dzisiaj mnie miło zaskoczył chrzestny Pietruszkowego Przywiózł mu na imieninki prezent -ŁÓZECZKO TURYSTYCZNESuper sie ciesze dał nam wczesniej bo wiedział ze przyda nam sie na wyjazd.
Do mnie wczoraj zadzwonił chrzestny Weroniczki że zaprasza nas do siebie na spóźniony dzień dziecka :) Zrobiło mi się bardzo miło że jednak o nas pamiętał
a dzisiaj na medal spisuje sie moja Gabrysia - zmywa po obiedzie az sie jej raczki pomarszczyly ale nie chce przestac dopoki nie wymyje ostatniej lyzeczki :)
biore te czekoladowe mniammm moje dziecko zaliczyło dzisiaj tylko jedną dwugodzinną drzemke wiec juz jest wykąpane i własnie zasypia coś bym zjadła niezdrowego
Ewa co najwyzej mozna wykapac w kaliku ale nie wiem czy to tam u was mozna dostac (nadmanganian potasu), zrezygnuj z mleczka czy oliwki do smarowania i jak najlzej ubieraj mala
Ciacho moja dziatwa tez juz padla... ja podgryzam truskawki i nie moge sie zdecydowac czy poczytac czy mecz ogladac i dlatego wlazlam na forum hehehe :)
dobrze ze mecz zbliza sie ku koncowi bo mise ioczy kleja.. jeszcze powiesze pranie i zaraz spadam spac... jeszcze tylko jakos przetrwac jutro i mezu wroci... mimo ze mam zlote dzieci to i tak podziwiam samotne matki !!!!!!!
Jestem wróciłam z pływalni :)) jak zawsze było suuuper a Ja postępy robię w pływaniu kraulem :)) no i ciało robi się jędrniejsze chociaż waga prawie ta sama ale i tak się cieszę :)
A my wróciliśmy właśnie ze szpitala... Cyryl ma spuchniętego siusiaka, już myślałam, że jakieś zakażenie, ale pani dr powiedziała, że to tylko stłuczenie. Stosować okłady z rywanolu. Jak się nabawił tego stłuczenia - nie wiem. Mąż był z nim dzisiaj u znajomych i ponoć ich synek (starszy 4 mce) upadł na naszego.
O kurcze- NR - to chyba młosy nieźle cierpi... Oby ustapiło do rana... Uważaj,żebys nie pochlapała sobie np kanapy tym rywanolem bo dziadostwo strasznie trudno się spiera
a Ja przyjechałam z basenu i na dzień dobry mój M oznajmił mi , że Julka wyleciała mu z wózka,,, stała tyłem do kierunku jazdy on chyba na coś najechał i ta przeleciała tyłem przez poprzeczkę i bum na ziemię głową... ma guza i jest podrapana... DOSTAł OPIERDOL za to, że mnie nie słuchał jak do niego mowiłam, że ma jej zabronić stawania!!!
Ania Ja przypinam ... na początku tego nie robiłam ale teraz już tak a on nie wiem czy zapiął czy nie... wiem jednak, że nigdy nie zwraca na nią uwagi tak jak Ja... jednak matki mają to zakodowane!!
Mój to tez sklerotyk, ale jezeli chodzi o córunię to ma lekkiego pierdolca Noi odkąd się urodzila to wymagania względem syna większe- uwaza,ze młody juz jest prawie dorosły
ojcowie to chyba tylko z zalozenia mowia o synu a jak jest cora to szaleju dostaja... moj maz poblazliwie patrzy na Gabryche i pozwala jej na znacznie wiecej niz jej wyrodna matka
Witam weekendowo:) czy widzicie mój drugi suwaczek???????? tak to już tylko 2 dni,łomatko ciesze sie strasznie co do tego "czyje "jest dziecie to mój gin mówił tak: córa jest tatusiowa dopóki sie nie zacznie okres chłopaków ,kosmetyków i takie tam bo wtedy ten ojciec jest już troche odsunięty i najważniejsza jest matka.A syn nawet jak bardzo będzie ciągnął do ojca -zawsze bedzie mamusiowy:))))))))) Może jest w tym trochę racji Ja dzisiaj w planie mam wypad na kawe do szwagierki a potem do krawcowej odebrać spodnie które mi skraca bo znajoma mówiła ze oglądała pogode nad morzem i nie będzie raczej sprzyjać plażowaniu
piatek piatek piateczek :D Ciacho ja tez mam dzisiaj banana bo w nocy przyjedzie mezu, kurcze ja na twoim miejscu to juz dawno bym sie spakowala z Pietruszka i za mezem pojechala...mojego nie ma raptem 3 dzien a ja juz jestem zmeczona dziecmi 24 na dobe tylko ze mna no i teskni mi sie tez...
witam Lady biedna Julcia, uściskaj ją. NR przytul Cyrylka A ja też miałam głupi poranek. Matuś wstał troche sobie po łózku pofikał a potem chciał sobie pochodzić za rączkę po mieszkaniu i zaczął mi kuleć na jedną nóżke. Ja się spieszę do pracy a Matuś takie numery mi odwala. Pomacałam kolanko, nie płakał, no to rundka po mieszkaniu, jest ok.ale się wystraszyłam.jak coś to pojadę z nim do lekarza. Ciacho Ty się szykuj na przyjazd męża,zrób się na bóstwo