muszę kawę zalać bo chyba ciśnienie skacze ... Ja również będę z doskoku - zaczynam powoli szykować się do wyjazdu i góra prania do wyprania - ehhh ... Miłego dnia !!
Ania radocha jest, ale ja kompletnie nie mam weny do pakowania i ego wszystkiego ... Kawę już chlipiem może i jakoś dojdę do siebie - a nocka była spokojna więc nie wiem dlaczego mnie tak głowa boli ...
Dusia wstala dzis o 5 30 i ciagle plakala nie wiem nawet jaki powod tego i chodze zla na siebie teraz spi od 8 oby zbudzila sie spokojniejsza .../do tego pada i pada wrrrrrrrrr
oj a ja ciesze sie z deszczu... mogloby teraz jeszcze popadac to bym miala lepszy dzien
Izunia no pakowanie nei jest fajne ale uwierz mi milsze niz pozniej rozpakowywanie :P ja przyjelam taktyke ze jest torba na osobe i latwiej mi bylo sie pakowac :P aaa i szczoteczek nie zapomnijcie bo u nas to byl pierwszy zakup w Gdansku :P
Julcia w miarę normalnie spała więc i Ja sobie pospałam troszkę :) Kac hmmm a co to takiego ? hi hi hi Kawusię idę sobie zaraz naszykować a za kanapeczki dziękuję zjadłam dwa musy z białym winem hi hi hi
moj dziec juz sobie poranna drzemke ucina... kurcze myslalam ze sie spacerkiem do przychodni przejde (mam jakies 3.5-4km) ale cos pogoda niepewna wiec nie bede ryzykowala
No ja dzisiaj musze jechac do miasta bo nawet mydła nie mam do małego o szamponie nie wspomne Al eja jade autem na rynek wyciągam z bagażnika wózek i tak pospaceruje bo u nas pogoda tez niepewna
A mi wczoraj net przestał działać (burza) i nie mogłam ginu wypić buuu:(( A teraz jem suchą bułkę, bo po wczorajszej głodówce to konia z kopytami bym zjadła, ale z uwagi na mój żołądek poprzestanę na razie na bułce...
Lady i co z Julką jest już OK rozumiem ... Nie byłam w stane przebrnąć dzisiaj przez ponad 230 postów :P Co jej było ?? Coś zaszkodziło czy faktycznie okazało się to trzydniówką ?? :D