Aga moje kolezanki probowaly z folia spozywcza i peelingi z kawy. mowia ze extra dziala ale ja po tym jak kawe mialam tu i owdzie nie wiem jakim cudem wiecej sobie takowego peelingu nie zrobilam
Ania nie jest tak źle .... boję się zimy bo marznę strasznie ale komora to takie zimno w granicach -115 do -125 i jest to suche zimno więc o wiele przyjmniejsze!
Aga rehabilitantka wchodziła do komory aby właśnie schudnąć ...
Cześć dziewczyny! Ło matko naprodukowałyście ponad 3 strony komentarzy - nie dam rady tego nadrobić! Dobę mam za krotką i normalnie czasu mi brakuje żeby dokładnie śledzić co i jak sie tu dzieje! Padam z nóg i zaraz zmykam do łóżeczka!
Izunia a może to po ćwiczeniach jest obolała - tak bywa czasami a potem się to unormuje! tyle kobiet chodzi i albo nie ma efektów - raczej nieliczne kobiety albo pomaga ... jednak pierwszy raz słyszę o złym samopoczuciu! Gimnastyka jednak potrafi troszkę wymęczyć bo to 0,5 godziny ale zawsze jest!
Ło matko- Lady- posądzasz mnie o masochizm? Ja nie moge się zmobilizowac,żeby polać się zimną wodą z prysznica, a co dopiero zanurzyć się w wodzie z lodem
jest jeszcze dieta lodowa :D kiedys widzialam taka gdzie byly bodajze 2 big milki dziennie w planie :D moja serdeczna kolezanka odchudzajac sie ssala ciagle kostki lodu a i wode pila prosto z lodowki bo wlasnie organizm zuzywa duzo energii ogrzewajac chlodne i w ten spoob sie chudnie :D
Adriana miała wszystko proste i bez udziwnień a teraz jakoś tak mnie wzięło ... to świat dziecka i widzę nawet jak adriana na to wszystko spogląda i jak się jeszcze zachwyca!
Izuniu wie ze jest dzidzia w bruzchu ale nie wiem czy kojarzy to wlasnie z tym ze tam naprawde jest dzidzia czy tylko mama ma zamiast brzucha dzidzie ze tak to sie nazywa :D ale raczej duzego zainteresowania nie wykazuje :P jak M albo moja mama odkrywaja brzucha zeby pomacac dzidzi to on przyllatuje głaszcze i odrazu zakrywa bo ma byc przykryty i juz :D
dzien bry. u mnie rodzinka wyexmitowana a Krzysko dosypia. ja tez powinnam bo pozno spac poszlam ale jak sie jeszcze rzuce to pozniej bede nieprzytomna....
z wiesci od And (napisala ok 3rano) bylam u Malej na 2 minuty jest sliczna i taka malenka. nie wyglada jak typowy wczesniak ma troszke cialka w nosku ma rurke i dostala kroplowke odzywcza. jej stan jest dobry ale ta doba zadecyduje… boje sie tych chorob wczesniaczych i mam nadzieje ze to nas ominie boje sie… z drugiej str ciesze sie ze spanikowalan bo rozwarcie bylo na 8 9cm i saczyly sie wody do rana bym nie wytrzymala…
a my dzisiaj zaliczylismy pierwsza krew:/ matka refleks straciła i zabawy na oknie przyniosły skutek w postaci rozcietej wargi a raczej przegryzionej:/