no Ja się nie głodzę ale zacznę chyba rozsądniej podchodzić do wieczornych posiłków bo naprawdę wycieka mi fecik ! Izunia do ciebie mam niedaleko więc nie każ mi udowadniać :P
Amazonko podobno nie ma lepszego odchudzania jak poprzez seks :)) ale Twój mąż widzę też ma taką wyczerpującą robotę jak i mój ...... pada ze zmęczenia
Izunia Ja cie proszę ............. Ja nigdzie się nie wpraszam na spotkanie :)
ach dzwonił mój M i smiał się z listu jaki ode mnie otrzymał z książeczką PEREŁKĄ :))
Jeśli będziecie mieć wiarę jak ziarnko gorczycy, powiecie tej górze: "Przesuń się stąd tam!", a przesunie się. I nic niemożliwego nie będzie dla was... Bo wiara nadaje sens naszemu życiu, pomaga nam przetrwać trudności, jest najwznioślejszym z darów...
dokładnie niedowaga w granicach zdrowego rozsądku nie podchodzaca pod anoreksję to - sama przyjemność :)) wiec ciesz się nia Izunia... My krąglutkie coś na ten temat wiemy :))
Ladybird, na Sympatii jesteś z Batutą? Mój wybranek ma pracę umysłową + sport po pracy. + wiele godzin stania w ścisku w autobusach. W czasie III fazy nie zdziałam wiele w kwestii odchudzania. Musiałabym jechać na tabletkach i być stale dostępna.
Laski ja nie narzekam na siebie, ale już się dosyć nasłuchałam, że będe miała problemy z donoszeniem ciąży [choć koło pupy mi to lata] ale chciałabym troszkę przytyć - eeeee tam mojemu M się podobam.
ha ha ha to nie to czy kobieta chuda czy nie ale jak zbudowaną ma miednicę czy bóg wie co o tym przeświadcza ale zapewne nie gabaryty..... z tym się nie zgadzam!
Lily :(
Amazonko uaktualniam na sympatycznej stronie zdjęcie Batuty... dla mnie jest najpiękniejsza :))
Wróciłam! Ciacho w cukierni ze znajomą było nie tyle co wskazane ale i rewelacja i rozkosz dla podniebienia :)) mniam mniam :)) a miałam nic nie żreć hi hi hi .......... boskie ciasta były tam gdzie byłam hmmmmm mniam mniam :))
no to lady tym o to sposobem wiemy juz że sałatka składa sie z : makaronu , kukurydzy , fasolki i groszku , jak sie Izuni biednej nie da rady coś jeszcze otworzyc , to dowiemy się więcej
gorzej jak się wścieknie i okno otworzy to wiecej się nie dowiemy :))
Izunia nareszcie :)) ale czuję się typowo jak na @ a juz ślady są :)) i cieszę się :)) mam nadzieję, że od jutra brutalnie pisząć poleci :)) i nowy cykl tak samo poleci :))