Ale żeście sobie spowiedż walnęły , ciekawe kto rozgrzeszać ma Caicho a ja wreszcie normalna nocka, młody od obiadu wczoraj już gorączki nie miał i jak spał tylko dwa razy po 30 minut tak padł o 20:30 bez wrzasku i spał caluśką nockę do 5 rano pobawił się 1,5 godzinki pojadł i padł. Ania powodzenia na wizycie. Ciacho a ty niezależnie od tego jak wypadnie wizyta u fryzjera-oby było tak jak chcesz, to się chwal fryzurką.
Witajcie na kawusi :) ja się właśnie dobudzam bo znów zasnęłam grubo po północy i jestem zgon Jakie są pierwsze objawy jęczmienia na oku? Coś boli mnie powieka i lekko kuje ale nic nie mam
Ewa - udanej i spokojnej podróży i do "usłyszenia"!
No widzę, że większość z was to bałaganiary i nerwuski. Tak więc ja mogłabym pracować z większością z was bo byłabym dobrą przeciwwagą to znaczy ja jestem jak dobra księgowa - lubię mieć wszystko poukładane i na swoim miejscu, zawsze potrafię wszystko odszukać, bo samo to wszystko sobie układam. Pozatym bardzo ciężko jest wyprowadzić mnie z równowagi. Do nerwusek nie należę. Gadułą jestem straszna i to od dziecka (w szkole podstawowej byłam wzorową uczennica z tysiącem uwag w dzienniczku, że strasznie gadam na lekcji - nie mogłam sie powstrzymać). Lubię ludzi z poczuciem humoru, bo sama jestem wesołkiem! W pracy jestem najmłodsza i jak to mówią moi współpracownicy wprowadzam powiew świeżości i bardzo rodzinna atmosferę, bo taka jestem. Organizuję w pracy wszystkie święta, urodzinki, imieninki itd. Jest tylko jeden problem w kwestii naszej wspólnej pracy Uwielbiam pracować z mężczyznami! No i niestety jestem bardzo pamiętliwa. Ciężko mnie zdenerwować, ale jak już ktoś wyprowadzi mnie z równowagi , zajdzie za skórę to ma ze mna przechlapane, bo przez lata nie odzyska mojej sympatii! No cóż cecha bliźniaków - kobiet! No dobra piję kawkę i wracam do pracy! Miłego dzionka!
Cześć KAAAAWWWWYYYY!!!!! młoda budzila się chyba całą noc - moje wrażenie ..M powiedzieł że ze dwa razy chyba coś mi świręło... Iwa ja jestem wariat, nie lubię kłamstwa i walę prosto z mostu choc czasami się ugryzę ... taki ryczący lewek ale z dobrym sercem a i można mnie ugłaskać ale jak ktoś mi zajdzie uuuuuuuuuuuuuu z pazurami mogą się do gardla dorwać i tak samo bronię rodziny ...a i cholernie zazdrowna jestem o M tylko mu nie mówcie
Ewa ja również życzę miłego pobytu w PL - odpoczywajcie i pogody :D Ciacho no to musowo musisz się pochwalić new image - poczekamy na Ciebie cierpliwie ! Ania oczywiście, że kciuki zaciśnięte - nie może być inaczej i czekamy na same dobre wieści :D
Witajcie w czwartek ja również parzę kawę i chętnie wróciłabym już do pracy :P
No cóż, a moja Oliwka dzisiaj nawet nie zakwiliła w nocy (ostatnio jej się zdarzało płakać przez sen - jakby coś jej się śniło, a że oduczyłam ją już smoczka to musze ją trszkę pogłaskać i zasypia). Noc była poprostu rewelacja, bo mi też się dobrze spało, położyłam sie 22.15 i zasnęłam jak kamien w sekund 5. Obudziłam sie o 5.30 jak zadzwonił budzik po raz drugi (pierwszy raz dzwoni o 5.15). Także dzisiaj jestem wyspana! Nareszcie!!!
A ja niewyspana. Dzieć zasnął co prawda o 18, ale budził się do północy z 5 razy, a potem już wzięłam go do naszego łóżka. Po wczorajszym wypadku wygląda jak po lepszej bójce...
ide se w takim razie sama zrobie z ekspresu kto sobie życzy i ogarnąć chalupę... pranie wstawić konty przemyć ... nie macie tego czasm po dziurki w nosie?
Polecam sie na przyszłość. Tylko proszę o cierpliwość, bo zrobienie takiej pysznej kawki zajmuje mi kilka minutek! Zawsze wiedziałam, że moge być sekretarką! Hihihihihihihihi!
Magg czego dosyc ego ogarniania kątów i dni podobnych do siebie?tak mam czasem dosyc dlatego kursje po rodzince ,na plaze jade z małym no chce zeby dni szybciej uciekały ,żeby był juz 22 sierpien bo wtedy M wraca a z nim to jakos inaczej te dni upływaja
No widzicie, wy byście chciały iśc do pracy, a ja chciałabym posiedzieć w domku z Oliwką, pospacerować z nią do południa, ogarnać mieszkanko, pomyć, posprzątać itd. Ja mam na to tylko sobotę, a i dla Oliwki tylko wekend cały!
ja bym nawet na pół etatu poszła...do ludzi dzisiaj Petruszke musze zostawic u mamy siostry jak pójde do fryzjera,ona sie wprost doczekac nie moze a ja poprostu mysle ze ona nie wie co ja czeka.Mam nadzieje ze juz sobie porobiła wszystko co miala :)sama zaproponowała wiec zobaczymy jak sie uda
ta dam zrobione wszystko 30 min. rekord mój teraz z kawką mogę poszaleć po necie... Mi mama zabrała Tosię na spacer Franek od niedzieli u babci teraz mam luzik U mnie jast tak że są dni kiedy bym wróciła do pracy od zaraz z marszu ale zaraz się zatrzymuję i mowie sobie że szkoda tych chwil z Tolą one już nie wrócą.... i jakoś od razu lepiej a co robicie na obiad bo pomysłu nie mam ?
No ja mam dzisiaj kotleciki mielone z łopatki i karkówki, a do tego fasolka szparagowa z masełkiem i bułeczką tartą. Mój M jeszcze do tego ziemniaczki, a ja nie jadam!
I tak zawsze będzie to co pracują chcą siedziec w domku z dzieckiem i na odwrót, a mnie tesciowa wkurza jak jestem w domku a ona chce z Matem iść na spacer, jak ja wracam z pracy czy przez weekend to musze sobie akumulator podładować.
No dokładnie - niedogodzisz... wybywam w sobotę na tydzień na wioskę... może tam podładuję akumulatory... chyba zaczyna mnie przytłaczać niuchronnie zbliżające się 33
Magg z tym 33 nie jesteś sama więc głowa do góry pierś do przodu i dalej przez życie a wiesz ze kobieta osiąga swoje mozliwości w wieku 35 lat( chyba nawet tu dziewczyny pisały) . Ja tam nie patrzę że 33 Hubcio mnie odmładza hihihihi a na dodatek to ja w tym domu najstarsza bo wszystko młodsze, z samym gówniarstwem żyję
Do teściowej Franek uwielbia tam być jest pradziadek i kumple... mój teść zmarł 2 lata temu - kochany był- i teściowa sama co roku chce by Franek przyjeżdżał ... trawka basenik te sprawy fajnie jest tak lajcikowo...
Jestem wykończona dzisiaj i wymęczona :/ mam dosyć wszystkiego dosłownie - idę na podwórko chociaż gorąco ale może dzieciaki sie wyszaleją i dadzą mi choć chwilkę spokoju
Ciacho ale ty teraz poważna persona w tym kolorku Gnida moja zasnęła byłam z nim troszkę pospacerować , zakupy na obiad zdązyłam zupę zrobić zanim zasnął pojadł i cisza. Zaraz sama polegnę bo po ostatnich nockach znowu mam deficyt snu