łomatko ale tu cisza i spokój jest :)) pewnie się opalacie to tu to tam :)) My niedawno wróciliśmy z pływalni z Julcią - mała strasznie się cieszyła i piszczała z radości :))
LADY dziekuje za zaproszenie,zobaczymy jak bedzie M I jak VEVE zniesie podròz. AND ,JA DP TEJ PORY MAM CHOROBE LOKOMOCYJNA,ALE NA MNIE awiomarin dziala.
u nas niestety z lekka sajgon. tak jak uprzedzali lekarze 3i 4 doba po operacji przyniosla pogorszenie. wczoraj z rana Gabrysia dostala temperature i chodzimy kolo niej jak kolo jajka bo goraczka nie moze 38.5 przekroczyc (grozi krwotokiem) wiec 4 razy dziennie nurofen plus moczenie w chlodnej wodzie i okladny... no i nie dosc ze jej niewiele mozna jesc tak ogolnie to jeszcze upaly dokuczaja i problem z jedzeniem sie pojawil. jestem wykonczona bo piatek caly dzien i wczoraj do popoludnia bylam sama z dzieciakami i jutro znowu sie zaczyna. troche dzisiaj sie zrelaxowalam ale stresior trzyma mnie dalej. w czwartek licze ze po kontroli odetchne troszke no i ze jakos do tego czwartku dotrzymam przy zdrowych zmyslach
Lady witaj w domu. mam nadzieje ze wrocilas wypoczeta i nacieszona rodzinka. chociaz.... widze ze wody bylo ci malo :)
Cieszę się, że jestem już w domku a czy nacieszyłam się rodzinką hmmm Adriana śmigała ciągle jak nie po wsi to nad morzem też jej nie było - nowe kontakty, nowe znajomości pochłaniały ją bez reszty i tylko przy śniadaniu była okazja z nią zamienić kilka słów :)) Z M na mazurach jeszcze jako tako się widzieliśmy ale już nad morzem on zajmował się dzieckiem a Ja mogłam poleżeć te 4 godzinki na plaży :)) w końcu miał okazję wykazać się jaki z niego tatuś :))
Izunia oj i to bardzo ale co z tego jak nie mam żadnego zdjęcia do uwiarygodnienia mojej opalenizny :(( każdy na mnie i na Ade patrzy jak jesteśmy opalone hi hi hi ... pomału jednak zaczyna ona schodzić - szkoda bo taka nadmorska jest najpiękniejsza :))
Witam z rana Lady witaj fajnie ze już jestes U mnie tez skwar, weekend z przebojami, spaliłam się na solarium i wypadła mi plomba, czekam na @, głowa mi pekała przez 3 dni (dopiero szampan i winko pomogło), i w ogóle wszystko do dddd
Myszorko na rozmowie sobie dasz rade a pomysl... pomysl zostaw mezowi
u nas kolejna malo spana nocka ale na szczescie Gabrysia rano miala juz tylko 37.9 wiec moze juz nie bedzie roslo. jest taka oslabiona ze nawet ubrac sie nie chce. dobrze ze Krzysko jeszzce spi to przynajmniej mam czas na kawe i jakas reanimacje
tak sie zastanawiam ,co VEVE wziac w podròz ,do jedzenia.Wychodzimy z domu o 8 rano a w Krakowie ,na 4 bedziemy i obiad ,bedzie juz gotowy,chyba tylko cyc w drodze ,bo nie widze VEVE jak je cos innego...
Witam po weekendzie Dobrze że już po gościach, nie dość że nie wyspana przez siedzenie do późna to jeszcze młody dziś się darł od 2 do 4 rano nie wiadomo czemu. Ania oby Gabi przeszła temp a z tym dodzwonieniem się do Wa-wy to współczuje. Zawsze kiedy potrzeba jest to tam nigdy nikt nie odbiera. Lady witaj podróżniczko. Ja wybywam w sobotę do kuzynki a potem to już powoli szykowanie Jakuba na nowy rok szkolny
Nie wiem jak Wam, ale mnie jak już lipiec przeleciał to potem sierpień migiem śmignął zawsze a potem szkoła - tak było za lat mej uczelnianej młodości - fajnie jak byłam na studiach wtedy jeszcze wrzesień się byczyło :P
w klinice kazali zmienic lek p/goraczkowy z nurofenu na paracetamol lub panadol i podawac 4 razy dziennie w zaleznosci od masy ciala, oczywiscie zaprosili ze jakby co to przyjechac no ale nie ma jak wiec ta opcja odpada zeby dzisiaj do nich dotrzec wiec uslyszalam ze izba przyjec tutejsza tez moze byc. na szczescie udalo mi sie ugadac babke w poradni laryngologicznej i na 14 mamy sie zjawic na mala kontrole. jesli tutejszej lekarce cos sie nie spodoba to maz wyjdzie z pracy albo kuzyna poprosze i od razu pojedziemy do warszawy. na razie temp po 7.5ml nurofenu ok 8.30 spadla w prawdzie na 37.5 na ale mala jest po lodach, chlodnej kapieli no i ze swiezym plastrem na czole :(
Tak dwa tygodnie temu... Moja lekarz powiedziała że świetnie się rozwija więc spokojnie można szczepić i nie powinnam się obawiać tej szczepionki, po za tym młoda waży 9300g i ma 76 cm,