kure za oknem piekna pogoda a ja jestem uziemiona... boje sie wyjsc na spacer ze alergia sie nasili a wtedy przy katarze i bolu gardla tym ktory mam to juz w ogole nie do wytrzymania bedzie :(
Zadzwoniłam do kilku zakładów kosmetycznych z pytaniem o 2 rzeczy -czy znieczulają uszy maluszka i czy przekuwają na 2 pistolety... rozczarowałam sie mocno - znieczulają w 1 emla (co ciekawe nie dopłaca sie za to) a na 2 pistolety nie przekuwają nigdzie :/
hej kobitki. moja siostrzenica miala na 2 pistolety przekuwane, ale bez znieczulenia
U mnie pogoda kiepska, wlasnie sie szykuje do wyjscia, o prace bede pytac, w sklepie z ciuszkami na pol etatu. Dobrze by bylo miec cos jak sie 2 kreska pojawi
Połaziłam po mieście i w końcu nie przekułam jej uszu :P Bardzo mi się podobają dziewczynki z uszkami przekłutymi
Byłam w Pepco i łącznie za 35zł nakupowałam dzieciakom ciuszków - dla Weroni komplety sukienkę spodenki, koszulkę ze spodenkami, Dla Gabi komplet koszulkę spodenki i 2 pary tshirtów, spodenki krótkie dla Kuby komplecik spodenki koszulka, Ania 1 koszulkę sobie wybrała Normalnie szok i takie zakupy lubie hihihi
Nie :) Wie Ania a Kuba i Gabi dowiedzą się jak będą oficjalnie wiedzieć dziadkowie (przede wszystkim oni) Ale narazie teściowa sie domyśla co wiem ale nic głośno nie mówi. Poczekam aż wrócą z wakacji :P Maluchy nie interesują się tym co mam w kompie i na monitorze :)
Po prostu czekam... postanowiłam że do 12 tyg nie powiemy bo jakby coś się stało po co im dawać emocje. Teść jest po 2 zawałach wiec im mniej nerwów tym lepiej. Bać się nie boję bo czego? co mi zrobią? Ojciec i tak sie nagada typu "jak wy dacie sobie radę" "a po co" itd - ten typ tak ma i przy Weronisi ucięłam krótko - Tato ty się nie martw na nas i nasze dzieci nie łożysz ... Tylko i tak na swój sposób on to przeżywa
Kobiety drogie Tosia ruszyła :) w sobotę wypuściła się sama od nóg M do taczki jakieś 4 metry przeszła sama jeszcze się trochę boi ale między nami już śmiga a i trzymana za koszulkę z tyłu przejdzie przez cała mieszkanie - zrobiła sobie prezent na urodzinu :)))) i nam też normalnie miałam łzy w oczach i nie wiedziałam czy mam ją łapać czy patrzeć jak jej świetnie idzie :)
Magg no to gratki dla TOsi ze tak ladnie drepcze... Krzysko na razie po 4-5krokow miedzy mna a M a jak sie gdzies wybiera to 2 kroki i "baaam"
dziewczyny co oprocz inhalacji solnych i ibupromu zatoki jest dobre na oczyszczenie zatok? umieram normalnie... zuzylam cala paczke 100szt chusteczek i kolejna wykanaczam... juz mnie fluk boli :|
aaa napisze jeszcze ze sprawa banku sie wyjasnila - napisalam maila do pomocy technicznej i dostalam odp ze Utrudnienia dotyczą wyłącznie części Klientów korzystających z usług Telekomunikacji Polskiej (Neostrada).
pozdrowienia dziewczyny, witaj Magg teraz ja wybywam ruszamy o 3 nad ranem więc trzeba niedługo się położyć, mamy do pokonania trasę ok 500 km, zobaczymy jak Maksiu to zniesie
Jemma no przejeli sie i w zalaczniku do maila podeslali jak skonfigurowac wszystko krok po kroku i jeszcze przeprosiny bo to ich serwer cos z neostrada sie nie "dogaduje"... moglam byla od razu do nich pisac a nie na dzieci japac i 5dni sie denerowwac
Zapomniałam Wam napisać - Wczoraj jak byłam w Pepco odwiedziłam Biedronkę - są przeceny rzeczy które od maja pojawiły się w gazetkach promocyjnych. Rozdrabniacz jest po 19,99, żelazko tak samo. telewizor z dvd 200zł (14cali chyba) Ciuszki dla dzieci (rampersy i body, komplety spodenki i koszulka dla starszych) po 4,99. W mojej Biedronie wszystkie kosze są wypełnione tymi wyprzedażami Pieluszki Happy były po 26zł
bry zasmarkance tez sie melduja. chusteczki sa towarem deficytowym i chyba na papier toaletowy sie przerzuce bo finansowo nie wydolimy... wczoraj poszlo 2 opakowania po 100sztuk i wieczorem juz takie zwykle po 10wyciagalam a na dzisiaj musialabym do sklepu skoczyc i kupic wiec chyba jednak bedzie papier.. wieczorem mialam w planie kuracje lodowa i myslalam ze gorzej byc nie moze ale dzisiaj i bez lodow i nieciekawie... kurcze mam czas do jutra bo o 9 mamy wizyte u neonatolog a tam tylko ludzie zdrowi moga. cudowne ozdrowienie by sie przydalo bo inaczej kolejna wizyta dopiero koniec sierpnia moglaby byc