Ja przestałam ją włączać , bo Julka nauczyła sie pluć właśnie z tego programu, zresztą nie mogę sobie wyobrazić jak można dopuscić do takiego zachowania dzieci
Alez na dworze pieknie, snieg chrzęści pod nogami, delikanty mrozek i bieluteńko jak okiem siegnac... nawet samochody jakos na osiedlu tego mocno nie rozjezdzily... w koncu udalo mi sie troche dotlenic w prawdzie 20min to nie duzo ale wole po wczorajszym nie ryzykowac...
dziewcyzny jesli chcecie to ja mam na kompie Jezyk Niemowlat - Tracy Hogg, jesli ktoras chce to podajcie namiar na maila na privie to podesle
a co do super niani w wydaniu TV to mnie kurwica bierze jak widzę do czego są zdolne dzieci a rodzice są sami tego winni! Dla mnie takie sytuacje są chore i nie mogę sobie wytłumaczyć jak do nich można dopóścić aby np dziecko mnie pluło albo wyzywało od takich czy siakich szooook
Aniu wybieram się na dwój bo muszę do mamy po typowe buty na płaskim i na zimę jechać! Jak na razie śmigam w zimowych na grubszym obcasie ..... U mnie za oknem nie jest ciekawie, bo drogi brudne a śniegu świeżego nie napadało więc jakoś tak jest brzydko! aż się wychodzić nie chce....
No ja tez z butami mam problem bo wsyzstkie kozaczki to na obcasikach no ale ruszylam mozgownica i przypomnialam sobie o moich studenckich traperach takich wysokich na traktorowatej podeszwie wiazanych jak lyzwych wiec i dla kostki mega stabilnych i na slizgawice sie nadajacych... w ciazy z Gabrycha tez w nich smigalam i ani razu sie nawet nie gibnelam wiec i teraz je przeprosilam... i co z tego ze to buty sprzed 8 lat jak wczesniej towarzyszyly mi tylko kilkakrotnie w gorskich wyprawach grunt ze cieplo i bezpiecznie
Ja z moich tez dumna bo to jedyne buty co mam to grzeją i na wielkie mrozy sa super :)) nie zawidoły jak na razie :)) a moje stopy wiecznie zimne sa tak jak ręce, za to dusza gorąca hi hi hi
Ania rozumię, że chcesz truskawkę ale z szampanem ? :)) Tobie wystarczy sama truskawa :)) a Auchan u Nas są tuskaweczki i nawet muszę przyznać, że były słodkie jak na tę porę roku :))
kfiatuszku hmmm powiem szczerze, że się nie orientowałam jeszcze... też kiedyś myślałam o takich zdjęciach. Pewnie gdzieś robią tylko trzeba dojść do tego gdzie....
no wlasnie :P ja szukam :) mezus sie uparł :) a ja kupilam sobie dzisiaj pierwsze ubranko dla dzieciaczka :) w realu :) zaraz wkleje zdjecie :) bo to nromalnie jest bajer :)
a no to wiem :) ale podobno nie jest tam zbyt sympatycznie i robia tak bardziej z laski tym kobietom ponizej 35 roku zycia no i nagrywaja na vhs tylko :P
kfiatuszku Ja tez jakiś czas temu zaopatrywałam sie w ubranka dla dzieciątka ale w C&A bo nie dość, że nie były takie drogie to też śliczniutkie :))a i body cenowo dobre a jakościowo jeszcze lepsze!
nie taki mały ten reniferek bo kupilam na rozmiar 86 :) mam nadzieje ze na swieta bedzie w sam raz :) byl jeszcze mikołaj :) ale to tylko czerwony pajacyk i czapa z bombelkiem :) reniferek byl lepszy :)
Kfiatuszku ubranko miodzio... mysle ze rozmiar 86 z hukiem starczy na swieta bo pol roczne dziecko to akurat do takiego dorasta.... a tak na przyszlsoc mala uwaga - dla takiego malenstwa po uirodzeniu te spioszki i pajacyki zapinane na 1 nogawce tylko sa bardzo niewygodne, polecam takie na obydwu nozkach na napy wtedy znacznie latwiej przewijac malucha :)
Biedrona - jak ja owie ze truskawki i szampan to truskawki i szampan :) ja czasami pozwalam sobie na kilka lykow napojow wyskokowych dla podniesienia cisnionka zreszta nie ogladalas 9 i pol tygodnia??? nie wiesz po co mi szampan z truskawkami?????????
Hej dziewczyny! Jakaś cieżka noc dzisiaj była dla mnie i daje mi wiele do myślenia! Sen jakiś głupi i ciągle mi w głowie siedzi! śniło mi się, że z mężem z jakiejść łodzi wypadliśmy na wodzie a potem szkielet chodzący mi się śnił - na początku się go bałam a potem go nawet go polubiłam! ale zmęczona jestem tym wszystkim ot co! W senniku spoglądałam to same złe wróżby i nic ciekawego to nie oznacza :((( poza tym na badaniach dzisiaj byłam buuuu
Jakie to wszystko jest chore! Przyjechałam po badaniach do mojej mamy a ona zaczyna płakać! Śnił jej się po raz drugi od śmierci jej mąż - mój ojciec. Pierwszy raz zaraz po pogrzebie a teraz jest już 12 lat jak go nie ma i dzisiaj drugi raz go w śnie widziała i słyszała jakies półsłówka. Mówił, że ciężko.....
Lady babolu a przez leb chcesz zarwac?? nie ma wierzenia w glupie sny... sny tylko erotyczne wprowadzac mi prosze w zycie a nie jakies zaraz czarne mysli masz... no juz usmiech na buziaka i zmartwienia precz
AniuM wiem wiem ze lepsze :) w koncu mam 3 letnia siostre :P ejj co ja gadam :P prawie 4 letnia siostre :) qrcze czas leci:) ale ten no to takie slodkie bylo ze nawet pomeczyc sie mozna zeby ubrac szkraba w takie cos :))
Lady bedzie dobze :) i nie martw sie bo dzidziak sie z toba martwi :)
Skończyłam "Samotność w sieci". Ekscytujące i nieco odrażające jak dla mnie. Zaskoczenie wpadką po opuszczeniu 2 tabletek anty. Czy jest się czemu dziwić? Pewna niekonsekwencja: spotkanie z kochankiem miało miejsce PO okresie, a gwałt w małżeństwie pod koniec. Czy coś mi się pomieszało?
Amazonko czytałam ją w grudniu 2003 roku więc wiele już nie pamiętam z tego co się tam dzieje! Może kiedyś powrócę do niej i przeczytam raz jeszcze dla utrwalenia! Nie każda książka zapada w pamięci na lata!
Kolejna modna powieść gloryfikująca miłość pozamałżeńską. Małżeństwo to grób miłości, a osoba, która dąży do małżeństwa jest ukazana jako, delikatnie mówiąc, wariatka. No i ta wielka miłość powoduje wpadki.
Pełno, wiadomo, modnych tematów i postaw, np. antropomorfizacja zwierząt. Autor był chwalony za ponadprzeciętne zrozumienie żeńskiej części społeczeństwa, stąd ciągłe wzmianki o PMS i @.
Książka straszliwie dołuje. Po co te wszystkie rozdmuchane uczucia, namiastka zrozumienia? Cała ta zabawa nie najmniejszego sensu, chyba że dla kolekcjonerów wrażeń.