a odnosnie zabawki to zadna nie pomaga, nawet nowa ktora mialam zakamuflowana. wszystko odpycha, kladzie sie na podlodze z tylkiem do gory i wyje. a jak go wezme na rece to sie kuli i tez placz... dobrze ze i za mna jak wychodze tak placze bo bym myslala ze nie chce ze mna siedziec :P
starać się nie staram. kategoria "szczęśliwy traf". dziś 14 dzień lutealnej. taką najdłuższą miałam. czyli wóz albo przewóz. ale chyba jednak @ jutro wpadnie się przywitać.
a ja znowu bede musiala brutalnie dziecko budzic. za 45min musze wychodzic wiec dobrze by bylo zeby mlody sie troche 'rozespal' jeszcze nim wyjdziemy na ten straszny ziab.
Moje dziecko zza dnia wpadło na pomysł w trakcie usypiania... wywala smoczki z łóżeczka a potem woła mama a Ja jak ta idiotka latam do niej, podaję smoczek i kładę w łóżeczku... i tak kilka razy!!!
Myszorka po prostu zaczęłam go oglądać jak byłam w 20tc i leżałam w szpitalu - teraz się ciągnie jak tasiemiec, ale lubię go po prostu ;D Lady no to moi chłopcy robią tak samo więc latamy za smokami we dwie :P
no Ja już kilkanasty raz lecę wrrr mała uparciucha.... najpierw słyszę bam, bam, bam - trzy smoczki a potem po chwili spokoju MAMA, MAMA, MAMA no i lecę . Bez słowa kładę ją na podusi i wychodzę!
Izunia własnie tasiemce są najgorsze, a ja potem mówie do M zeby jeszcze odcinek zobaczyc bo sciagamy z neta bo taka ciekawa jestem. Zasypianie Matiego wieczorem jest w miarę oki, wiec da sie zobaczyc cos na tv.
Myszorko nie jest to komedia jest to film o napadzie na bank:)) ANGIELSKA ROBOTA zobacz sobie ten link! Dla mnie aktor do zakochania mmm ciacho mmm do schrupania mmm :))
kurde ale zimnica. usilowalam kupic mlodemu jakies rekawiczki ale nie maja nic w miare cienkiego na takie male lapki zresta glownie zimowe juz sa w sprzedazy. jutro mnie czeka spacer na rynek. chyba skoncze z myciem glowy z rana bo sie do reszty doczlapie :|
Myszorko ja ogladam Lostow :) Priosn break nie ogladamy bo zeby wlaczyc polsat to trzeba przelaczac z Nki :) a wlasnie pani z N dzisiaj dzwonila z gratisowymi 3miesiacami na HBO, oczywiscie pozniej zrezygnujemy ale jak teraz daja za free to czemu nie skorzystac. moze jakas premiera sie trafi :)
LOST ow oglada ma na axn z doskoku. z reguly nigdy nie mam tyle cierpliwosci zeby wszystkie odcinki ob ejrzec z seriali to ja najbaridzje lubie taki z serii raz w tygodniu i ostatnio polskie ogladam np twarza w twarz czy teraz albo nigdy. z tych zza oceanu to Dr House lubie jeszcze
ja polsat tez mam w tym abonamencie przymusowym ze spoldzielni za 6zl ale tam jeszcze tylko 1,2 i tvn wiec wybralismy N. kazdy pakiet w N to koszt 16zl, jak sie ma 2 pakiety to trzeci pakiet - informacyjny kosztuje 6zl. jak sie wezmie 3 pakiety to pakiet informacyjny wychodzi gratis. zerknij TUTAJ co maja w pakiecie
ooo wlasnie cos zaszumialo i .... grzejniki odpalily :)) kolezanka ktora pracuje w spoldzielni dala cynk ze petycje ludzie pisali i telefony sie urywaly. w koncu ktos pomyslal o mieszkancach!!!!!
ehh to ja mam jednak plus bo jak zacznę marznąć cyknę junkers i robi się ciepełko ewentualnie drewienko i napalę w piecyku :) Zimno niesamowicie dzisiaj :/ a z rękawiczkami dla dziecka też jest problem u nas - albo bardzo grube albo wielkie :/ no cóż póki co nie pozostaje nic innego jak odrobinkę dłuższe rękawki w kurtce
Ciacho fajnie ze jestes. widze ze i wy jestescie w gronie zasmarkancow
dziewcyzny nie wiem chyba ten swiat zwariowal. rozmawialam wczoraj z kolezanka co ma synka w 3klasie szkoly podstawowej i twierdzila ze musi go na ang wyslac bo jak byli w turcji an wczasach to maly sie nie byl w stanie dogadac. zdziwilo mnie to strasznie bo dziec sie 2lata jezyka dopiero uczy. dzisiaj dzwoni moja kolezanka z liceum zapytac czy moze bym nie wziela na lekcje jej 1klasisty bo przeciez jezyk szlifowac trzbea od poczatku.. rozmawiamy i nagle sie okazuje ze 2 razy w tyg dziecko ma jakies tam sztuki walki, raz w tygodniu tance, 3 razy szkole muzyczna i teraz chce jeszcze z godzine minimum(!!!) ang dorzucic... kurcze a gdzie dziecinstwo??????????