HEJ BABY WRòCILAM ,POBYT udany ,ale podròz z VEVE meczaca ,biedne dziecko darlo sie w samolociku!!!!!!!!!napisze wiecej potem ,bo wiecie jak jest ,trzeba DOMEK doprowadzic do ladu.ANULA JAK U GABI'??????? ,bo nie mam czasu czytac postòw????????????buziaki dla wszystkich...POLSKA PIEKNA!!!!!!!!!!!
IWA-to nie to co myslisz hahaha az tak go nie eksploatujemy zreszta za wiele czasu nie mamy hihih szukam jakiegos w miare duzego-niekoniecnzie musi byc sypialniane takie do 2 tys i wiecie ze narazie ceny mnie przeraziły w Black Red White poprostu ceny kosmos
Witam porannie na kawie... Idę powolutku zrobić sobie i Julci śniadanko... Zaczęłam "żreć" tabletki odchudzające więc czekam pół godzinki zanim ruszę do jedzenia :))
Ciacho Ja mam od kiedy pamiętam łóżko kupione w ikea z czarnymi "masztami" i na razie suuuper się sprawdza. IKEA jak na razie nie zawodzi mnie w meblach :)
kurde ale ja mam Ikee w Poznaniu a łózko potrzebuje na juz,coprawda jade po M do Poznania w piatek ale gdzie a to łózko wpakuje? tzn w co bo auto mam osobowe a do Leszna mi nie przywioza.Kupie u nas napewno cos znajde ,no BRW maja fajne meble ale drogie.Zostało mi jeszcze kilka sklepów wiec spokjnie z takich"firmowych" to mam jeszcze BODZIO tylko nie wiem nawet czy maja łózka w swojej ofercie. Poza tym to przesada zeby materac był drozszy od ramy łozka
Cześć kobiety!! Witam z rana dziękuję za słowa otuchy kochane jesteście... Iwa kawę poproszę bo wczoraj poszłam spać ok 1 M wprowadził w czyn super odstresowacza i się zeszło.... Izunia ja też sie cieszę że Was poznałam Ale miałam sen śniło mi się że w totka wygrałam idę grać i z Tolą na dwór :)
O Ewa witamy na "starych śmieciach" :P Magg to tylko grać Ci pozostaje hihiii - miłego spacerowania ! U mnie zrobiło się pochmurnie i chyba zaraz lunie deszcz ...
Lady - ja miałem Mszę dla Oliwki na 12 w południe także po Mszy był obiadek tradycyjny (rosołek z makaronem i drugie danie - kilka rodzai mięsiwa, ziemniaczki młode z koperkiem i różne surówki do wyboru), po obiadku była kawka i różne ciasta (chyba 5 rodzai miałam), a do tego oczywiście torcik i lampka szmpana do toastu, dla dzieci picolo (i mojego szwafgra z żona, bo nie piją alkoholu). Także nic szczególnego - taki tradycyjny poczęstunek. O 18.oo goście już wyjeżdżali (większość przyjezdna) także kolacji już nie robiłam. A na roczek dla dzieci - czyli znajomych z dziećmi to wogóle był tylko tort, lody i różne słodkości dla dzieci, bo były w różnym wieku!
Witam środowo :) Jakaś padnięta jestem, do 2 w nocy siedzieliśmy z mężem nad jego papierzyskami. Dobrze, że teściowa zabrała wczoraj dziecko i mogłam dospać do 10, bo chyba umarłabym, gdyby się obudził jak zwykle w okolicach 6... Wczoraj miałam niemiłe zajście w domku. Siedzimy sobie z mężem, układamy papiery, a tu pukanie - była prawie 22.40. On patrzy przez wizjer, a to jego kolega, z którym ma trochę na pieńku. Nie chciał otwierać, ale pukanie było dość natarczywe. W końcu otworzyłam drzwi, pogadałam chwilę, okazało się, że przyszedł jeszcze drugi kolega. Wytłumaczyłam im dość grzecznie, że nie zamierzam z nimi rozmawiać, ich sprawy z moim mężem mnie nie obchodzą, że są bezczelni, że przychodzą o takiej porze bez zapowiedzi i zamknęłam im drzwi przed nosem. Dobrze, że małż do nich nie wyszedł, bo pewnie by była lepsza awantura... A tak szybko i po cichu pozbyłam się intruzów...
She ja też nie rozumiem ! Mała urodziła się duża [powyżej 4kg] i nikt niczego małej nie żałował - tatuś ma 29 i waży 150kg - o mamie nie było wzmianki ... Teraz ustalili dietę dziecku przez dietetyka a Emilka nie chce tego jeść :/
Gdybym spała jak zawsze od około 23, północy, to może bym była zadowolona, ale położyliśmy się po 2, jeszcze potem nie mogłam zasnąć przez kilkadzisiąt minut...
Izunia Julcia też ważyła 4 kilo i chociaż jest duża to raczej nie daję jej specjalnie więcej jedzonka! Czasami mam wrażenie, że zjada mniej niż jej rówiesnicy!
No ja też nie pamiętam kiedy pospalam do 10.... raz udalo mi się przespać noc do 6 bez wstawania.... no ale coś za coś... NR faktycznie nieprzyjemne zajście... Izunia no zagrałam zobaczymy tylko wszystkich cyfr ze snu nie zapamiętałam choraba no!!!
No ja też bym z chęcia pospała do 10, ale tak spałam ostatnio jak byłam w ciaży i to w jej początkach, bo później to też nie mogłam ytak długo spać! W sumie to i tak mam powód do zadowolenia , bo ostatnio Oliwka wstaje conajmniej godzinke później niż do tej pory. W wekend budzi się przed 7 - wcześniej wstawała przd 6.!
Byłam w PZU w końcu - przy dobrym układzie Anka odszkodowanie za tą złamaną rękę dostanie w wysokości 300zł - więc nie jest źle
Połaziłam ciut po sklepach, byłam w Tesco i nic nie kupiłam bo nawet Happy kosztują 34,99 (rozmiar 2 56sztuk) więc poszłam do Biedronki gdzie kupiłam za 26,99 Ogólnie nałaziłam sie troszeczke i padam na pysk już teraz
Dziewczyny wracając do wczorajszego tematu dotyczącego sukienek i obuwia na wesele to ja do tej swojej czekoladowej sukieneczki mam takie buciki z Caprice tylko brązowe:
shehe i do tego bardzo, ale to bardzo wygodne. Śmigam w nich na codzień do pracy. Normalnie teraz na jesień i zimę muszę sobie wyszukać jakiś fason z ich bucików, bo są rewelacyjne - te wkładki poprostu SUPER!!!
buciki bardzo ladne,my po kolacji ,VEVE buja sie z M ,W fotelu bujanym ,ja tyrkne do mamy,fajnie ze mam tv polska,AMAZONKO mnie te auta w ogòle sie nie podobaja,KRAKòW traci swòj styl...dorozki sa super..
Dobranoc Babulce :) Moje Kangurkowate domaga sie bym się położyła z książka (chyba się jej spodobała historyjka jaką czytam :P) i wierzga jak najęte :P A i ja zmęczona cos jestem :)
Jestem zła na moją Adrianę... włączyłyśmy matę taneczną i matka niestety nie podołała krokom... młoda się nabijała a Ja się rozłościłam i zabrałam jej laptopa i teraz mogę do Was napisać :))