She byłam .... miałam atopowe zapalenie skóry - przeszło już ale tabletek nie mam przepisanych żadnych... może kosmetyczka na serio będzie w stanie mi pomóc ?
Kwasy robiłam serię jeszcze przed ślubem jakieś 4 lata temu i od tamtej pory cere mam fajową, czasami coś wyskoczy jak jestem przeziębiona czy osłabiona. A odkąd biorę tabletki to cera jest super - to bardszo często wynik brania! Nie rozumiem twojego zdziwienia!?????
Hmm, trudno powiedzieć lady, ja uważam, ze najlepie mieć jakiegoś dobrego dermatologa, on powinien też doradzić, jakie ewentualne zabiegi mogłabyćś mieć zrobione u kosmetyczki, tylko skąd takiego dermatologa wziąć to nie wiem niestety:(
To proste - Lady tam u ciebie czy w Katowicach na pewno jest taki dermatolog - kosmetyczka od typowych spraw związanych z kosmetycznymi problememi. We Wrocku tacy są! On doradzi co robić, jakie zabiegi i z reguły tam można je wykonać, przepisuje jednocześnie leki na receptę i kosmetyki potrzebne poleca!
IWA a jaką miałaś buzię w trakcie robienia kwasami ??? schodziła skóra... mam przebarwienia po pryszczach i myślałam już o tym ale tu też nie mam kogo się poradzić ....
eee tam ja z natury jestem blada jak ściana ale nie znosze tego bo wygladam jakbym była chora dlatego od czasu do czasu ide na solarium i mam taki brazowy odcień ale nie za mocny bo nie lubie takiej przesady. Izunia widziałam na zdjeciach ,że tez jestes ładnie opalona tak w sam raz Moje dziecie śpi teraz ja robie reszte porzadków i jak sie obudzi jedziemy do dziadka Marka na imieniny ,zaraz do niego napisze czy przewiduje jakies lody:)
ciasteczko1984: ide na solarium i mam taki brazowy odcień ale nie za mocny bo nie lubie takiej przesady.
z tego co widziałam na zdjęciach, to wyglądasz tak w sam raz :) W ogóle mi się nie podobają kobiety, które są bardzo mocno opalone w solarium - to widać często na pierwszy rzut oka, wyglądają obleśnie...
Lady kwasy owocowe na twarz które powodują że cera jest boska, to taki zabieg kosmetyczny. A tabsy to tabletki antykoncepcyjne, które z regułu maja takie działanie, że cera się polepsza!
Lady nic konkretnego nie wiem, ufam swojej kosmetyczce więc o szczegóły nie pytałam. Sehe ma rację - musisz poczekać do jesieni, bo to sie robi w okresie jesienno-zimowym, bo nie wolno wystawiać cery na słońce!
Ciacho dzięki - ja chodzę do solarium raz na jakiś czas - no właśnie jak w ogóle go mam :D Raczej dla przyjemności bo lubię leżeć i się wygrzewać - swego czasu nawet moja dermatolog polecała 5 min kuracje [2x w tyg przez prawie m-c] opalające w celu zasuszenia brzydkich krost na łopatkach - teraz już nie mam tego problemu :P
Ja swego czasu miałam również straszny trądzik - szczególnie jak @ przyłaziła ... Po solarium również mi się wszystko ładnie zasuszyło - jednak przez długi czas myłam twarz szarym mydłem - okropność, ale pomogło. Nie mam blizn i to jest najważniejsze :D
IWA ja kupiłam na allegro - u mnie w mieście nic nie ma - wszystko jakieś takie do doopy i bleee Ja zaryzykowałam bez przymierzania jak również poprosiłam sprzedającego o możliwość wymiany jeśli bym machnęła się w rozmiarach. Sprzedający przystał na to i jestem zadowolona :D
NR ja mam miseczki usztywniane w stroju a ten co Ty zamówiłaś to jest miękki ?? No i jest zapinany z tyłu a nie wiązany - wiązane zawsze mi się rozwiązywały - nie lubię takich ...
Ja z zawiązywanym nigdy nie miałam problemów, więc na to w ogóle nie patrzyłam... Nie jest usztywniany stanik, nie chciałam takiego, mam małe cycki, na których miękkie lepiej wyglądają... W sumie to jeszcze go nie mam, bo dopiero w niedzielę go zamówiłam, więc jeszcze nie dotarł.
Mnie się bardzo podoba strój FEBA COCO - on jest 3 częściowy - miseczka usztywniana, JEDNE MAJTKI W PASKI WIĄZANE, DRUGIE BIODRÓWKI Z FALBANKAMI - ale bardzo niziutkie - mój brzuch by wyglądał nieapetycznie :l