co u nas---goraco na dworze ze az sie nie chce wyjsc,Pietruszka spi juz druga godzinke zaraz odwiedzi nas Dorota.Nie moge doczekac sie piatu bo jade po M na lotnisko hurrraaa
cześć kobiety!! Wpadłam na chwilkę strasznie dużo mam ostatnio na głowie ale już wróciłam ...problemy rosną a ja nie moge się uporać... pozdrawiam i tęsknię za Wami :)
jestem, dziś urlopik, ale ogólnie to jestem w fatalnym nastroju i zdrowiu, Magg przykro mi z powodu problemów, sciskam mocno Jutro wiecej z wami popisze bo ide do pracy
Iwa wystarczy że wpadnę do Was i już mi lepiej jakoś sobie poradzę - jak zawsze - a Was nie chcę zawalac promlemami ... Lepiej napiszcie jak tam wyczyny maluchów ca zmalowały ostatnio?
Tosia nagminnie wylewa wodę psu z miski albo wyłącza mi telewizor jak coś fajnego oglądam i od razu ucieka z okrzykiem " Ach ty!!!"
IWA chciałabym mieć 1000 na wydatki ciuszkowe ( mam wiele zaległości w szafie szczególnie w spodniach bo aż 1 parę jeansów ) ale niestety zasoby finansowe ograniczone mam bardzo jak na razie.... Za buty 200 to nie wielki majątek jeszcze bo dużo droższe kupowałam jak kasę miała teraz mam ciutkę mniej - niestety!
Ubieram spodnie z domieszką lnu w kolorach "natury" na kancik są na szczęście, do tego biała koszula, buty ecru hmm o ile będą pasowały albo na płaskim albo na obcasie i do tego ozdoba na szyi i będę wyglądała jak stara babcia ale wisi mi to bo nie chce mi się biegać po sklepach i szukać bo jak do tej pory nie znalazłam to na ostatek i tak nie znajdę! Co będę miała to ubiorę i trudno się mówi. Nie będę tak elegancka jak M w gangolu ale też postaram się jak człowiek schludnie wyglądać!
Lady ja się nauczyłam w tym roku stwierdzilam że pierdziele są taie fajne że aż szkoda nie nosić ... choc mam komp;eksy z nogami to jak to mowi mój M idą na bok
Jemma czasmi wydaje mi się że jestem za mała, za głupia by zrozumieć tajniki rządzące naszym świtem i otoczeniem, a wszystko co się wokół nas dzieje to chyba jakiś plan tylko my o niczym nie wiemy... Już powoli się normuje więc zapomnijmy o sprawie ale bardzo dziękuję że mogę na was liczyć
Magg wiesz chyba wypadłam z rytmu zakupowego i nie wiem totalnie co na siebie włożyć... nic mi z niczym nie pasuje a do tego nie potrafię nic z niczym dobrać! Wszystko jakoś takie porypane wrrr nic mi się nie podoba... Może kiedyś przekonam się do kiecek jak znajdę odpowiednie dla siebie :)) i nie będę się w nich źle czuła :))
Mam w szafie kilka modeli i to całkiem świetnych ale teraz jeszcze jak przytyłam i nie mogę się jeszcze pozbyć tych zaległych 5 kg to o ich noszeniu mogę zapomnieć!
Magg ja juz dawno przestałam sie siłować ze światem. Dobrze, że sprawy sie normują, oby na stałe. A doradźcie mi zdiewczyny, Maksia niania jest w ciąży, za 2 tygodnie się żegnamy, chcę jej cos kupić dla dziecka, co będzie lepsze : paczka uzywanych ciuchów czy 2 kombinezony na zimę? No i jaki rozmiar tych kombinezonów jak rodzi na początku paździenika?
Magg- tzrymam kciuki,zeby Ci się wszystko poukładało po Twojej mysli. No i oczywiście moc zyczen z okazji 18 urodzin
Jemma - ja bym kupiła 1 kombinezon- jakis porządny. Najlepiej worek, bo jest najwygodniejszy. Myslę,że rozmiar 68( oczywiście zależy to od firmy, bo wiadomo,że rozmiar rozmiarowi nierówny)
Jemma, a ja myślę, że kombinezon to ona pewnie ma już kupiony, ciekawe tylko czy kupiła większy (np 68) żeby był na dłużej, czy może mały (56) z zamiarem kupienia potem drugiego. A może ma 2. I w końcu wyjdzie tak, że kupisz jej kombinezon, który nie będzie jej potrzebny, a taki maluch przecież nie potrzebuje 2 kombinezonów. Ja bym jednak wybrała pakę ubrań
Dzięki dziewczyny za rady, sytuacja jest taka, że dziewczyna nie ma z wyprawki praktycznie nic; wiem tez, że w domu sie nie przelewa, więc może jednak kombinezon bo to w końcu spory jednorazowy wydatek; chętnie dałabym jej cos po Maksiu ale wszystko juz wydałam
W takim razie kombinezon, a najlepiej 2 tak jak pisałaś. Jeden w rozmiarze 56 taki cieńszy i gruby, typowo zimowy w rozmiarze 68. W obu przypadkach polecam jak Aga worki - u nas się super sprawdziły
witaj myszorka! Nie dobrze że źle się czujesz! koniecznie odwiedź lekarza, bo to dziwna sprawa i musisz sie przebadać, albo wyniki zrobić kochana! trzymam kciuki oby wszystko było dobrze i nie powróciły stare problemy zdrowotne!
Magg - wszystko się ułoży, a na nas zawsze możesz liczyć! Lady - w spodniach, czy w sukience i tak będziesz elegancka, a do tego szczęsliwa z córami w tym dniu!
Ja własnie parzę kawkę w ekspresie - kto reflektuje!
Witam i ja :D IWA oczywiście ja reflektuję ! Myszorka współczuję złego samopoczucia - kontrola u gina nie zaszkodzi, oby wszystko było dobrze. Magg musi być dobrze, życie jest jakie jest - a Wy jesteście wspaniałą rodzinką i cieszę się, że Was poznałam :P Lady czy pójdziesz w spodniach czy w sukience to najważniejsza jest JULCIA - a to msza roczkowa ? Będzie więcej maluchów czy to tylko Wasza intencja ? Jemma ja również mam nadzieję, że Maksio przyzwyczai się do nowej "cioci" - i obyś Ty była zadowolona z nowej niani :D
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, ja już miałam milion myśli ze to jakas moze ciąża pozamaciczna, wrzody albo kamienie. Jemma trzymam kciuka za Maksia i nową nianię. Lady bedziesz ładnie wyglądać obojętnie w czym bo fajna z Ciebie laska, a wierz mi u mnie na roczku to widziałam ubrane osoby tak róznie ze szok, jeden facet byl w dzinsach i koszulce ala bokserka
Witajcie na kawie. Jestem niewyspana jak nie wiem co :/ ludzie jak mnie juz wkurza to wiercenie sie po łóżku gdy wszyscy smacznie śpią a ja tylko patrzę jak godzina sie przesuwa :/ dziś po 3 ostatni raz patrzyłam która godzina :/
a ja wyspanamały w nocy tylko raz pił herbatke i obudził sie o 7.super u nas dzis deszcowo a jak sie Pietruszka obudzi to jedziemy popatrzec po meblowych sklepach za nowm łózkiem bo nasze sie poprostu sypie