Lady- byłam w sklepie, oglądałam i dalej głupia jestem. Wiem,że Boscha chwalą...ale - jak dla mnie beznadziejna szufladka na proszek - chybocze się tak jak w pralce firmy krzak- no i nie mają modelu , któy ma duży wsad i małą szerokośc. Nie chcę krowy 60cm
Izunia no to stawiasz dziś wieczorem Wszystkiego naj naj No i sto lat dla Franka Magg nie umiem doradzić nic ponad to, że dziecko musi nauczyć się zasypiać bez wspomagaczy (cycek, smoczek, noszenie na rękach...). U nas zupełnie nie ma problemu ze snem, nie wiem czy dlatego, że Maksiu po prostu tak ładnie sypia czy dlatego, że zasypia sam od dawna.
wrocilam po ponad 3godz spacerze bosko umeczona, u nas dzisiaj pogoda lepsza niz w samym srodku lata. wczoraj mielismy ze tak powiem 'przesrany' wieczor bo Krzychu mial biegunke ale dzisiaj juz jest w miare ok chociaz apetytu nie ma i pic tez nie bardzo chce
Izunia jeszcze i tutaj dla waszej dwojki
Magg - 100lat dla Franka. a sluchaj - Tosia dalej cycka w nocy? u nas Krzys w prawdzie na cycu dalej ale ostatni raz karmienie ok 20tej i pozniej spi do rana - czasami do 5 czasami do 6.30. sprawdzilam juz ze nie wazne czy go cyckiem napcham przed snem czy mu mleko dam modyfikowane (zjada ok 120ml wtedy tylko) bo i tak spi tyle samo
Lady a wsypujac proszek do pralki ubrania sie nie odbarwiaja? cos kiedys slyszalam odnosnie dodawania czegos do srodka bezposrednio na ubrania (bo sa i dozowniki specjalne) i wlsanie bylo ze mozna sobie caly wklad schrzanic
aga Ja znowu lubię zapach dasha i prania w nim wypranego ... a najlepiej jak suszy się na słońcu. Julcikowe rzeczy znowu tylko w Arielu piorę - opakowanie w kolorze łososiowym ...
czesc dziewczyny to ja choruszek jakos sie trzymam nawet juz lepiej dzisiaj ale fantastycznie nie jest ale dajemy rade:) Pietruszka nam w nocy urzadził łazenie i miauczenie przez sen i nie spalismy oboje a raczej spalismy na krótkie zmiany,nie wiem czego to zasluga była ale dowiedziałam sie ze tesciowa podała mu kaszke manne(?) na mleku takim zwykłym i podobno zjadł wszystko i moze cos z tym zwiazane ale raczej skłaniałabym sie do tego ze za duzo miał wczoraj wrazen poprostu oj Izuniu wszystkiego naj naj naj od naszej całej rodzinki ,dużo uśmiechu i radosci z dzieci
Witajcie na kawie Za krótka dziś była noc, jestem zgon. Ania z Kubą poszła choć ma na 9 ale sama chciała go zaprowadzić. Po obiedzie zabierze go na kółko muzyczne. Dziś na 16 mamy logopedę i zebranie dla rodziców w przedszkolu. Czyli ciut sie bedzie działo popołudniu i ciut biegania nas czeka.
Dzidzia skacze i sie rozpycha więc chyba dobrze :) 10.09 mam wizytę Ja ogólnie czuję się ok, wieczorem następuje już kryzys zmęczenia ale to tylko wieczór, w dzień i rano nawet fajnie :) Bobas jest nisko bo ogólnie jest nisko ale mam wrażenie jakby ostatnio sie jeszcze bardziej obniżył
Masz Izunia gaz w butlach? Strasznie ich nie lubię, ulatnia się z nich i mam wrażenie zawsze, ze wybuchną; w ogóle po pewnej niemiłej przygodzie, boję cię gazu. Myszorka współczucia. A ja dzisiaj jadę złożyć papiery... I już nie ma odwrotu, i weekendy do d... i prawie 500 zł miesięcznie w plecy...
No to i ja się witam porannie dziewczyny! Ale dzisiaj to zaliczam zgon! Normalnie jestem nieprzytomna, niewyspana, wszystkie mięśnie mnie bolą i wogóle do du...! Nie wiem jak przetrzymam ten dzień w pracy! myszorka - przyszła @, no to super, czyli co zaczynamy razem obserwacje, mnie zostało jeszcze 6 tabletek + 3 dni przerwy i @ i zaczynam nowy cykl!
Jemma no niestety mam gaz z butli - no ja nie wyczułam, aby się ulatniał, ale też mnie to wkurza ... IWA mnie też bolą wszystkie mięśnia - obym jakiego choróbska nie podłapała wrr ...
Jemma fakt drogie te studia - a co to za kierunek i jaka uczelnia ? A w Twojej pracy wykształcenie ma odzwierciedlenie w wynagrodzeniu jeśli można zapytać ?
hehe Myszorka , Izunia robię mgr z rachunkowości na Akademi Ekonomicznej we W-wiu (o przepraszam: Uniwersytecie Ekonomicznym ;) ) bo muszę: to mi daje uprawnienia, bez egzaminu, do prowadzenia biura rachunkowego i w zasadzie bez tego papierka co mam po tej szkole nie mam szans na pracę na dobrych stanowiskach, w dobrych firmach
witam z kuchni:) M na spacerze z dzieckiem a ja juz obiad robie,bo potem wybieramy sie na łajzy do znajomych-dzisiaj ciut lepiej niz wczoraj ale zauwazyłam ze najgorzej jest własnie rano. Jemma no to kasuja nieźle na tych uczelniach u nas w okolicy aż tyle nie kosztuja -no zalezy jakie! wogóle pogoda dzisiaj taka jakas w kratke u nas Lady ciesze sie ze od rana masz humorek:)