No u nas to szczepienie zawsze się przesuwało a to katar i zęby a to znowu antybiotyki były ... Mam nadzieję, że w środę już nam ich zaszczepią - zobaczymy co powie nasza lekarka :D
siedzę i się balsamuję bo nie chcę się szybko pozbyć mojej opalenizny.... Muszę Wam powiedzieć, że kolejny raz jestem zadowolona z masła kakaowego na które opalam się nad morzem moja córa opalała się na oliwkę bambino i przekonała się, że jednak moja opalenizna jest lepsza i silniejsza a zarazem skóra nie jest tłusta i się nie klei :)) zatem polecam
idę włoski wysuszyć bo jakoś nie mam weny do prasowania ... sterta wypranych czeka kolejna na powieszenie ale miejsca brak na wieszaku :( boże skąd to wszystko się wzięło?
Magg u mnie też było suuuper drugą część wakacji nie płaciliśmy na szczęście bo M w samochodach się rozliczy :)) bo w innym wypadku też by nas stać nie było ... nad morzem ceny takie, że głowa boli i codziennie 100 leciało :((
Kurcze ale sie tu dzieje, zas beblanina A jestem wkur***** bo chciałam dwa dni urlopu i nie dostane bo musze uczyc innych bo jak odejde zeby umiały, tak jakbym miała tą pracę pewną. M sie nieźle wkurzył bo mieliśmy do turawy jechac
Magg - Tosia zdowolona tak jak Oliwka. Mojej córci też bardzo się podoba, chodzi do niego jak tylko wstanie i włącza muzyczkę i zaczyna tańczyć przy nim! Hihihihihihihihi
no dokładni Iwa hihihi el Myszorka bo to taki rozluźniające bleblanie Iunia wczoraj do M mówię zobacz jakie fajne mamy dzieciaki może jeszcze jedno co? a On co Kurcze żeby kasa była to tak za 3 lata byśmy sobie jeszcze walneli a co!!! no w szoku byłam...
Iwa i teraz bardzo załuje, moglam zlozyc wypowiedzenie a potem isc na urlop, i mic wszystko gleboko w du*** Magg to działaj, masz parkę to teraz płec nie ma znaczenia
No tym razem mi się udało i mam w torebce mały. Ale cos mi się wydaje, że mi się nie przyda, bo przy tym deszczu (który swoją drogą juz leje) strasznie wieje - szkoda parasolki wyciągać!
U mnie też teraz rozpętała się okropna burza a deszcz tak sieka że nawet nie widać nic poza wielką ścianą wody. Magg fajny mąż my po dyskusjach stwierdziliśmy że w przyszłym roku spróbujemy po raz kolejny może wyjdzie dziouszka. Izunia bo ty z chłopcami już wprawiona
Izunia czy to ważne, że teraz hihihihi fakt kubeł zimnej wody na poczatek żeby wszystko ogarnąć ale teraz bynajmniej chłopaki mają towarzystwo dla siebie, do zabawy brojenia
oj ja raz chce raz nie chce szczerze to zalezy od dnia bo jak mały daje mi w kosć to mówie sobie"o nie w życiu!" słuchajcie dzisiaj pietruszka zaliczył kupke na nocniku.akurat go przewijałam jak widze ze dusi wiec myk myk na nocnik hihih i jedna pielucha zaoszczedzona.z nocnika nie chciał zejsc hihiih Witaj NR dziewczyny u nas tez wieje nawet na spacer dzisiaj nie ide
Ciacho w takich chwilach, kiedy to maluchy dają mi popalić też sobie mówię NIE - jednak jak widzę kobitki ciężarne na mieście [a jest ich multum] to tęskni się za tym stanem :P