a my dzisaij kolejny dzien rodzinnego zasiadu zaliczylismy a wczesniej 3 godz na grobach na 3 roznych cmentarzach. wrocilismy przemarzniecie bo nie dosc ze tylko 7 stopni w porywach (tak ok 13tej wiec samo poludnie) to jeszcze straszne mgly i az wilgoc czuc bylo. jak wczoraj bylo pieknie i 18stopni tak dzisiaj zimnica. nawet ja ktora zmarzlakiem nie jestem marzylam o rekawiczkach i cieplej herbacie :P
AGA ,ja nie lubie meczyc sie jak nie musze,a basenu nie lubie,wiec po co sie vzmuszac ,jak M plywa z VEVE ,CHETNIE.Ogòlnie staram sie nie meczyc ,wiec "oszczedzac" sie,nie mòwie o sprcie ,gdzie tez fizycznie meczysz sie ,ale to przyjemnosc.Mnie np,mecza zakupy spozywcze w hipermarketach,w piatki i soboty a w zwykly dzien,bardzo lubie...
EWA moja mama całe życie swoje pracuje jak wół i powiem szczerze, że nawet teraz w wieku 65lat nie daję jej rady a wygląda super jak na swój wiek... chciałabym mieć taką kondycję i tak wyglądać jak ona w jej wieku!
LADY ,Mmoja tesciowa podbnie ,natomiast moja mama ,57 lat a zmeczona zyciem okropnie,cale zycie dom praca i tak w kolo,zero przyjemnosci a teraz schorowana,moze dlatego ,staram sie uwazac na siebie ,bo nie chce tak skonczyc...
ewa moja mama od dziecka była mamą dla swoich dzieci, opiekowała się domem i tylko pracowała - wczoraj jeszcze wspominała, że ma o to żal do swojej mamy bo jej życie to od młodych lat praca i tylko praca! Jest też schorowana nie powiem ale ma wiele radości w sobie i uśmiechu i może dlatego tak dobrze wygląda i ma tyle siły w sobie bo ma ten uśmiech. Niedawno lekarka na krio terapii pytała się mnie przy pomiarze ciśnienia czy mama zawsze taka wesoła :) było mi bardzo miło :))
Lady posmaruj pasta do zebow moze na poczatek ja uzywalam zawsze sonol lub hascovir. kupilam te plastry compeed ale dla mnie to przereklamowane dziadostwo
A ja nie jadłam śniadania jeszcze, bo nie mam nic na śniadanie Myślałam, że munż w drodze z pracy kupi chociaż kilka bułek, a on beztrosko przyjechał do domu, zjadł resztkę chleba, pokłócił się ze mną i zasnął...
Nie ma to jak kawa :) Mniaaaaaaaaam Nienawidzę robić badań i brakuje mi zawsze kawy, ale dziś po wyjściu z przychodni poszłam kupić pączka - był przepyszny. Teraz kawa i kanapka i trzeba coś porobić. Mój pan mąż poszedł na rozmowę kwalifikacyjną - zobaczymy co z tego będzie :/ wstępnie miało to być jakieś "stróżowanie" a wyszło sprzątanie no ale tak jak napisałam - zobaczymy ;)
Cześć dziewczyny:) Witam i ja przy kawce. Ewa- ja nie mam w zwyczaju aby się oszczędzać, ale też się nie umartwiam jak niewolnica. Nie myslę o starości i z tym mi jest dobrze!
Ja jednym duszkiem właśnie wypiłam drugą małą kawusię.....
Muszę się zmobilizować do odchudzania hmmm codziennie chociaż 30 minut pedałowania ale brrr nie wiem czy się uda :( mam 4 kilo do zrzucenia zaległe a to g...... no nie chce mnie opóścić i trzyma się kurczowo mojego tyłka buuuuu
Aga1976 jakie tabletki jadłaś na odchudzanie przepisane przez lekarza i czy coś Ci dały chociaż ze 2 kilo ???
lady- nie wiem na ile pomaga- a na ile odwadniaw pierwszej fazie organizm. Detox wystarcza tylko na 20 dni- nie sądzę zebym przez ten czas schudła o tyle co chcę. No i wierzę w to,że jak się ograniczy jedzenie to że te preparaty pomogą. Kiedyś schudłam bnaaaardzo na herbalife
No to tak jak ja- odchudzałam się wtedy po 1 ciąży. Wiesz- ja mysle,że na pierwszy rzut to chyba ten detox lepszy- bo oczyści z syfu i potem można ruszyć z tym drugim preparatem