A ja siedzę i sobie przekładam godziny nauki już od 9. Zacznę od 10 ... oj, już po, zacznę od 11 ..., och! No dobra zaczynam ;) Ostatni egzamin... :) Do nauki przystąp!
Ama, chodzę praktycznie codziennie, wczoraj dwie i pół godziny byłam:), zastanawiam sienad jakimiś wspomagaczami, może l karnityna?, ale nie znam siena tym kompletnie...
Iwa juz odpisuję: Oczywiscie zaraz po powrocie z wakacji dieta została narzucona bo przytyłam przez tydzień 3 kg! takie dobre rybki i fryteczki tam były nie wspomne o gofrach cieżko było ale tez nie jem słodyczy i robie sobie jeden dzien w tygodniu głodówke tzn pije tylko wode mineralna.Mam taki plan żeby do powrotu mężusia schudnąć 5 kg ale czy sie uda-zobaczymy-narazie na wadze 64 kg
Kiedyś ważyłam 65, po roku pracy tutaj doszłam do 80, a teraz mam 75 i liczę na to, ze to kiedyś spadnie, chociaż póki co waga stoik, jedynie ciuchy są luźniejsze....
czyzby kiepska pogoda byla ze tyle nastukalyscie??? zaraz poczytam pzry popoludniowej kawce (bo poranna zimna na biurku zostala). zlazilam sie dzisiaj niezle bo spacerowo ponad 4godziny. w miedzy czasie wskoczylam na poczte zeby zapytac o koszt przelewu - chcialam przelac kase za operacje a pani mi w okienku mowi ze 42zl zadzwonilam wiec po odsiecz i podryptalam do banku - zmienilam dyspozycje minimum przelewowego i puszcze z konta za cale 1PLN
Ja mam przelewy z konta w multibanku za całe 0 zł, niezależnie od sumy Poczta i jej prowizje są rozwalające, niedługo będą tylko kartki świąteczne wysyłać.
ja mam jeszcze konto w MBank ale nie mamy wplatomatu wiec kolko sie zamyka i zostaje kredyt bank. na szczescie moglam zmienic wczesniej zalozona blokade bez problemow bo nie usmiechalo mi sie placic rownowartosci paliwa w jedna strone do lekarza za wyslanie kasy
Amazonko- ja jakos nie widze tematu tabu. Czy ktoś bierze tabletki wspomagające odchudzanie, czy pigułki antykoncepcyjne, czy dopalacze wspomające jego organizm to prywatna sprawa kazdego człowieka. Jezeli są to tabletki mogace zaszkodzić - są sprzedawane na receptę - więc świadomy człowiek rozmawia o ew. zagrozeniach z lekarzem lub przynajmniej czyta ulotkę. To w jaki sposób przysrałas She było niesmaczne.
Domyslam sie,że Ty jako ta niosąca"oświaty kaganek" nie używasz tego tylu preparatów. Żyjesz wyłącznie w zgodzie ze swoją naturą, tak?No i zapewne jesteś super zdrowa, super piękna i super szczupła. mam nadzieje,że równiez super szczesliwa :D
witam Jak dobrze że sroda, już do piątku niedaleko. Dzis w nocy tyle co zasnęłam to Matuś głosnym smiechem ale to naprawde głosnym mnie obudził i tak przez 10 minut się smial co chwilę. Ciekawe co mu się sniło. M się mnie pyta w nocy co ja mu robię a ja nic mu nie robiłam
Cześć dziewczyny! Witaj myszorka! Serwujemy poranną kawkę, bo pogoda u mnie nie za bardzo.....!Pochmurno i tak jakby zaraz miało zacząć padać, na jednej kawce dzisiaj chyba się nie skończy.
myszorka - moja Oliwka też czasami tak się śmieje przez sen. Najlepiej mogłam sobie posłuchać jak wracaliśmy z nad morza. Już myśleliśmy, że ona się obusziła, a tu tylko jakiś milutki sen, bo śmiała się do rozpuku. Ale było śmiesznie, trudno nam było sie też powstrzymać od śmiechu, żeby jej nie obudzić!
witajcie. ja tez dzisiaj dzien przyplanowalam i mam nadzieje ze pogoda dopisze bo przynajmniej dzieciaki by u dziadkow w ogordku poszalaly. musze podrzucic dzieci bo czeka mnie wypad do leakrza po skierowania dla Gabrysi no i pozniej MOPS zeby o wychowawczy zlozyc. wczoraj znajoma byla i mowi ze 2.5godz w kolejce stala zeby papier zlozyc kurcze nadszedl okres skladania oswiadczen i podan a tam 2 z 4 okienek czynne... w tym roku jeszcze wymyslili ze jak do konca lipca sie nei zlozy to kase za sierpien i wrzesien wyplaca dopiero w pazdzierniku wiec nie ma sily i trzeba isc warowac :|
Przysłali mi wczoraj z banku BZWBK upomnienie, że zalegam im niecałe 15 zł, które nie wiem skąd się wzięło. Zalogowałam się na konto, z którego nie korzystałam od grudnia i okazuje się, że w czerwcu naliczyli mi jakieś 25 zł za kartę. Nie wiem z jakiej paki, bo karta do mojego konta miała być za darmo. W dodatku przez telefon nie można się nic dowiedzieć. Chyba zrezygnuję z ich usług, bo i tak w tym roku już nie mają bankomatów zagranicą bez prowizji dla mnie i w multi zrobili wreszcie możliwość płacenia kartą przez net.
NR moj maz tak mial w BPH, mial miec karte za free ale okazalo sie ze ta karta za darmo to tylko na okres promocji. po 2latach trzeba bylo za nia placic zreszta w kredyt banku zrobili dziady identycznie i placimy za karte 2zl miesiecznie plus 8zl za prowadzenie konta. tamto konto zlikwidowalismy jak wprowadzili oplate a tego KB nie mozemy bo kredyt hipoteczny u nich mamy