hop hoooop... czy jeszcze ktras tak jak my spedza wieczor andrzejkowy w domu?? zrobilam sobie chwile przerwy i zaraz musze przekartkowac materialy ze szkolenia, ale mi sie nie chce koszmarnieeeeeeee
Ja też sama, nawet bez dziecka, które u teściów przy okazji mojej szkoły.
Zła jestem, bo promotorzy odrzucili mi temat pracy. Może i słusznie, ale mnie to przybiło, tym bardziej, że nie wiem, czy temat jest be, bo za ogólny, czy be, bo promotor się nie zna.
Nic nie kupił. wczoraj nie pojechał- miał to zrobić dziś. Jechaliśmy na kawę do mojej przyjaciółki. zasnał za kierownicą. Gdyby nie refleks kierowcy jadącego naprzeciw pewnie by już nas nie było. Jeszcze mi się nogi trzęsą. Dobranoc
o kurde Aga meżowi red bulla czy cos.. pewnie wymeczony dlatego zasnał mi sie to raz zdarzyło jak jechlalismy z wesela z M-naszczescie była noc i ulice puste.niestety skonczyło sie tak ze lepiej zeby zaden policjant tego nie czytał:)))
Kurcze- połozyłam się ale mnie nosi i chyba nie zasnę:/ Auto w dupie- nic się takiego nie stało- a gdyby nawet, to rzecz nabyta. Uczucie straszne gdy samochód zjeżdza tą stroną, gdzie jest zamocowany fotelik dla dziecka...
Potraktowaliśmy to jako ostrzezenie w andrzejkowy wieczór
Musze wysłac Adama na badania. Cholera- to nie jest normalne,żeby cały czas spać ...
Wg mnie 1 miejsce jest zasłużone.Z drugim miałabym problem- paulina Lenda i ziółko i blady kris i audiofeels byli świetni. Mysle,że Kalaudia Kulawik ma jeszcze czas na rozwinięcie swojego talentu
ciasteczko- duet facetów- akrobatów. Zapomniałam jak się nazywali :( Ale moze skojarzysz - występowali zawsze w samych gatkach i byli niesamowici. Ech- te ciała, ta precyzja, ta siła...
Dobrze, że jesteście cali i zdrowi, Aga. Mnie też wynik się podoba, chociaż prawdę powiedziawszy, na dzisiaj nie dałabym jej drugiego miejsca - wolałabym Ziółko
a Ja wchodzę aby się cholera pożalić na mojego męża... ale mi namieszał w głowie z pracą. Oczywiście chciałam z nim o tym pogadać i o obowiązkach, że wypadałoby je podzielić... niestety dowiedziałam się, że jego to nie obchodzi bo on swojego dotychczasowego trybu życia nie zmieni a jak będę miała problemy z Julką to mam sobie opiekunkę załatwić wrrr Poza tym on uważa, że moja mama sobie nie poradzi z małą bo nawet jak się ksztusi to moja mama panikuje i sztywnieje w bezruchu. Do tego wszystkiego uważa, że nie mam potrzeby pracować bo mam mieszkanie i mam jedzenie i nie mam źle więc powinnam siedzieć z małą.
OK - może powinnam siedzieć z Julką - tutaj się troszkę zgodzę i powiem, że cholernie będzie mi ciężko z nią się na te 8 i więcej godzin rozstać. Kurczaki ale z drugiej strony to Ja mam ciągle na dziecko patrzeć bo jak nie to zła mama jestem ? Szkoda, że nie słyszałyście tej rozmowy - po prostu się poryczałam bo zostałam sama praktycznie ze wszystkim a on umywa ręce. Nawet jak mi auto nawali to nie przyłoży się do tego aby coś przy nim zrobić buuu
Ag a a badal Adam ostatnio cukier? przydaloby sie sprawdzic bo wielu osobom wlasnie od takiego "spiku" sie cukrzyca zaczyna. echh wspolczuje przezyc :((
Lady ten twoj maz to jakis niereformowalny typ! powiedz mu w koncu ze on nie jest tylko od przynoszenia kasy i za przeproszeniem pierdzenia w stolek ale obowiazki domowe tez ma. jak mu raz drugi ciuchow nie upierzesz i nie poprasujesz czy kanapek nie zrobisz(albo czegokolwiek do zarcia) to moze spusci z tonu... powiedzx mu ze od 1go on bedzie nie wiem zmywal po obiedzie albo odkurezal albo jeszcze co innego. nie mozesz cale zycie nad nim skakac. Julka wiadomo wazna ale w kocu ta praca to jakas twoja szansa...sorry ale nie mlodniejesz a kazdy rok pracy to jednak nie tylko kolejny wpis do cv ale tez skladki pracujace na twoja emeryture na ktora nie pozwola ci odejsc bez przepracowania odpowiedniej liczby lat... 3maj sie w postanowieniu i nie daj sie!!!
co do mam talent to bylam za tymi faciami i moim zdaniem byli najlepsi, jednak to i talent i niesamowita praca, az ich podziwiam ze tak drugiej osobie potrafia ufac. na drugim wolalaby, audiofeels, ta mala w 1piosence mi sie podobala, w drugiej jeszcze jeszcze ale w tej wczorajzsej niekoniecznie....
a teraz ide czytac materialy na egzamin dla przypomnienia... 3majcie za mnie kciuki tak ok 11...aaa booooje sie
Lady - skoro Twój mąż nie chce Ci pomóc, to Ty też przestań robić cokolwiek dla niego. Jestem za tym, co mówi Ania. Jak mu nagle zabraknie czystych koszul czy skarpetek, to może zrozumie.
Aga ogromnie się cieszę, że Wam się nic nie stało ... przytulam. Lady ja uważam, że dobrze robisz. Jesteś zaradną mamą i kobietą. Mama z pewnością da sobie radę, nie zakładaj zaraz z góry czarnych scenariuszy. Początki KAŻDE są trudne! Mogą nawet nachodzić Cię myśli, że ta praca to był błąd, będziesz zmęczona i miała w wszystko w doopie - bo takie dni też będą! Ale kochana cieszę się bardzo, że wyjdziesz do ludzi, że nabierzesz doświadczenia, że wzrośnie Wam budżet domowy i na zachcianki też będzie! Żal się ile wlezie jeśli tego potrzebujesz, jeśli nie masz komu, jeśli czujesz się nie zrozumiana ... Nie doradzę Ci w sprawie męża bo ja w moim zawsze miałam oparcie i też bywało różnie ... Tym bardziej podziwiam, że jesteś taka samodzielna i zaradna - nie zależna! Buziaki i nie martw się będzie dobrze!
no to widze nie jestem sama o 12 kłąde dziecko na drzemke i moze sama sie połoze-ehh zawsze tgak mówie a potem jak przysiedze na internecie ani sie obejrze i 2 godziny mijaja
wracając do rozmowy o "mam talent" ... dziewczyna się nie spisała... z jej 3 wykonań podobało mi się 2 (ale też nie całkowicie).... audiofeels, blady kris... mateusz ziółko ! to było to...
Cześć dziewczyny.... Jestem po kawusi i serniczku :)) pychotka....
Julka lata po mieszkaniu a M nawet nie chce jej przebrać hi hi hi położył się i ma wszystko w nosie! a Ja słucham muzyczki i tańczę z Julką od czasu do czasu albo mówię do niej bo ona do mnie mówi po swojemu :))
ja tez o 12 kłąde Pietruszke-jakos ta godzina mi i jemu najbadziej pasuje\ Ewa jedzenie tu jest dobre ale wiadomo -nie wszystko-warzywa faktycznie nie najlepsze a kapusty kiszonej nie moge znaleźc,maja pyszne ryby i chleb