Ciacho no mój akurat jak się wymęczy to pada i dla mnie to super bo ostatnie dni to nie dość że pada godzinę później to jeszcze nie muszę do niego wstawać. Ale w dzień coraz częściej ma tylko jedną drzemkę więc jest więcej roboty , znaczy częściej i więcej uwagi młody potrzebuje.Całe szczęście że sam też się chwilkę zajmie jak np teraz ja kawę w spokoju mogę wypić i coś skrobnąć na forum bo tak to nie ma jak.A że w weekend pogoda była to póki co wykorzystujemy to na maxa bo potem to róznie będzie jak pogoda się popsuje, dziś pada ale jak tylko przestanie to idziemy połazić
Witajcie Wczoraj padł mi komp :( dziś już wiem ze to zasilacz tylko ciekawa jestem ile jest naq niego gwarancji bo kupowany był w sierpniu 2007 i oby minimum 2 lata. Póki co wzięłam zasilacz zastępczy ale postępuje chamsko bo to koleżanki która dała mi komp do przeglądu (ma spitoloną płytę główną) Jestem zła :( Po 10 idę do sklepu i ciekawe co mi powiedzą
Jestem nieprzytomna i nie wyspana, dzieciaczki ładnie chrapały ale ja sie męczyłam długo
U nas na ząbki nogdy nie było kupki luźnej. Dzisiaj już dzwoniłam i jak narazie to Oliwka kupki noie zrobiła i wszystko jest ok. Może coś co zjadła spowodowało takie kup[ki, wkońcu to nic strasznego 2 kupki na dzień tylko troszkę za rzadkie moim zdaniem były. No zobaczymy później jak będzie!?
Własnie rozmawiałam z M i po tym co mi powiedział to normalnie tak mu zazdroszczę że szok! Zakwaterowali ich w tym Luksemburgu w hotelu 4 gwiazdkowym z basenami, saunami, kordami tenisowymi, siłowniami itd. To jakiś sporthotel pięknie położony na lekko górzystym terenie z mnóstwem uspokajającej zieleni. Posiłki rewelacja, na kolacje podali jakies potrawy, że nawet mój M nie wiedział co to jest i musiał sie popytać, kelnerzy chodzą w koło i co chwilke coś przynoszą, dolewaja wina itd. Mój M zadowolony, bo może sobie rano i wieczorkiem popływać, pobiegać po okolicy (w niedzielę biegnie we Wrocławskim maratonie). Nie wziąl kąpielówek i butów biegówek, ale kazałam mu sobie zakupić na miejscu i korzystać z tych atrakcji, bo to jak wczasy za darmo.
pozazdroscic tylko ... Mój M za to dzisiaj sie przeprowadza w Norwegii do Stavanger=do innego mieszkania.Mówił ze bedziemy mieszkac w samym centrum tak ze sklepy i te sprawy pod nosem i park do spacerowania.Pewnie nie pogadamy dzisiaj bo bedzie sie przenosił,jestem ciekawa jak wyglada to mieszkanie napisał mi tylko ze bede zadowolona wiec czekam az zadzwoni i sobie pokukam w kamerce no i dresu dzisiaj nie kupiłam-same welurowe były a jak juz fajny znalazłam to kosztowal 120 zł i to nie zaden tam firmowy! poszaleli,odpuszczam sobie narazie,jak pojade po M na lotnisko do Poznania to wjade do centrum tam napewno cos znajde i nei za takie pieniadze
A ja zgłupiałam jak to jest :/ na stronie producenta podana gwarancja na zasilacz to 12 m-cy a w sklepie 24 Mi to na rękę i to bardzo hihihi Za 2 tyg dadzą mi znać a póki co jutro mam być po zasilacz zastępczy :) Pogoda super u nas i jak wyszłam po 11 tak teraz wróciłam - jestem skonana ale Weronika też i słodko śpi
Aga pytałaś o te kosmetyki z Klubu Glamur - dziś dostałam próbkę tuszu Chanel ale nadgorliwie x 2 hihihi i 2 koperty były w skrzynce Talka bardzo dobrze bo muszę koleżanki komputer na 18 skręcić :P więc do jutra jakoś wytrzymam bez netu i kompa hihihi Przyzwyczaiłam się że radio sobie w kompie włączam i tego najbardziej mi brakuje
A ja już po zebraniu u Jakuba w szkole. Póki co wszystko dobrze żaden nauczyciel nie ma zastrzeżeń do niego ale to dopiero tydzień. Hubert , no ten ma werwę spał od 12:30 do 13:30 i od tamtej godziny cały dzień chodzi może kilka razy na pupcię usiadł a tak tylko tup-tup. Czekam jak zaśnie i wreszcie po sprawdzeniu Jakuba zeszytów idę tez poleżakować
ja mialam dzisiaj zebranie zerowkowe u Gabrysi plany panie maja niezle wiec chyba dziecie sie nudzilo nie bedzie. a swoja droga ciesze sie ze zdecydowalismy sie na wersje nieodplatna bo i tak Mloda ma w cenie rytmike angielski grote solna i kolka zainteresowan :)
witajcie porannie ja juz na chodzie od pol godziny. mezu pojechal z Krzysiem do lab zrobi morfologie. Gabrycha juz sie do przedszkola zbiera a ja sie tylko ogarne dziecia z powrotem dostane i zmykam na dyzur do jakiejs 16
Dzisiaj strasznie głodna jestem, ale wczoraj wieczorkiem zdążyłam sobie sałateczkę zrobić z wędzonym kurczaczkiem więc się zaraz posilę, a później kawka!
Dzisiaj z Oliwka super spałyśmy, mała nie płakusiała, ani się nie obudziła! Jak wychodziłam o 6.05 to jeszcze spała smacznie!
o 6.05 to ja juz codziennie ogladam "w labiryncie" musze Malego troche opóźnic w spaniu bo mi sie budzi juz po 5 dzieki NR za ta sciagawke a wogóle to dzisiaj u nas zimno i tak podobno ma byc cały dzien
Hej dziewczyny:) Ja o 6:05 jeszcze śpię, wstaję po 7. Miałam się budzić wcześniej i iść na rower ale jakoś kiepsko mi to wychodzi, tzn realizacja tego postanowienia..
witajcie na kawie, lekko niedospana jestem Kuba i ANia już poszli Andrzej z Gabio zaraz wyjdzie a ja walka z Weroniką bo mała nie spi od 6 ale za to pewnie padnie około 10
Właśnie dostałam sms-a od koleżanki że wczoraj wieczorem urodziła synka :) Wg USG dziecko miało być bardzo duże a ma 55cm i 3,400 No i Aga ma 3 synów i 1 córcię :)
Jestem i ja, wczoraj nie miałam neta, ale dziś sie juz grzecznie melduje. Mati ostatnio mnie zadziwia, raz spi juz drugi dzien ( a wczesniej 2 drzemki) i ma tyle siły ze szok.
no to i Ja witam jako ostatnia co nie powinno dziwić a do tego wstałam przed 9 rano :)) Julcia uspokoiła się w nocnym spaniu.... ząbek jej ładnie wyszedł i chyba to są te ostatnie czyli piąteczka!
Żyję Lady z Tosia się dogadaliśmy i budzi się ok 6.30- 7 w nocy już tylko jak się w kołdrę zaplącze :) Urodziny Franka udały się świetnie nagle z 6 chłopa zrobiło się 9 i na konieć razem z 2 tatusiami grali rodzinnie w WII ubaw był po pachy ! a co u Was kochane?