No, kostium z biedronką bosski :) A ja wróciłam z pierwszrgo spaceru, gotuję pierwszy od dłuższego czasu obiad... mam nadzieję, że tym razem nic nie przypalę, bo szkoda by było - taki ładny i duży rondelek tefala...
Bardzo ładny :) Magg, generalnie nie mam problemów z akceptacją siebie, owszem tu i ówdzie mam może trochę za dużo, ale najpoważniejszym moim problemem jeśli chodzi o wygląd jest to, że mam strasznie krótkie rzęsy.
Izunia chodziłam przed komunią Franka 3 razy więc śladu nie ma teraz tylko kilka razy smarowałam się balsamem z samoopalaczem NIVEA polecam bardzo fajny
ale sie rozszalalyscie... nawet nie czytam wszystkiego bo masa tego jest ale przerzucilam i widzialam ze kostiumy pokazywalyscie... ja widzialam w gdansku jeden ktory mialby dobra gore - bardzo mi sie podobal ale z funduszami kiepsko wiec stwierdzilam ze nie bede wydawala na jeden sezong.. niestety rozmiar H od diabla kosztuje... no ale na szczescie mam top w ktorym moge sie popaletac na dzialce czy nad jeziorem
hej kobitki,juz wròcilam ,VEVEspi a ja tez sie zmeczylam ,tym chodzeniem,bylam w pracy zlozyc wypowiedzenie,klienci zachwycali sie VEVE A SZEF MIAL GLUPIA MINE...
Ja wróciłam właśnie z działki, mam dwa wiadra truskawek, czeka mnie zaprawianie:)) Chciałam sobie kupić granatowy lakier do paznokci, z chanel jest taki piękny ciemnogranatowy, myślałam, ze znajdę coś takiego z niższej pólki cenowej i niestety, mam fioletowy, bo to jedyny jaki mi się podobał, a granatowych nie było buu:((
a ja zbieram sily i pomysly na jutrzejszy dzien u rodzicow. wujek ktory zajmuje sie chora babcia i tata idzie do szpitala wiec mnie czeka dyzur. nie lada wyzwanie 2 malych dzieci i 2 ciezko chorych ludzi... no ale jakos moze przetrwam..
Izunia dzien czy tydzien idzie wytrzymac ale nie wiemy jak dlugo to potrwa... wszystko zalezy czy wujek zostanie na operacje czy go znowu odesla slyszalyscie o tym profesorze onkologii co to dzisiaj zostal za lapowki aresztowany? kurde wujek czekal miesiac na konsultacje u niego a teraz nie wiadomo w czyje rece wpadnie... oby w lepsze!!!
chociaz z drugiej strony sami pacjenci do tego lekarzy przyzwyczaili... ja teraz mialam namiar na jednego z ktorym idzie zalatwic panstwowa operacje dla Gabrysi za 1/4kasy pod biurkiem tyle ze nie udalo mi sie dodzwonic.. wiem ze sie nie powinno ale dla mnie roznica kolosalna i gdybym z nim kontakt zlapala to bym mu w lape dala...
Dochodze do wniosku drogie kolezanki,ze powinnyscie zostac pisarkami. macie prawdziwy dar- naprodukowałyscie dziś tyle,ze szok :) Wypadam z obiegu przez Was :)
Aga nawet mi nie mów - mam nerwa i rzuciłam w kąt pakowanie - mam dwóch małych pomagierów wiesz :P Nastroje raczej nerwowe bo wszystko na mojej głowie wrrr ... Jedziemy z piątku na sobotę o 3 :D
Izunia ja w piatek przed wyjazdem tak ok 18tej stwierdzilam ze nigdzie nie jade bo maz dal ciala i nie zalatwil jednej jedynej sprawy ktora mial sie zajac... tlumaczyl ze z wrazenia zapomnial na szczescie udalo mu sie odkrecic sprawe i wyjechalismy zgodnie z planem takze wierze ze i wam sie uda!!!
iza- ja kiedys tak sie denerwowałam gdy sie pakowaliśmy, a potem sobie pomyslałam,ze w sumie to nawet jak czegos zapomne to przeciez nie koniec swiata , prawda? Zawsze szczotke do zebów, klapki , bluzke mozna kupic na miejscu za niewielkie pieniądze... Po powrocie tez ma to swoje dobre aspekty - jak się uzywa takiej wakacyjnej rzeczy to wspomnienia miłe wracają :D
A co do tych pomagierów... Chociaz kochani, to wierzę,ze potrafią nieżle zmeczyc :) Ja mam jedną pomocnicę-i jak zaczyna pracowac ze mna to dom wygląda jakby przeszedł tajfun;)
Ania no jakoś to będzie :D Troszku nerwów mnie to kosztuje i jeszcze ten skok mi po głowie łazi ... Ehhh mam nadzieje, że przez to @ nie przylezie wcześniej wrrr ... Aga są kochani, ale mam ich dość jak na takie pakowanie wszystko mi wywalają i przewalają i najgorsze, że ja do nich mówię a oni "neneneneneeeeeeeenenenenene" krzykiem i hurtem :P
ooo tak u nas NIE tez jest ulubionym slowem :) Krzys upodobal sobie szuflade gdzie mam makarony rozniaste i namietnie wszystkie torby wywala a jak sie da w ktorejs reka pogmerac to juz w ogole jest wniebowziety... a jak mu mowie ze nie wolno to mi palcem lobuz grozi... musze kiedys przypolowac z aparatem na mine jak sie zmusza do placzu po slowie nie wolno... udawacz maly :P