a Ja wróciłam.... kupiłam Julci ciemne welurkowe spodnie dresowe aby na wsi brudziła się ile wejdzie do tego ciemne krótkie spodenki i getry ciemne...niestety na jasne się nie piszę ze względu na fakt, że tam jest czysta wieś i chociaż jest czysty klikat to niestety piachu nie brakuje jak i w chlewie będzie bardzo brudno...
aaa i kupiłam buciki z befado takie przejściówki bo nie sandały i nie pełne kryte - róż z dzinsem!!! Ja na szczęście moje jako tako nic nie potrzebuję dam sobie radę z tym co mam!!!
widze ze wy dzisiaj zakupowo - pakowaniowe :) ja spacerow dzisiaj nie uskutecznialam ale na balkonie z dzieciakami posiedzialam i w sumie juz dzisiaj sie nigdzie nei wybieram bo jakas zmeczona jestem
Magg, Izunia no to udanych ostatnich zakupow i oby same letnie rzeczy wam byly potrzebne :)
NR wspolczuje przygody z okiem. przyloz sobie fusy - zaparz herbate lisciasta,przestudz, zlej wode a fusy takie wilgotne naloz na siniaka. szybciej zmieni koloryt i zamaist schodzic 5dni pozbedziesz sie go w 2 tyle ze kuracje trzeba powtarzac pare razy dziennie.
patent z wodka z pieprzem na bol zoaldka jest idealny, tudziez lyzka nalewki z orzecha wloskiego na spirycie 90%
Wiecie co tak wczoraj sobie wbiłam do głowy te super piękne paznokcie że dziś zaczęłam szukać co mi będzie potrzebne - marzy mi się French ehh i chyba na marzeniu sie zakończy bo pomimo moich szczerych chęci pięknie on wygląda ale na równych i prostych pazurkach :( a ja mam 2 brzydkie i mi sie zwijają lekko (drzwi od auta nie lubiły mojej ręki) Więc chyba faktycznie sztuczne, albo zapomnij o tym :( i skończy sie raczej na tym 2
a no to was nie obejmie... my mielismy minimum ktore trzeba wziac czyli 2pakiety i stad podwyzka.. jak pralismy w lutym rok temu to pakiet 10zl kosztowal (teraz 16) i pakiet informacja-rozrywka byl za free a teraz kolejne 6doplacic trzeba
And uważam, że pomimo iz np 2 masz jakieś "wadliwe" to nie zaszkodzi użyć lakieru - nic ciemnego - takiego letniego jasnego :)) zawsze to ładnie i czysto wygląda!
Dronko ale już French odpada :( cos pastelowego pewnie mnie skusi ale nie wiem jaki kolorek bo nie wiem w co sie ubiore :/ nie mam takich wyjsciowych ciuchów a tym bardziej na ciążę :( w garsonkę się nie zmieszczę i pewnie stanie na tym że czarne spodnie na kant i jasna szara długa marynarka a pod spód biała bluzeczka jakaś na ramiączkach :/ wcale mi się nie uśmiecha to ale napewno nie będę kupować ciuchów!
Ps Aniu my mamy 3 pakiety po 16zł plus podstawowy 0zł (wzielismy pakiety "kultura nauka świat" Dzieci "hity filmowe") to nam się najbardziej opłacało wchodziliśmy w promocji 0zł pełen pakiet 3miesiące no i kolejny plus że nie na 2 lata :)
Hit dnia dzisiejszego w wydaniu blondynki... Wychodząc z domu nie mogłam znaleźć karty do bankomatu - Andrzej na szybkiego mi ją dał i pobiegł po dzieciaki a ja spacerkiem do sklepu po dosłownie 1 rzecz... Chciałam zapłacić kartą a tu zong - transakcja odrzucona, mówię proszę jeszcze raz bo na koncie są pieniądze to samo odrzucona. Zła wróciłam do domu. Przed 18stą wyskoczyłam z Anią do Schleckera mleko dla małej kaszka i kilka pierdołek - oczywiście płacę kartą, ten terminal jest mądrzejszy i podał komunikat "karta nie ważna" hmm jak nie ważna jak ważna! drugi raz to samo... coś mnie tknęło patrzę na kartę - ważność do marca :/ Zadzwoniłam do And że dał mi starą kartę anulowałam paragon i tyle wrrr Wściekłam sie jak nie wiem co - And biegł z 2 kartą i zrobiliśmy te zakupy ale już gotówką... Teraz siedzę i się śmieję sama z siebie ale wściekłam się niesamowicie
And ja taki numer odstawilam na wyjezdzie... karta zostala 150km od sklepu i to dopiero byl problem :P na szczescie kredytowa na czarna godzine mielismy ze soba ale kicha jak diabli w sklepie
mam nadzieje ze moj dziec zaraz padnie bo chce obejrzec mecz dzisaij Niemcy - Portugalia. jestem za Portugalczykami... i nie ze wzgledu na ROnaldo ale na Nuno Gomes :p
Ha Aniu stwierdziliśmy, że jutro trzeba kupić większą torbę podróżną - dobrze, że M ma wolne hihihiiiii :P Dzisiejsze zakupy przełożone na jutro bo zasiedziałam się u kosmetyczki :D
Wiesz Aniu gdyby nie to że zostało nam mleka tylko na dobranoc to pewnie bym nie szła dzisiaj i może jakoś bym zauważyła :/ A tak to leciałam bo na rano już nie było Mała jest okropna :( Jeszcze taką marudą nie była nigdy wrrr idą jej zęby - dziąsło wielkie i na górze i na dole aż do 4, na dole widać 2 i 3 na górze 3, ani żele ani czopki nie pomagają :( mam dosyć i ona też
No własnie- mi tez się pochrzanilo przez to zakonczenie roku :) Wiecie, jak ja się strasznie ciesze ze juz sa wakacje? Wreszcie odpoczynek od pilnowania lekcji, zrywania porannego jeczącego dziecia i zero wywiadówek. Ufff
mnie tez sie marza wczasy w polskich gòrach ,takie ze sniadaniem ,obiadem i kolacja,dwa tyg,ale na razie mnie nie stac,jak zaczne pracowac to na pewno pojedziemy...
oooj tak w gory bym pojechala baaardzo chetnie tylko ze to juz przejechac cala PL musimy... znajomi maja fajna tania kwatere i pani ponoc pysznie gotuje, moze kiedys skorzystamy z ich doswiadczen i wyruszymy na gorskie szlaki :)
Dobranoc Izunia :) I dobranoc dziewczyny, bo jakaś wymęczona jestem dzisiejszym dniem i zła, bo miałam dzisiaj neurologa na 18.15 (tzn. Cyryl), ale wchodzę do przychodni a pani mi oznajmia "nie przyjmuje dzisiaj pani dr" i że niby nie mogli mnie zawiadomić, bo nie ma numeru w karcie, a ja powinnam zadzwonić i potwierdzić wizytę...
Mi na jutro przepadła wizyta u okulisty :( Rejestrowałam dzieciaki ponad m-c temu i nawet mi do głowy nie przyszło że może być zakończenie roku szkolnego w przedszkolu :/ a pani dr przyjmuje tylko godz od 15-16 i zaś miesiac czekania :( W ogóle jutro będzie cieżki długi i trudny dzień ale potem już wakacje :) Dla Ani od soboty dla Maluchów od 1wszego lipca :)