Ciacho u mnie też maluchy ostatnio niespokojnie śpią - wiecie jakie z nich cwaniaki - będąc na wojażach to spali z nami i tak się przyzwyczaili, że koło 2-3 w nocy urządzają cyrki - a kiedy lądują w naszym łóżku to jest już dobrze Piorunem ich tego oduczę bo oni najwięcej są wyspani a my z M jak neptycy
Aga wiesz M jest więc pomoże - ale usypiam ja - siedzę w pokoiku i czekam aż zasną :D Jak M siedzi to za chiny ludowe nie zasną - ciekają po łóżeczkach jak chomiki w akwarium hehehhee :P
Izunia -wierze bo my choc łoze mamy niemałe i dziecko sztuk 1 to tez jak spimy razem to my jaz zombie a mały przeciaga sie rano z usmiecham.ale teraz jak jestem bez M i zabieram go czasem do siebie to on mi krazy po całym wyrku, co tam podjadacie? ja mam coca cole i chleb z taka pyszna pasta z suszonymi pomidorami
u mnie dzieciaki jeszcze grasuja. jakis taki dzien totalnie wybity z rytmu. ulewa nie przyszla, troche popadalo ale tak umiarkowanie. jedyny plus dzisiejszego wiatru to to ze przygnal ochlodzenie
a co do glodu... lazilam dzisiaj ze kupie gdzies slonecznika ale nigdzie nie bylo, w ramach pocieszenia kupilam borowki amerykanskie. uwielbiam ale po diable drogie wiec sie delektowalam po pare sztuk i nim sie obejrzalam pudelko puste bylo bo Gabrycha je dopadla :|
my mamy 4 pokoje ale w jednym stoja dwa tv:) jeden jest do ogladania a pod drugi podłaczone jest Playstation,to zostało jueszcze z czasów mojej ciazy kiedy to M gral a ja chciałam obejrzec jakis filmzachcianki i humory miałam to mi w droge nie wchodził
Dotarłam do domku spokojnie, a po drodze zaliczyłam ulewę i burzę. Na szczęście jeżdżę na stację samochodem także szybciutko do domku, byłam już po 15. A po obiedzie razem z M wybraliśmy się na spacerek i odwiedziłam sklepik z bielizną, no i oczywiście zakupiłam coś nowego, a mianowicie komplecik czarnej bielizny!
Ciacho, ale spoważniałaś, taka była z ciebie blondyneczka, a teraz poważna kobieta! Fajnie wyglądasz, ale najważniejsze żebyś ty czuła się dobrze!
gdzie tam powazna,tak naprawde kolor taki jak ma byc bedzie jak ten sie troche spierze-wiadomo na rozjasnione przyjmuje ciut intensywniej. jakies inne fotki bede miała to zobaczycie ze nadal pstro w głowie mam hihihihi a powazna to ja juz nigdy nie bede nawet jak sie zrobie na czaaarrnnoooo
śliczna naprawde.Ja bardzo lubie bielizne firmy Samanta ale cholerka drogie:( albo KINGA .Ale ostatnio odkryłam fajna firme nazywa sie Róza i maja ceny wzgledne a bielizne tez przepiekna
To właśnie jest Kinga. Aniu ja kupowałam wg starej modły bo wg naszej ekspertki brałam dobry rozmiar czyli 80B lub 75C. Ten leży rewelacyjnie i mam chociaż optycznie większy biust! Hihihihihi! Ale zmyłka!
dziewczyny z tematu cyckowego polecaja sklep DOPASOWANA.PL z modelami z UK w dobrych cenach. szkoda ze wszystkie ktore mi sie bardzo podobaja oscyluja w ok 100zl i nie ma ich w moim rozmiarze a moze to i dobrze bo bym zalowala ze kupic nie moge a tak to po problemie
Ja też już zmykam do łóżka. Muszę odpocząć po ciężkim dni.Miałam dzisiaj napad paniki w pracy - szef przez dwie godziny nie odbierał telefonu, a miałam do niego pilną sprawę, no i zrobiło mi się słabo, zaczął mnie brzuch boleć i wpadłam w panikę. Jednak psychika ma duży wpływ na samopoczucie...
Cześć dziewczyny ! Zabieram się do sprzątania bo dosłownie syf wszędzie ... M chwilowo został wezwany do pracy więc pomocy żadnej jak na razie - ciekawe o której wróci. Miłego dnia dla Was :P Oczywiście bez kawy za nic się nie biorę :D
Witam ale mamy brzydka pogodę.matus śpi a ja czekam na kawę.dostałam już prezent od męża z okazji 5 rocznicy ślubu wisiorek z cyrkoniami a zresztą my dziś podwójnie się cieszymy bo Matus ma 15 miesięcy.czekamy aż wstanie i jedziemy do jakiegoś parku rozrywki dla dzieci
Myszorko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu.
ja sie niedawno dowiedzialam ze goscie ktorzy mieli wpasc jutro na obiad nie przyjada wiec jestem z pelna lodowka zarcia. czesc idzie pomrozic a reszte coz bedziemy wcinac az padniemy
Myszorka wszystkiego najlepszego Kurcze dziewczyny, ale Maksiowi dają popalić te 4, nigdy jeszcze nie był taki nerwowy, na szczęście w nocy nie ma problemu - sypia jak dotychczas